Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Swingend feest bijVlissingse Turn Vereniging

Swingend feest bijVlissingse Turn Vereniging

VLISSINGEN - Vorig jaar moesten ze een keertje overslaan wegens de coronaregels, maar afgelopen zaterdag kon de Vlissingse Turn Vereniging gelukkig weer hun jaarlijkse Springdisco organiseren.

Bij dit springevenement, dat dit jaar voor de tiende keer gehouden werd, staat de Vrijenhovenzaal helemaal vol met springkussens, trampolines en nog veel meer. Op de muziek van DJ’s Arjan en Thijs kwamen zo’n 230 kinderen een uurtje springen en swingen. Onder leiding van een heleboel medewerkers van de vereniging hadden niet alleen VTV-leden, maar ook meegenomen vriendjes en vriendinnetjes een uurtje pret, van de allerkleinsten in de middag onder begeleiding van ouders, tot drie groepen in oplopende leeftijd later in de avond. De Springdisco is het eerste evenement dat de Vlissingse Turn Vereniging dit seizoen organiseert, in de hoop dat de coronabeperkingen niet zwaarder worden en de overige evenementen, zoals wedstrijden, die nu in de planning staan gewoon door kunnen gaan.

Voor meer informatie en voor een heleboel foto’s van een zeer geslaagde Springdisco zie de website van de vereniging www.vtv-vlissingen.nl.

Meer uit Vlissingen

Dierenvoedselbank zamelt kerstpakketten in voor dieren en hun baasjes

VLISSINGEN - Dierenvoedselbank Zeeland zamelt kerstpakketten in voor huisdieren en hun baasjes. De pakketten worden geschonken aan zo'n 100 gezinnen die maandelijks gebruik maken van de dierenvoedselbank. “Pakketten ter waarde van zo'n tien euro," verduidelijkt Jolanda Lichtenberg van de dierenvoedselbank. “Een leuk presentje in deze donkere tijden."

9 uur geleden
Restaurant Bandoeng bestaat vijftig jaar

OOST-SOUBURG - Restaurant Bandoeng aan de Kanaalstraat viert deze week het vijftigjarig bestaan. Ids en Jissy Leemans begonnen het restaurant in 1973 en Bandoeng was daarmee één van de eerste Indische restaurants in Zeeland. Inmiddels is het een begrip geworden en trekt het restaurant klanten van heinde en ver. Sinds enkele jaren zit ook zoon Mark Leemans in de zaak en hebben Ids en Jissy een stapje terug gedaan.

12 uur geleden
Fietser ernstig gewond na valpartij

VLISSINGEN - Een fietser is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een valpartij aan de Kenau Hasselaarstraat. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plekke.

1 dag geleden
Katten gered uit woning na brandje in flat

VLISSINGEN – De brandweer heeft maandagmiddag meerdere katten uit een flatwoning in Vlissingen gered nadat er brand was uitgebroken.

1 dag geleden
Gratis afmeren in Stadshaven tijdens kerstdagen

VLISSINGEN - De Vereniging voor Watertoerisme Schelde exploiteert sinds de opening in 2021 de nieuwe Stadshaven Scheldekwartier in Vlissingen. Vorig jaar werd voor de eerste keer een actie georganiseerd om de Stadshaven rondom de kerstdagen te verlichten door watersporters uit te nodigen gratis af te meren in deze haven mét feestelijk verlichte vaartuigen.  

1 dag geleden
Grote Clubactie succesvol voor Vlissingse verenigingen

VLISSINGEN - De Grote Clubactie is dit jaar met een totaalopbrengst van 16.381.041 euro een groot succes. Er werd maar liefst 3,6 miljoen meer opgehaald dan vorig jaar. Vlissingse verenigingen haalden samen 55.051,20 euro op.

2 dagen geleden
Forse uitslaande brand in schuurtje aan de Callenfelstraat

VLISSINGEN- In een schuurtje achter een woning aan de Callenfelstraat heeft zaterdagavond een forse uitslaande brand gewoed. Tijdens de brand waren de bewoners, voor zover bekend, niet aanwezig. Vanwege de omvang van de brand heeft de brandweer ook omliggende gebouwen gecontroleerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

2 dagen geleden