Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stratenloop Kapelle toe aan tiende jaargang

Stratenloop Kapelle toe aan tiende jaargang

KAPELLE - Op vrijdagavond 30 augustus vindt de tiende Kapelsedagloop plaats in Kapelle.

Het is inmiddels traditie dat het driedaagse programma rondom de Kapelse Dag een stratenloop bevat. 'In 2010 begonnen met zo'n 60 hardlopers zijn het er de laatste jaren ruim 150', aldus de organiserende Stichting Kapelle Promotion.

Deelnemers tot 14 jaar leggen vanaf 19.00 uur 1170 meter af. Om 19.30 uur verschijnen de lopers vanaf 14 jaar aan de start van de 5 kilometer.

De start is in de Biezelingsestraat. Inschrijven kan voor 29 augustus via jacroose@hetnet.nl, onder vermelding van naam, geslacht, geboortedatum, afstand, club of woonplaats of ter plaatse vanaf 17.30 uur. Deelname kost 5 euro. Jeugd loopt gratis mee.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

'Zanddijk aanpakken voor veiligere route tussen Kruiningen en Yerseke'

YERSEKE - Gedeputeerde Staten van de provincie Zeeland willen de drukke route tussen Kruiningen en Yerseke (N673) veiliger maken door de Zanddijk vanaf de rotonde Nishoek tot over de spoorovergang aan te pakken.

1 uur geleden
Kerstshow van De Bellringers en maar liefst elf andere artiesten

GOES - In de Rooms-katholieke kerk in Goes vindt zondag 15 december het Grote Kerst-Bell Experiment plaats.

4 uur geleden
'Binnenstad moet kleiner voor gezond winkelbestand'

VLISSINGEN - Een winkel in een aaneengesloten winkelstraat heeft meestal meer omzet dan een zonder winkels naast zich. Daarom kijkt de gemeente Vlissingen volgend jaar hoe ze het winkelhart van Vlissingen compacter kan maken.

5 uur geleden
Charles Dickens, chalets, glühwein ... Goes ademt dit weekend kerst

GOES - De omgeving van de Singelstraat in Goes ademt dit weekend kerst. De grootste kerstmarkt van Zeeland vindt zaterdag en zondag plaats.

6 uur geleden
Dader gevlucht na steekpartij in Vlissingen

VLISSINGEN - Bij een steekpartij tussen twee mannen vrijdag rond 10.50 uur is een van hen gewond geraakt. Het incident vond vermoedelijk plaats in de buurt van de Van Reenenstraat in Vlissingen. De dader is gevlucht.

6 uur geleden
DoorBrekers deelt gratis kerstpakketten uit

GOES - DoorBrekers deelt net als vorig jaar gratis kerstpakketten uit.

8 uur geleden
Gildenstraat en omgeving op de schop

BIEZELINGE - In de Gildenstraat, Achterweg en een deel van de Waardekensstraat in Biezelinge voert de gemeente Kapelle volgend jaar en in 2021 verschillende werkzaamheden uit.

8 uur geleden