Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Subsidie voor jubileumactiviteiten in Reimerswaal

Subsidie voor jubileumactiviteiten in Reimerswaal

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal stelt 12.500 euro subsidie beschikbaar voor organisaties die volgend jaar een activiteit willen organiseren voor het 50-jarig bestaan van de gemeente Reimerswaal.

‘Hroôs op Reimerswaal’ is het thema van het jubileumjaar. Organisaties en verenigingen zijn uitgenodigd om een speciale activiteit rondom het 50-jarig bestaan van Reimerswaal te bedenken. Voor de organisatie hiervan kunnen ze een beroep doen op een financiële bijdrage van de gemeente.

Voorwaarden

Een adviescommissie beoordeelt de aanvragen, laat de gemeente Reimerswaal weten. Voor de toetsing ervan zijn criteria opgesteld. Zo moet de activiteit bijdragen aan vijftig jaar Reimerswaal en breed toegankelijk zijn. Ook gaat de commissie voor spreiding van de activiteiten door het jaar heen en in de verschillende dorpen. ‘En het heeft de voorkeur dat meerdere personen, organisaties of verenigingen samenwerken voor een activiteit.’

Aanvragen

Subsidieaanvragen kunnen tot 1 februari 2020 ingediend worden via het subsidieaanvraagformulier op de gemeentelijke website www.reimerswaal.nl. Uiterlijk 28 februari maakt de gemeente bekend welke initiatieven ze een bijdrage toekent. Meer informatie over de subsidie is verkrijgbaar bij mevrouw C. Van der Arend, via mail. c.vander.arend@reimerswaal.nl of tel. 14 0113.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Nieuwe voorzitters voor Delta Ride for the Roses-comités

GOES - De twee zelfstandige comités van de Delta Ride for the Roses hebben voorzitters.

17 uur geleden
Vlissingse muzikanten houden Rockin' X-Mas

VLISSINGEN – Sander Elderkamp en Glenn ’t Gilde uit Vlissingen organiseren op zaterdag 21 december het evenement Rockin’ X-Mas. Het vindt plaats in Podium De Piek aan de Hellebardierstraat in Vlissingen en begint om 20.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze rock-‘n-rollavond bij te wonen.

20 uur geleden
Charles Groenhuijsen geeft lezing in Goes

GOES - Charles Groenhuijsen komt maandag naar Goes.

20 uur geleden
Kerstboom verlicht Noordhoek

GOES - Kinderen hebben donderdagavond samen met vrijwilligers van de wijkvereniging Noordhoek gezorgd voor een mooi versierde kerstboom aan de Noordhoeklaan in Goes.

20 uur geleden
Motorrijder overleden aan verwondingen na ongeval

KAPELLE - De 78-jarige man uit Wagenberg, die donderdag zwaargewond raakte bij een ongeluk met zijn motor op de snelweg A58 bij Kapelle, is aan zijn verwondingen overleden. Dat maakt de politie vrijdag bekend.

21 uur geleden
Geen zonnepark bij Ritthem

RITTHEM - Er komt voorlopig geen 24 hectare groot zonnepark bij de Krukweg in Ritthem.

22 uur geleden
De Horizon plant bloembollen voor ouderen

RILLAND – Groep vijf van basisschool De Horizon in Rilland trotseerde deze week het slechte weer om bloembollen te planten in een groenstrook tegenover De Nieuwe Vliedberg van Zorggroep Ter Weel. Zo kijken de ouderen straks uit over een vrolijke bloemenpracht.

1 dag geleden