Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

StreetPlug biedt als enige bedrijf ter wereld ondergrondse laadvoorzieningen aan

StreetPlug biedt als enige bedrijf ter wereld ondergrondse laadvoorzieningen aan

Elektrisch rijden is de toekomst en daar speelt het Thoolse bedrijf StreetPlug op in. Sterker nog. StreetPlug is toonaangevend in de branche. Als enige bedrijf ter wereld biedt StreetPlug ondergrondse laadvoorzieningen voor elektrische auto's aan. De hele internationale ev-laadmarkt kijkt naar de ondergrondse laadvoorziening die op Thoolse bodem is ontwikkeld. En dát is iets om trots op te zijn. Sterker nog, het smaakt absoluut naar meer. 

Innovatie en creativiteit. Dat is waar het binnen het Thoolse bedrijf om draait. Men wil een leidende rol spelen in de laadinfrastructuur om zo de samenleving en daarbij de wereld te verduurzamen.Volgens salesmanager Patrick Lasaroms gaat dat lukken. "Bij StreetPlug ontwikkelen we continu producten die voor de gebruiker uitblinken in gebruiksgemak en kwaliteit." De hele internationale ev-laadmarkt kijkt naar de ondergrondse laadvoorziening die op Thoolse bodem is ontwikkeld. "Ook het deksel van de StreetPlug is onlangs opgefrist met een aangepast design. Daarnaast zijn we een laadpaal aan het ontwikkelen die aansluit op de look and feel van de StreetPlug",aldus Lasaroms."In de toekomst zullen steeds vaker woonwijken en zelfs steden worden ontwikkeld die smart, beter, mooier, veiliger en duurzamer zijn. Slimme, duurzame vervoersmiddelen gaan dan gepaard met slimme laadinfrastructuur. De StreetPlug kan hier een belangrijke rol in vervullen en het elektrisch laden in de toekomst vorm geven of zelfs de standaard zetten. Daar zijn we als Thools bedrijf dan ook trots op." 

Meer uit Tholen

Summergames brengt Thoolse jeugd samen

SINT PHILIPSLAND - Onder een stralende zon ging donderdag de derde activiteit van de Thoolse Summergames van start. Veertig kinderen, gewapend met spuitbussen, lieten hun artistieke talenten zien tijdens een graffiti-workshop bij jeugdhonk De Kelder in Sint Philipsland.

2 dagen geleden
Weerbericht: 'Aangenaam zomerweer, maar vanavond kans op buien'

THOLEN - De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

2 dagen geleden
Tot jaarwisseling nog werkzaamheden voor betere bereikbaarheid Tholen

THOLEN - Dit voorjaar werden de nieuwe kruising en de aansluiting op de Molenvlietsedijk geopend. Tot en met het einde van dit jaar vinden er nog verschillende afrondende werkzaamheden plaats.

3 dagen geleden
Op de werkvloer bij accountant Dennis: 'Je bouwt echt een band op met klanten' [OP DE WERKVLOER]

SINT-MAARTENSDIJK - Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor met vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Samen met zijn collega's zet accountant Dennis de Bruijn zich dagelijks in om klanten te adviseren bij hun administratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Klanten van Remmerswaal zijn vooral MKB-bedrijven en particulieren in Zeeland en West-Brabant. Zij bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op het kantoor, vooral dankzij het persoonlijke contact.

3 dagen geleden
Begeleidingsvaartuig scouting in de problemen op de Oosterschelde

STAVENISSE- Een begeleidingsvaartuig van de scouting is zaterdagmiddag in de problemen gekomen op de Oosterschelde. De oorzaak was een technisch mankement. Hierdoor had het vaartuig geen voortstuwing meer tijdens de begeleiding van de scoutingleden in  de bijboten. Onder leiding van de brandweer is de hele scoutingvloot begeleid naar de haven van Stavenisse.

3 dagen geleden
Het Schorrekoor met dirigent Ruijten treedt op tijdens Havendag Stavenisse

STAVENISSE - Op zaterdag 20 juli keert de Havendag in Stavenisse terug. Naast kraampjes en oude ambachten is er ook ruimte ingericht om van muziek te genieten. Het Schorrekoor verzorgt een optreden waarbij bezoekers kunnen genieten van een keur van liedjes dat het Schorrekoor ten gehore zal brengen.

4 dagen geleden
Ellis heeft eindelijk een nieuwe aangepaste bus dankzij inzamelingsactie

THOLEN - Ellis van Loenhout uit Tholen heeft sinds kort een nieuwe aangepaste bestelbus. Zij heeft cerebrale parese en kon door een defect aan haar vorige voertuig maandenlang niet meer zelfstandig buiten de stad reizen. Dankzij een inzamelingsactie is er een bedrag van ruim 6.250 euro opgehaald voor een nieuwe auto.

4 dagen geleden