Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen doet massaal boodschappen voor Oekraïne

Tholen doet massaal boodschappen voor Oekraïne

THOLEN - Mooie acties op het eiland voor de mensen uit Oekraïne. Niet alleen worden vluchtelingen opgevangen, er zijn mooie inzamelingsacties op poten gezet. Onder andere door Noëlle Klaassens. “Samen met Jurgen Stroot ben ik bij de Albert Heijn, Primera en Gall&Gall Tholen een inzamelingsactie gestart voor Oekraïne. Bij alle drie de winkels kan geld gedoneerd worden en bij de Albert Heijn tevens ook emballagebonnen en producten”, zo legt ze uit.

“De totaalwaarde van het ingezamelde geld en de emballagebonnen zal door bovenstaande winkels verdubbeld worden en vervolgens gedoneerd aan GIRO555. De ingezamelde producten worden vervoerd naar Oekraïne. De actie is vrijdag van start gegaan en tot nu toe een groot succes. Er zijn al zestien rolcontainers aan producten ingezameld! De actie zal vermoedelijk nog een paar weken doorlopen, maar dit is afhankelijk van de vraag vanuit Oekraïne.  Meerdere keren per week heb ik contact over naar welke producten er specifiek tekort is. De afgelopen twee dagen hebben heel veel vrijwilligers geholpen en zij staan aankomende week ook weer voor ons klaar. Wij zijn ongelooflijk dankbaar voor alle hulp, donaties en positieve reacties die we tot nu toe hebben ontvangen”, aldus Noëlle. 

Meer uit Tholen

Thoolse Lieke (16) stunt met goud op Europees kampioenschap in Italië

THOLEN - De 16-jarige Lieke Spaans uit Tholen is onlangs Europees kampioen geworden op het onderdeel cattle sorting, beter bekend als runderwerk. Bij deze wedstrijd moet de ruiter zo snel mogelijk één koe uit een kudde van tien koeien halen. Lieke wist de snelste tijd neer te zetten en versloeg daarmee de Italiaanse en Franse topfavorieten tijdens het Europees kampioenschap in Italië.

3 uur geleden
Boer Bart uit Sint Philipsland schittert op sexyboerenkalender

SINT PHILIPSLAND - Boer Bart uit Sint Philipsland is een van de gelukkige boeren die is geselecteerd voor de 6e editie van De Boeren Kalender. Deze bijzondere kalender staat bekend om zijn ondeugende foto’s van boeren en boerinnen. Bart is een van de dertig gelukkigen.

8 uur geleden
Historische wandeltochten door Tholen trekken meer dan 200 deelnemers

THOLEN - Hoe zijn de vestingmuren van Tholen-stad ontstaan? Wat weten we over de verdronken stad Reymerswael? En waarom was de langste en oudste waterlinie van Nederland zo belangrijk? Deze vragen werden afgelopen zondag beantwoord tijdens de laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie in Tholen. Meer dan tweehonderd mensen reisden terug in de tijd om achter deze antwoorden te komen.

10 uur geleden
Aan de keukentafel met Jurgen: 'Dit vak leer je niet op de middelbare school' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Jurgen van Keulen.

1 dag geleden
Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

2 dagen geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

2 dagen geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

2 dagen geleden