Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

TEAM Leisure is trots op hun nieuwe domein

TEAM Leisure is trots op hun nieuwe domein

GOES - Onlangs betrokken wij een fantastisch kantoor aan het Bleekveld 21 te Goes, alwaar wij u sinds 1 april jl. met veel plezier, enthousiasme en een grote glimlach graag verwelkomen.Het Bleekveld is een bruisend plein in de Goese binnenstad waar o.a. theater de Mythe en Hotel Katoen gevestigd zijn. Later dit jaar worden ook de Katoen City Lofts by LARGO aan het Bleekveld geopend, alsmede de nieuwe (stads)bibliotheek. Kortom, een plein dat omringd wordt met hotellerie, gastronomie, theater & cultuur, literatuur én Leisure. Een omgeving waar wij ons, vanuit onze passie en ons vakgebied, prima in thuis voelen...

Welkom!
Als gevolg van COVID-19 kunnen wij geen ‘knallende’ opening organiseren; dat zullen we op een later moment moeten doen. Maar tot die tijd bent u uiteraard gewoon van harte welkom in ons nieuwe ‘domein’ waar wij ontzettend trots op zijn. Rekening houdend met de vigerende voorschriften. De bereikbaarheid van ons kantoor is fantastisch en parkeren kan welhaast voor de deur in de parkeergarage Goes Centrum. Eenmaal binnen in ons nieuwe kantoor ontmoet u de sfeer, look & feel zoals u die ook van ons gewend bent in ‘onze’ projecten. Daar is afgelopen maanden hard aan gewerkt door diverse professionals. Wij ontvangen u graag in ons nieuwe ‘inspiratiecentrum’.

Ons nieuwe adres:
Bleekveld 21
4461 DD Goes
Bel +31(0)88 1900 222
Mail [email protected] 

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

13 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden