Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Strafzaak Biggekerke krijgt een livestream

Strafzaak Biggekerke krijgt een livestream

BIGGEKERKE - Op maandag 14 maart 2022 behandelt de rechtbank Zeeland-West-Brabant de strafzaak van een 36-jarige Middelburger die naast de verdenking van moord op zijn schoonvader ook verdacht wordt van poging tot moord op zijn ex-vrouw. De inhoudelijke behandeling start om 09.00 uur en zal via een livestream worden uitgezonden. De rechtbank geeft daarmee gevolg aan de wens van de nabestaanden om de zitting op afstand te kunnen volgen.

Belangstellenden kunnen de zitting volgen via een livestream die wordt aangeboden via het platform MS-teams. Aanmelden hiervoor kan via [email protected]. Het is verboden om beeld- en geluidsopnames te maken van de livestream.

Meer uit Middelburg

Digicafé Westkapelle

WESTKAPELLE - Op donderdag 27 juni is er van 13.00 uur tot 16:00 uur een Digicafé in het Polderhuis in samenwerking met de ZB.

3 uur geleden
Beschonken Arnemuidenaar (38) rijdt met scooter tegen geparkeerde auto aan

ARNEMUIDEN - De politie heeft zaterdagavond een 38-jarige man uit Arnemuiden aangehouden nadat hij een ongeval had veroorzaakt. De man zou mogelijk ook onder invloed hebben gereden.

1 dag geleden
Festival Zeeland Klassiek 2024 vrijdag 28 juni van start

MIDDELBURG - Vanaf vrijdag 28 juni gaan bezoekers van Festival Zeeland Klassiek 2024 tien dagen lang op avontuur in de provincie Zeeland. Met het thema 'Nederlandse kunstenaars op het wereldtoneel' met in de hoofdrol de vrouwelijke componist ontdekken zij bijzondere muzikale vriendschappen tussen befaamde componisten en onze landgenoten.

1 dag geleden
Twee Duitse toeristen slachtoffer steekincident op camping in Vrouwenpolder

VROUWENPOLDER - Beide slachtoffers van het geweldsincident op een camping aan de Vroondijk in Vrouwenpolder zijn afkomstig uit Duitsland. Beide raakten zwaar gewond.

1 dag geleden
Persoon zwaargewond na val van trap in woning aan de Brouwersbuurt

DOMBURG- Een persoon is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een val van een trap in een woning aan de Brouwersbuurt. De hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter, spoedden zich massaal naar het adres. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is hij/zij per ambulance naar het parkeerterrein achter het gemeentehuis gebracht. Hierna is het slachtoffer met de traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

2 dagen geleden
Stadstekenklas stelt tentoon in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Op dinsdag 25 juni 2024 aanstaande is er een feestelijke bijeenkomst op de basisschool de Oleanderhof in Arnemuiden. De Stadstekenklas sluit dan het jaar af en hun tekeningen worden tentoongesteld.

2 dagen geleden
Zaterdag rijdt er een heel bijzondere brandweerauto door Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdagmorgen wordt met de historische Magirus brandweerauto uit 1931 een rondrit door Middelburg gemaakt. 

2 dagen geleden