Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Beveland!

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Beveland!

GOES - Het Jaarboek Beveland 2022 is vanaf nu verkrijgbaar! In zo’n 100 pagina’s blik je via handige overzichten, prachtige foto’s en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2022 in de regio Beveland. Een must-have voor iedere Bevelander!

Er is in 2022 weer ontzettend veel gebeurd op Beveland. Van het themajaar dat Goes vierde tot het Europees Kampioenschap Handboogschieten dat in Ovezande plaatsvond. De Bevelandse Bode heeft voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen per maand in woord en beeld op een rij gezet in hét jaarboek Beveland 2022. Een waardevolle bewaaruitgave voor iedere Bevelander!

Wat kan ik van het jaarboek verwachten?
Het Jaarboek Beveland 2022 is een prachtig, gebonden boek waarin in zo’n 100 pagina’s wordt teruggeblikt op 2022. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd en delen Bevelanders foto’s van hun persoonlijke hoogtepunten van 2022.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het jaarboek Beveland 2022 is nu verkrijgbaar voor slechts 14,95 euro! Bestel het jaarboek via onze website of ga naar één van de verkooppunten!

Verkooppunten:
Paard van Troje Goes
Koperen Tuin Goes

Het jaar van Beveland 2022 is een uitgave van Uitgeverij de Bode. Eerder werden ook het Jaar van Beveland 2020 en het Jaar van Beveland 2021 uitgebracht.

Vrienden van de Bevelandse Bode
Ben jij Vriend van Bevelandse Bode? Dan ontvang jij het jaarboek gratis! Wil jij het jaarboek voortaan ook gratis ontvangen, en heel het jaar door profiteren van mooie lokale acties en presentjes? Word dan snel Vriend van de Bevelandse Bode!

Meer uit Beveland

Dode bij botsing auto en lijnbus in Heinkenszand

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft dinsdag aan het einde van de ochtend een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Bij de botsing tussen een lijnbus en een personenauto is de bestuurder van de auto om het leven gekomen, zo bevestigt de politie.

6 uur geleden
N57 bij Oosterscheldekering paar dagen half uur dicht voor hijswerk

KAMPERLAND - Op donderdag 25 en maandag 29 april en woensdag 1 en vrijdag 3 mei is de N57 van De Banjaard, bij Kamperland, tot de Kraaijensteinweg, bij Westenschouwen, tussen 9.00 en 15.00 uur een half uur afgesloten vanwege werkzaamheden aan de Oosterscheldekering. 'We hijsen deze dagen vier bewegingswerken uit voor groot onderhoud', laat Rijkswaterstaat weten. 'Autoverkeer leiden we tijdens de daadwerkelijke afsluiting om via de Zeelandbrug en moet rekening houden met 30 minuten extra reistijd.'

10 uur geleden
Bewonersinitiatief Borsele geeft gemeente een tien

HEINKENSZAND - Vertegenwoordigers van gemeenten en bewonersinitiatieven geven de onderlinge samenwerking in de energietransitie een 6,4 - en op onderdelen zelfs een onvoldoende. Dit blijkt uit de nationale buurkracht monitor 2024, die op 11 april gepresenteerd werd tijdens het netwerkevenement Samen sterk met buurkracht in Utrecht. "Dat betekent dat er nog veel werk aan de winkel is", aldus Roel Woudstra, directeur van Buurkracht. "Om de energietransitie tot een succes te maken, is die samenwerking cruciaal. Gelukkig zien we dat de wil er is. Tijdens ons evenement gingen gemeenten en bewoners met elkaar in gesprek." Daarbij kwamen inspirerende voorbeelden langs van gemeenten waar het wél goed gaat. Bewonersinitiatieven uit de gemeenten Borsele en Boekel beoordeelden hun gemeente met het cijfer tien. Zij kregen een oorkonde en vertelden hun verhaal.

1 dag geleden
Muziekfeest op het plein op woensdag 12 juni in Goes

GOES - Op de Grote Markt in Goes wordt woensdagavond 12 juni een feestje gebouwd tijdens Muziekfeest op het Plein. De toegang is gratis.

1 dag geleden
Reizende expo nu te zien in 's-Heer Arendskerke

's-HEER ARENDSKERKE - In alle dorpen van de gemeente Goes komt de komende twee jaar tijdelijk een fototentoonstelling. Dit is een nieuw cultuurproject van de gemeente, in samenwerking met de dorpsverenigingen. De aftrap is in 's-Heer Arendskerke, waar de expo tot 30 juni te bekijken is.

2 dagen geleden
Bennet Passenier en Pieter Corbijn: 'Marinus en Jacob laten ons ons eigen gang gaan'

SEROOSKERKE - Na een aantal jaar een goede basis te hebben gelegd, werd het een half jaar geleden officieel: Bennet Passenier en Pieter Corbijn namen de Hubo in Serooskerke over van Jacob en Marinus Passenier. Zij deden een stap terug en Bennet en Pieter staan nu aan het roer. Hoe kijken ze terug op het eerste half jaar als eigenaren van hun Hubo? Bennet: ,,We zijn precies verschillend en daardoor past het zo goed."

3 dagen geleden
Meisje op fiets aangereden door bedrijfsbus in Goes, bestuurder aangehouden

GOES -  De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag aangehouden nadat hij betrokken was bij een aanrijding met een fietsster. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

3 dagen geleden