Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tennisvereniging Dauwendaele viert het 40-jarig bestaan met een Open Dag en meer

Tennisvereniging Dauwendaele viert het 40-jarig bestaan met een Open Dag en meer

MIDDELBURG - Tennisvereniging Dauwendaele is jarig. Dit jaar bestaat de Middelburgse club veertig jaar. Dat wordt uiteraard gevierd, met onder meer een open dag op zaterdag 26 maart.

Tijdens de open dag kan iedereen komen kennismaken met de vereniging aan de Kruitmolenlaan in Middelburg. ‘s Morgens kunnen belangstellenden een gratis tennisclinic volgen, verzorgd door tennisschool Smit. ‘s Middags is er een onderling toernooi voor de leden van de vereniging. De dag wordt afgesloten met een feestavond voor de leden, oud-leden en genodigden. Oud-leden die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich alsnog aanmelden via [email protected].

Meer uit Middelburg

Bestuurder aangehouden bij kettingbotsing Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag een bestuurder aangehouden die betrokken was bij een ongeval op de Schroeweg in Middelburg. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

29 minuten geleden
DorpsPicknick Biggekerke zaterdag 22 juni

BIGGEKERKE - De tweede DorpsPicknick voor jong en oud wordt dit jaar gehouden op zaterdag 22 juni. De picknick begint om 16.00 uur.

4 uur geleden
Gewonde bij ongeval Londensekaai Middelburg

MIDDELBURG - Bij een ongeval in het centrum van Middelburg is maandagavond een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

8 uur geleden
Update: Dode en twee gewonden bij ongeluk N57 Serooskerke

SEROOSKERKE - Het ernstige ongeluk op de N57 bij Serooskerke vanmiddag heeft één leven geëist. Het gaat om een 57-jarige vrouw uit Serooskerke Veere. Twee personen zijn gewond geraakt. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

1 dag geleden
Ernstig ongeluk met bus N57 Serooskerke

SEROOSKERKE  - Op de N57 bij Serooskerke  is maandag aan het begin van de middag een ernstig verkeersongeval gebeurd. De hulpdiensten zijn ter plaatse.

1 dag geleden
Honderdduizend bomen en een bos van draad in Veere

VEERE - De Grote Kerk Veere toont van 23 juni t/m 15 september een bijzonder kunstwerk: Honderdduizend bomen en een bos van draad, een geborduurd bos gemaakt door kunstenaar Sara Vrugt en meer dan duizend vrijwilligers. Rondom het kunstwerk plaatsen we op zaterdagmiddag 22 juni om 16.00 uur samen met bewoners en bezoekers een heleboel levende planten, midden in de kerk. Na afloop van de tentoonstelling worden deze wilde bloemen en planten in september in de Stadstuin van de Grote Kerk Veere geplaatst en kunnen zowel mensen als insecten er nog vele jaren van genieten.

1 dag geleden
Zorg om grensoverschrijdend gedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag jonge kinderen Vrouwenpolder

DOMBURG - Afgelopen week is aan het licht gekomen dat er verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag door en bij jonge kinderen heeft plaats gevonden. Het gedrag heeft onder meer plaats gevonden rondom de buitenschoolse opvang in Vrouwenpolder. Momenteel wordt alles in werking gezet om aan de betrokken kinderen en ouders, de zorg en hulpverlening te bieden waar behoefte aan is. Ook wordt er gekeken naar helderheid in wat de exacte toedracht is geweest.

1 dag geleden