Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Beveland!

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Beveland!

GOES - Het Jaarboek Beveland 2022 is vanaf nu verkrijgbaar! In zo’n 100 pagina’s blik je via handige overzichten, prachtige foto’s en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2022 in de regio Beveland. Een must-have voor iedere Bevelander!

Er is in 2022 weer ontzettend veel gebeurd op Beveland. Van het themajaar dat Goes vierde tot het Europees Kampioenschap Handboogschieten dat in Ovezande plaatsvond. De Bevelandse Bode heeft voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen per maand in woord en beeld op een rij gezet in hét jaarboek Beveland 2022. Een waardevolle bewaaruitgave voor iedere Bevelander!

Wat kan ik van het jaarboek verwachten?
Het Jaarboek Beveland 2022 is een prachtig, gebonden boek waarin in zo’n 100 pagina’s wordt teruggeblikt op 2022. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd en delen Bevelanders foto’s van hun persoonlijke hoogtepunten van 2022.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het jaarboek Beveland 2022 is nu verkrijgbaar voor slechts 14,95 euro! Bestel het jaarboek via onze website of ga naar één van de verkooppunten!

Verkooppunten:
Paard van Troje Goes
Koperen Tuin Goes

Het jaar van Beveland 2022 is een uitgave van Uitgeverij de Bode. Eerder werden ook het Jaar van Beveland 2020 en het Jaar van Beveland 2021 uitgebracht.

Vrienden van de Bevelandse Bode
Ben jij Vriend van Bevelandse Bode? Dan ontvang jij het jaarboek gratis! Wil jij het jaarboek voortaan ook gratis ontvangen, en heel het jaar door profiteren van mooie lokale acties en presentjes? Word dan snel Vriend van de Bevelandse Bode!

Meer uit Beveland

Rolstoeldriedaagse in Heinkenszand begint dinsdag

HEINKENSZAND - Stichting Heinkenszandse Kika-KWF walk and run organiseert in samenwerking met SVRZ van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei een rolstoeldriedaagse in en rond Heinkenszand.

17 uur geleden
Markt over toekomst binnenstad in Goes: 'Absurd dat je in Goes nog met auto op Grote Markt kunt rijden'

GOES - De gemeente Goes werkt aan het vernieuwen van de binnenstad. Al twee jaar voert ze verbeterpunten uit, maar er moet nog steeds veel gebeuren, vertelt wethouder Joost de Goffau. "De urgentie is hoog", stelt hij. Om inwoners en ondernemers te informeren en naar hun meningen en ideeën te vragen, is er maandag een grote binnenstadsmarkt in de Grote of Maria Magdalenakerk.

1 dag geleden
Vechtpartij escaleert naar bedreiging met een wapen: 21-jarige aangehouden

NIEUWDORP - De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige man uit Nieuwdorp aangehouden. De man zou betrokken zijn bij een vechtpartij tijdens een feest op het sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat. De verdachte zou daarbij ook hebben gedreigd met een wapen. Dit gebeurde in de nacht van dinsdag 8 mei op woensdag 9 mei.

1 dag geleden
Radioprogramma 5 Dagen zendt donderdagavond uit bij reddingsbrigade Goes

GOES - Het NPO Radio 1-programma 5 Dagen gaat deze week over het werk van reddingsbrigades in Nederland. Donderdagavond komt de uitzending live uit Goes, waar het voortbestaan van de reddingsbrigade onzeker is.

2 dagen geleden
Hemelvaartsdag: Een vrije dag, maar waarom eigenlijk?

GOES - Hemelvaartsdag, de dag die jaarlijks door Nederlanders wordt gevierd dankzij de verplichte vrije dag. Heerlijk, zo'n lang weekend, maar wat vieren we eigenlijk?

2 dagen geleden
Isolatiesubsidie beschikbaar voor woningeigenaren in Borsele

HEINKENSZAND - Het Zeeuws Isolatieprogramma (ZIP) is van start gegaan in de gemeente Borsele. 'Eigenaren van een slecht geïsoleerd huis kunnen via het ZIP isolatiesubsidie aanvragen, ook als ze doe-het-zelver zijn', laat de gemeente Borsele weten.

2 dagen geleden
Snuffelmarkt op Hemelvaartsdag in Goes

GOES - Op Hemelvaartsdag is er de grote snuffelmarkt op de Grote Markt in Goes.

2 dagen geleden