Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Beveland!

Terugblikken op 2022? Koop nu hét jaarboek van Beveland!

GOES - Het Jaarboek Beveland 2022 is vanaf nu verkrijgbaar! In zo’n 100 pagina’s blik je via handige overzichten, prachtige foto’s en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2022 in de regio Beveland. Een must-have voor iedere Bevelander!

Er is in 2022 weer ontzettend veel gebeurd op Beveland. Van het themajaar dat Goes vierde tot het Europees Kampioenschap Handboogschieten dat in Ovezande plaatsvond. De Bevelandse Bode heeft voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen per maand in woord en beeld op een rij gezet in hét jaarboek Beveland 2022. Een waardevolle bewaaruitgave voor iedere Bevelander!

Wat kan ik van het jaarboek verwachten?
Het Jaarboek Beveland 2022 is een prachtig, gebonden boek waarin in zo’n 100 pagina’s wordt teruggeblikt op 2022. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd en delen Bevelanders foto’s van hun persoonlijke hoogtepunten van 2022.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het jaarboek Beveland 2022 is nu verkrijgbaar voor slechts 14,95 euro! Bestel het jaarboek via onze website of ga naar één van de verkooppunten!

Verkooppunten:
Paard van Troje Goes
Koperen Tuin Goes

Het jaar van Beveland 2022 is een uitgave van Uitgeverij de Bode. Eerder werden ook het Jaar van Beveland 2020 en het Jaar van Beveland 2021 uitgebracht.

Vrienden van de Bevelandse Bode
Ben jij Vriend van Bevelandse Bode? Dan ontvang jij het jaarboek gratis! Wil jij het jaarboek voortaan ook gratis ontvangen, en heel het jaar door profiteren van mooie lokale acties en presentjes? Word dan snel Vriend van de Bevelandse Bode!

Meer uit Beveland

Binnenkijken bij Ambachtscentrum Goes: Romy en Dennis zijn creatieve duizendpoten

GOES - In het Ambachtscentrum in Goes staat het atelier van illustratoren Romy Sterkman en Dennis Menheere vol met hun handwerk. Romy, die ook styliste en hoedenontwerpster is, verkoopt er ook vintage kleding.

2 uur geleden
Busje op z'n kop in sloot bij Westerscheldetunnelweg

BORSSELE - Langs de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is donderdagmiddag een personenbusje op zijn kop in een ondiepe sloot beland.

7 uur geleden
Haags trio Goldband sluit Bevrijdingsfestival Zeeland af

VLISSINGEN - Het Bevrijdingfestival Zeeland wordt afgesloten door de Haagse formatie Goldband,  bekend van hits als ‘Stiekem’ en ‘Noodgeval’. Het Bevrijdingsfestival Zeeland wordt gehouden op 5 mei op diverse podia in de Vlissingse binnenstad.

7 uur geleden
Zeeland barst uit muzikale voegen op 1 april

MIDDELBURG - Deze week staat ook heel Zeeland in het teken van muziek! Muziekschool Zeeland trekt regionaal de kar van de landelijke Kindermuziekweek met een bomvol programma aan toffe activiteiten en optredens. Zo gaat de rijdende concertzaal Classic Express in Tholen langs basisscholen én wordt de week afgesloten met een open dag van Muziekschool Zeeland op diverse plaatsen op 1 april.

8 uur geleden
Banenmarkt 'Werken in Zeeland' in theater de Mythe in Goes

GOES - Theater de Mythe in Goes is donderdag omgetoverd tot de gratis toegankelijke banenmarkt ‘Werken in Zeeland’. Van 10.00 tot 15.00 uur is dit dé plek om de Zeeuwse arbeidsmarkt te ontdekken en in contact te komen met toonaangevende werkgevers. Een recordaantal van 55 bedrijven presenteert zich hier. 

12 uur geleden
Burgemeester na bezoek bouw kerncentrale Engeland: 'Heeft weg voor Borsele verhelderd'

HEINKENSZAND - Daags na zijn bezoek aan de bouwlocatie van een nieuwe kerncentrale in zuidwest-Engeland zijn nog niet alle indrukken en opgedane informatie bezonken bij burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. Hij kan wel zeggen terug te kijken op een nuttig bezoek, in voorbereiding op de mogelijke komst van twee nieuwe kerncentrales bij Borssele. Bij het Britse plaatsje Cannington is in 2018 de bouw van een kerncentrale gestart. “Dat zou ons voorland kunnen zijn”, vertelt Dijksterhuis. “Al is de situatie niet één op één te vergelijken, het was goed om daar te zien wat de effecten van de bouw zijn en waarmee we allemaal rekening moeten houden voor ons voorwaardenpakket.”

1 dag geleden
Vrouw rijdt met auto tegen boom en belandt in greppel Kortgene

KORTGENE - Een automobiliste is dinsdagavond met haar voertuig van de Oudedijk bij Kortgene gereden en in een greppel tot stilstand gekomen.

1 dag geleden