Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tennisclub Kruiningen doet zaterdag ook mee aan NLdoet

Tennisclub Kruiningen doet zaterdag ook mee aan NLdoet

KRUININGEN - De tennisbanen van LTC Kruiningen liggen er goed bij. “Natuurlijk is NLdoet dit jaar uitgesteld en wat ingewikkelder, maar er blijft genoeg werk over waarbij we extra handen kunnen gebruiken”, zegt Nadine Nieuwenhuijse, secretaris van LTC Kruiningen.Nieuwenhuijse is enthousiast over het vrijwilligersinitiatief NLdoet. “Zowel de parkcommissie als onze onderhoudscommissie heeft tijdens de lockdown bepaald niet stilgezeten. Rondom de tenniskantine is in de afgelopen periode voor aanvang van het seizoen echt al het nodige werk verzet.” Maar eerlijk is eerlijk, de financiële bijdrage die het Oranjefonds uitkeert is voor elke vereniging gewoon heel welkom, aldus de secretaris. “Wij ervaren de actie behalve financieel ook echt als een morele oppepper voor onze vereniging. Die extra handen leveren behalve veel positieve energie ook echt een mooi en zichtbaar resultaat.”Aanmelden

Over het antwoord op de vraag of er nog gemotiveerde handen nodig zijn, hoeft Nieuwenhuijse niet lang na te denken. “Graag zelfs!” Aanmelden kan via www.nldoet.nl. LTC Kruiningen heeft zaterdag (29 mei) tussen 9.00 en 12.00 uur klussen in het groen rondom het park. En voor wie geen groene vingers heeft: teken gerust in op schilderklussen aan het clubhuis of op het spic en span poetsen van de - net nieuw geplaatste - keuken.

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

11 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

15 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

1 dag geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

3 dagen geleden