Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen doet weer mee aan NK en ZK Tegelwippen

Tholen doet weer mee aan NK en ZK Tegelwippen

THOLEN - De gemeente Tholen doet ook dit jaar weer mee met de vijfde editie van het Nederlandse en Zeeuws Kampioenschap Tegelwippen. Samen met inwoners en bedrijven gaan ze hun best doen om minimaal hetzelfde resultaat als in 2023 te behalen. Dat was landelijk de 18e plaats in de categorie kleine gemeenten en de 2e plaats in Zeeland.

Meer uit Tholen

Brandweer blust afvalbrand naast de weg aan rand Stavenisse

STAVENISSE - De brandweer is gisteravond zonder spoed uitgerukt naar een brandje langs de Molendijk in Stavenisse. Een stapel afval stond in de fik. De brandweerlieden hebben het vuur gedoofd. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

14 uur geleden
In beeld: Koningsdag in Stalland, Flupland en Oud-Vossemeer [FOTOALBUM]

OUD-VOSSEMEER/SINT-ANNALAND/SINT PHILIPSLAND - Koningsdag begon voor de vroege verkopers met een somber weertje, maar eindigde met een lekker zonnetje. De inwoners van Stalland, Flupland en Oud-Vossemeer maakten er afgelopen zaterdag een groot feest van.

17 uur geleden
Politie zoekt de eigenaren van bijna tweehonderd sieraden en horloges

ZEELAND - De politie is op zoek naar de eigenaren van bijna tweehonderd sieraden en horloges. Deze spullen zijn begin april in beslag genomen bij de arrestatie van een 58-jarige man die wordt verdacht van meerdere inbraken in Zeeland.

1 dag geleden
'Duikstek Anna Jacobapolder krijgt een nieuwe, veilige duiktrap'

ANNA JACOBAPOLDER - De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) laat dit voorjaar een veilige toegang tot het water bij de duikplaats Anna Jacobapolder aanleggen. Bij deze populaire duikplek ontbreekt een goede trap om veilig in en uit de Oosterschelde te komen. De trap wordt betaald door de NOB, de gemeente Tholen en met behulp van een crowdfunding.

1 dag geleden
Koningsdag Tholen door de lens van Rien Burgers [FOTOALBUM]

THOLEN - Vissen in de Vest, een versierde fietstocht door de stad, en kleedjes op de Markt en Molenvlietsestraat. Tholenaren vierden afgelopen zaterdag de verjaardag van koning Willem-Alexander in het centrum en daarbuiten. Benieuwd hoe dat eruitzag? Rien Burgers heeft de mooiste kiekjes gemaakt van Koningsdag in Tholen. 

1 dag geleden
Foto's: Zeven inwoners van Tholen ontvangen een Koninklijke onderscheiding [FOTOALBUM]

THOLEN - Burgemeester Marleen Sijbers heeft vrijdagochtend zeven inwoners van de gemeente Tholen verrast met een Koninklijke onderscheiding. Alle gedecoreerden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op de foto stralen ze met hun welverdiende lintje.

2 dagen geleden
Aan de keukentafel met Alexander: 'Ik ben gestart om anderen te waarschuwen' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Alexander Koppelmans van Xtract BV en MKB Cybertraining BV.

2 dagen geleden