Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

TEAM Leisure is trots op hun nieuwe domein

TEAM Leisure is trots op hun nieuwe domein

GOES - Onlangs betrokken wij een fantastisch kantoor aan het Bleekveld 21 te Goes, alwaar wij u sinds 1 april jl. met veel plezier, enthousiasme en een grote glimlach graag verwelkomen.Het Bleekveld is een bruisend plein in de Goese binnenstad waar o.a. theater de Mythe en Hotel Katoen gevestigd zijn. Later dit jaar worden ook de Katoen City Lofts by LARGO aan het Bleekveld geopend, alsmede de nieuwe (stads)bibliotheek. Kortom, een plein dat omringd wordt met hotellerie, gastronomie, theater & cultuur, literatuur én Leisure. Een omgeving waar wij ons, vanuit onze passie en ons vakgebied, prima in thuis voelen...

Welkom!
Als gevolg van COVID-19 kunnen wij geen ‘knallende’ opening organiseren; dat zullen we op een later moment moeten doen. Maar tot die tijd bent u uiteraard gewoon van harte welkom in ons nieuwe ‘domein’ waar wij ontzettend trots op zijn. Rekening houdend met de vigerende voorschriften. De bereikbaarheid van ons kantoor is fantastisch en parkeren kan welhaast voor de deur in de parkeergarage Goes Centrum. Eenmaal binnen in ons nieuwe kantoor ontmoet u de sfeer, look & feel zoals u die ook van ons gewend bent in ‘onze’ projecten. Daar is afgelopen maanden hard aan gewerkt door diverse professionals. Wij ontvangen u graag in ons nieuwe ‘inspiratiecentrum’.

Ons nieuwe adres:
Bleekveld 21
4461 DD Goes
Bel +31(0)88 1900 222
Mail [email protected] 

Meer uit Beveland

Gewonde bij botsing auto's Kortgene, slachtoffer naar het ziekenhuis

KORTGENE - Bij een botsing op de Provincialeweg bij Kortgene is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

1 uur geleden
Lintje voor veelzijdige vrijwilliger Jacqueline Dijkinga uit Kortgene

COLIJNSPLAAT/KORTGENE - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft donderdagmiddag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Jacqueline Dijkinga uit Kortgene. Zij kreeg een lintje voor haar jarenlange vrijwilligerswerk. In Bistro Zeelandia in Colijnsplaat is Dijkinga verrast met de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

4 uur geleden
Culturele Fair Noord-Beveland toe aan tweede editie

KORTGENE - Wethouder Yvonne Maas van de gemeente Noord-Beveland opent donderdag om 18.00 uur de tweede editie van de Culturele Fair Noord-Beveland. Dit is een avond vol muziek, exposities, theater, workshops, optredens, activiteiten en meer op het terrein van Eindeloos Eiland Festival (EEF) in Kortgene.

9 uur geleden
Stichting Leergeld Oosterschelderegio krijgt 1000 euro bij haringparty Goes

GOES - Tijdens de goed bezochte haringparty bij Slot Oostende in Goes heeft stichting Leergeld Oosterschelderegio woensdag een cheque van 1000 euro uitgereikt gekregen.

9 uur geleden
Inge Sportfonds en SGB organiseren derde Inge Memorial in Goes

GOES - Donderdag vindt de derde Inge Memorial plaats. Tijdens dit sportevenement in het Omnium in Goes kunnen geïnteresseerden kennis maken met rolstoelhockey en met de activiteiten van het Inge Sportfonds.

1 dag geleden
Plaats voor ondernemers Broodfondsen in Zeeland

GOES - In Zeeland is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op dinsdag 25 juni a.s. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen zij elkaar bij ziekte met schenkingen. 

1 dag geleden
Auto belandt op N62 in berm bij 's-Heerenhoek en raakt zwaar beschadigd

's-HEERENHOEK - Een personenauto is woensdag tijdens de ochtendspits van de Sloeweg (N62) geraakt bij 's-Heerenhoek. De bestuurder bleef ongedeerd.

1 dag geleden