Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Middelburg & Veere!

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Middelburg & Veere!

MIDDELBURG/DOMBURG - Het Jaarboek Middelburg & Veere 2022 is vanaf nu verkrijgbaar! In zo’n 100 pagina’s blik je via handige overzichten, prachtige foto’s en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2022 in de gemeenten Middelburg & Veere. Een must-have voor iedere Walchenaar!

Er is in 2022 weer ontzettend veel gebeurd in Middelburg en Veere. Van een fatale steekpartij tot het loslaten van de corona-maatregelen, van grote festivals tot de hartverwarmende hulp aan Oekraïne. De Bode heeft voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen per maand in woord en beeld op een rij gezet in hét jaarboek Middelburg & Veere 2022. Een waardevolle bewaaruitgave voor iedere liefhebber!

Wat kan ik van het jaarboek verwachten?
Het Jaarboek Middelburg & Veere 2022 is een prachtig, gebonden boek waarin in zo’n 100 pagina’s wordt teruggeblikt op 2022. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd en delen inwoners van Veere en Middelburg foto’s van hun persoonlijke hoogtepunten van 2022.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het jaarboek Middelburg & Veere 2022 is nu verkrijgbaar voor slechts 14,95 euro! Bestel het jaarboek via onze website of ga naar het verkooppunt bij Boekenhandel De Drvkkery, Markt 51 Middelburg.

Het jaar van Middelburg & Veere 2022 is een uitgave van Uitgeverij de Bode. Eerder werden ook het Jaar van Middelburg & Veere 2020 en het Jaar van Middelburg & Veere 2021 uitgebracht.

Vrienden van de Bode
Ben jij Vriend van de Bode? Dan ontvang jij het jaarboek gratis! Wil jij het jaarboek voortaan ook gratis ontvangen, en heel het jaar door profiteren van mooie lokale acties en presentjes? Word dan snel Vriend van de Bode!

Meer uit Middelburg

Lange Jan in Middelburg luidt nieuwe jaar alvast in door programmeerfoutje

MIDDELBURG - Commotie in Middelburg, rond middernacht. Om 12.00 uur werden de klokken van de Lange Jan spontaan geluid. Dat duurde zeker tien minuten. Op sociale media vroegen veel mensen zich af of de beroemde toren misschien op hol was geslagen.

3 uur geleden
Scooterbestuurder gewond na valpartij Middelburg

MIDDELBURG – Bij een eenzijdig ongeval in Middelburg is maandagmiddag een scooterbestuurder gewond geraakt.

19 uur geleden
Kees en zijn inzet voor Grijpskerke

GRIJPSKERKE - In het verleden werkte Kees 's nachts waardoor de dag uit vrije tijd bestond. Het helpen van anderen is hem niet onbekend, want zoals Kees over die tijd vertelt: “Ik deed toen nog best wel eens wat voor een ander." Inwoners uit Grijpskerke wisten Kees te vinden en dat is nu niet anders, want via vrijwilligerswerk is de inzet van Kees voor het dorp alleen maar vergroot.

1 dag geleden
Bestuurders bekeurd na ongeval Aagtekerke

AAGTEKERKE – Meerdere bestuurders hebben maandagmorgen een bekeuring gekregen bij een ongeval op de Prelaatweg bij Aagtekerke.

1 dag geleden
Lichtgewonde bij ongeval bij Aagtekerke

AAGTEKERKE - Bij een ongeval op de Prelaatweg bij Aagtekerke is maandagmorgen een persoon lichtgewond geraakt. De politie, brandweer en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 08.15 uur opgeroepen nadat was gemeld dat tussen Aagtekerke en Westkapelle een personenauto op zijn kop terecht was gekomen. 

1 dag geleden
Domburgse ondernemers stemmen ruim voor oprichting BIZ

DOMBURG - De afgelopen twee weken konden de ondernemers uit Domburg hun stem uitbrengen met betrekking tot de Bedrijven Investering Zone (BIZ). Onder toezicht van de gemeente vond de stemming plaats om het formele draagvlak te peilen. Op vrijdag 1 december heeft wethouder de Visser bekend gemaakt dat een ruime meerderheid van de ondernemers vóór de oprichting van de BIZ Domburg heeft gestemd.

1 dag geleden
Long stories, short films terug op ruiten van de Lange Noordstraat

MIDDELBURG - Jarenlang toonde RuimteCAESUUR in de Lange Noordstraat in Middelburg, in de donkere maanden rondom de jaarwisseling, door videoprojecties het programma 'dichters op de ruit', gecureerd door de dichter F. van Dixhoorn. Vanaf december 2021 is de traditie weer opgepakt. Ook dit jaar is er weer een programma, met videos op ruiten in de Lange Noordstraat.

1 dag geleden