Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tafeltennissers Arnemuiden gedeeld koploper met Smash na 7-3 nederlaag

Tafeltennissers Arnemuiden gedeeld koploper met Smash na 7-3 nederlaag

ARNEMUIDEN - Op bezoek bij Smash uit Monster hebben de tafeltennissers van Arnemuiden voor het eerst averij opgelopen in de landelijke 3e divisie. De Westlanders gingen er met een 7-3 winst vandoor. Jeroen de Heide won twee partijen, Herbert Keijman voegde daar één winstpartij aan toe. Wilbert Poppe kwam deze avond niet tot scoren.

Aan spannende wedstrijden geen gebrek zaterdag in het Westland. Herbert Keijman beet de spits af en won met 11-13 in de vierde game van Kelvin Heemstra. Kopman Jeroen de Heide kwam tegen Sander Kuyvenhoven met 7-4 voor in de vijfde game, maar moest toch de winst aan Kuijvenhoven laten. Ook in het dubbelspel kwamen Keijman en De Heide met 8-5 voor in de vijfde game, maar lieten ze de winst op de ‘big points’ liggen. Wilbert Poppe perste er tegen Heemstra een vijfde game uit, die ging echter met 11-7 verloren.  

Tegen Voois en Heemstra  toonde De Heide aan dat hij er ook op de belangrijke momenten stond. Beide wedstrijden won hij in vijf games. Poppe en Keijman waren kansloos tegen Kuijvenhoven en Voois, wat resulteerde in een 7-3 einduitslag.  

Hiermee vindt het Arnemuiden-team zich naast Smash terug op een gedeelde eerste plek in deze derde divisiepoule. Door de 6-4 winst van Alexandria op concurrent ONI en het 5-5 gelijkspel van TTC Middelburg tegen VTV zijn de verschillen in deze poule echter minimaal. Zaterdag 19 maart komt ONI uit Wijchen op bezoek in Arnemuiden.  

De wedstrijden van het tweede en derde herenteam waren afgelopen weekend uitgesteld. Het vierde team van Arnemuiden bewees zich zelf een slechte dienst met een 8-2 verlies in de degradatiewedstrijd tegen TTC Middelburg 4. Bas Steijn en Rob Brant zorgden voor de punten.

Meer uit Middelburg

Herstructurering siloterrein in Middelburg van start

MIDDELBURG - Op vrijdag 29 september heeft wethouder Rutger Schonis, samen met belanghebbenden en enthousiaste ondernemers, de starthandeling verricht om het voormalige CZAV terrein, bekend als het siloterrein aan de Kleverskerkseweg in Middelburg, te transformeren tot een dynamisch en aantrekkelijk gebied voor ondernemers.

1 dag geleden
Koninklijke Erepenning voor de Domburgse Reddingsbrigade

DOMBURG Op 1 oktober 2023 viert de Domburgse Reddingsbrigade haar 50-jarig jubileum. Tijdens de receptie op zaterdag 30 september 2023, om 17.30 uur, heeft de Commissaris van de Koning, de heer J.M.M. Polman, de Koninklijke Erepenning overhandigd aan de Domburgse Reddingsbrigade. 

1 dag geleden
Middelbrand in woning Hofplein Middelburg

MIDDELBURG - In een woning aan het Hofplein in Middelburg heeft vrijdagmiddag brand gewoed. De brandweer schaalde op naar middelbrand.De brand werd rond 15.30 uur ontdekt waarna gezien de locatie direct al meerdere brandweerwagens werden opgeroepen. Rond 16.05 uur werd formeel opgeschaald naar middelbrand. In de tussentijd had de brandweer het vuur echter al geblust. Bij de brand zijn twee tankautospuiten en een ladderwagen ingezet.

1 dag geleden
Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht Serooskerke viert 125-jarig jubileum met feestelijk concert

SEROOSKERKE - Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht Serooskerke, opgericht in 1898 ter ere van het kroningsfeest van koningin Wilhelmina, staat op het punt een mijlpaal te bereiken. Met trots kondigt E.M.M. het 125-jarig jubileum aan met een groots en feestelijk concert.

2 dagen geleden
Man aangehouden na onenigheid bij asielzoekerscentrum Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond een 32-jarige man aangehouden na een incident bij het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg. De man zou zich hebben verzet tegen de agenten, hen hebben beledigd en bedreigd.

2 dagen geleden
Brommobiel beschadigd bij ongeval Loodholseweg Aagtekerke

AAGTEKERKE – Een microcar is vrijdagmorgen zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de Loodholseweg bij Aagtekerke. Een vrouw raakte lichtgewond. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.35 uur ter hoogte van de kruising met de Kelderweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de brommobiel met een personenauto in botsing. De microcar raakte fors beschadigd bij het ongeval.

2 dagen geleden
Integrale controle bij bedrijven in Middelburg

Gisteren hebben de gemeente, politie, Belastingdienst, Orionis Walcheren en Waterschap Scheldestromen weer een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties in de gemeente Middelburg, waaronder bedrijventerrein Arnestein, Ramsburg en de Mortiere in Middelburg. Ter ondersteuning van de controle is gebruik gemaakt van speurhonden. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.

2 dagen geleden