Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Symfonische hardrock met Fire Within in de Piek

Symfonische hardrock met Fire Within in de Piek

VLISSINGEN - Het Zeeuwse Fire Within speelt 17 september in concertzaal de Piek in Vlissingen. De Zeeuwse band bestaat al dik tien jaar en bracht al enkele albums uit. Na de uitnodiging van drummer-producer Matt Starr, bekend van zijn samenwerking met onder andere Ace Frehley (Kiss), Joe Lyn Turner (Rainbow, Deep Purple) en Mr. Big, de opnames in Los Angeles en de coronaperiode mag Fire Within weer los in de Piek.

Fire Within heeft shows gespeeld die mooi op het cv staan, zoals de afterparty van Dream Theater in Afas Live en als support act van Last in Line. Op 17 september spelen de heren van Fire Within een speciale show in de Piek in Vlissingen om het publiek te verwennen op een heerlijke set symfonische metal. Zelf omschrijven de vier heren hun muziek als melodieuze hardrock, gecombineerd met elementen uit de power- en symfonische metal. Songs van hun debuutalbum uit 2012 komen voorbij, evenals een aantal covers, maar ook een aantal van de nummers opgenomen in Los Angeles. Entree 5 euro aan de deur, geen voorverkoop. Aanvang 21 uur.

Meer uit Vlissingen

Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

1 uur geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

22 uur geleden
Vlissingse wethouder Sal Cracau legt functie neer

VLISSINGEN - De Vlissingse wethouder Sal Cracau (VVD) heeft dinsdag zijn ontslag ingediend.

1 dag geleden
Auto uitgebrand in Willem van de Veldelaan in Vlissingen

VLISSINGEN - Een personenauto is maandagavond in vlammen opgegaan in de Willem van de Veldelaan in Vlissingen. Ook een tweede voertuig liep schade op. Er raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de zaak.

2 dagen geleden
Positie wethouder Cracau wankel na debat over Vlissingen Maritiem

VLISSINGEN - Wethouder Sal Cracau (VVD) had maandagavond het een en ander uit te leggen aan de gemeenteraad. De aanwezige raadsleden waren vrijwel unaniem slecht te spreken over de gang van zaken rondom Vlissingen Maritiem en de houding die de gemeente tegenover de organisatie van het evenement heeft aangenomen. Pim Kraan, fractievoorzitter van de POV, was dermate ontevreden met de uitleg die Cracau gaf over de ontstane problematiek, dat hij een motie van wantrouwen tegen de wethouder indiende. De motie is met een nipte meerderheid van 11 stemmen tegen en 10 stemmen voor verworpen.

2 dagen geleden
Schrijfster Lisa Weeda te gast bij 't Spui

VLISSINGEN - Schrijfster Lisa Weeda is zaterdag 24 februari te gast in boekhandel 't Spui. Ze wordt er geïnterviewd over haar nieuwe boek 'Dans dans revolutie!'. De boekpresentatie begint om 14 uur.

2 dagen geleden
Zaterdagmiddag was er een schietpartij aan de Ribesstraat in Vlissingen [UPDATE]

VLISSINGEN - Zaterdagmiddag heeft er een schietincident plaatsgevonden in de Ribesstraat. De politie is ter plaatse voor onderzoek. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

4 dagen geleden