Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Supermarkt Sint-Annaland ontruimd vanwege mogelijke gevaarlijke stof

Supermarkt Sint-Annaland ontruimd vanwege mogelijke gevaarlijke stof

SINT-ANNALAND - De Jumbo in Sint-Annaland is dinsdagmiddag enige tijd ontruimd geweest vanwege een mogelijk gevaarlijke stof die vrijgekomen was. De hulpdiensten werden ingezet en hebben gezorgd voor een veilige evacuatie.

Meer uit Tholen

Dominee Henk Poot geeft studiebijeenkomsten in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Spreker ds. Henk Poot houdt op maandag 13 en 27 mei namens Stichting Christenen voor Israël een studiebijeenkomst in Sint-Annaland. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Intocht naar aanleiding van de Romeinenbrief.

11 uur geleden
Zeilboot in de problemen bij Tholen

THOLEN - De Mistral is vrijdagmorgen ingezet voor een zeilboot in de problemen met de sluizen bij Tholen. Er bleek een lekkage aan boord te zijn.

12 uur geleden
Thoolse lezersfoto van de week: 'De koeien gaan in bad'

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Cees van 't Hof die de spotlight mocht vangen.

16 uur geleden
Oplichter met babbeltruc actief in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Afgelopen week is er een poging gedaan tot een babbeltruc bij een woning in Sint Annaland. 

1 dag geleden
Zomers weer slaat om: Vanavond code geel vanwege onweer en hagel

ZEELAND - Donderdag gaat rustig en zonnig van start, maar vanavond geldt code geel in Zeeland. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien en hagel. De waarschuwing geldt in Zeeland vanaf 21.00 uur. 

1 dag geleden
Woning in Poortvliet gesloten na vondst enorme hoeveelheid drugs

POORTVLIET - Een woning aan het Kerkplein in Poortvliet moet vanwege een drugsvondst zes maanden lang gesloten blijven. Zo heeft burgemeester Marleen Sijbers vandaag besloten. In de woning werd op 22 maart een grote hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen na een inval van de politie.

2 dagen geleden
Programma dodenherdenkingen in Sint Philipsland en Tholen

SINT PHILIPSLAND/THOLEN - Op zaterdag 4 mei worden de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en latere oorlogs- of vredesoperaties herdacht in Sint Philipsland en Tholen. Alle inwoners van de gemeente Tholen worden uitgenodigd voor deze herdenkingsbijeenkomsten.

2 dagen geleden