Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘Steun de horeca, zij gaan door’

‘Steun de horeca, zij gaan door’

GOES - De horecaondernemers hebben helaas de deuren weer moeten sluiten vanwege het coronavirus. Weekblad de Bode leeft met de ondernemers mee.  

Tijdens de eerste lockdown hebben zij bewezen ontzettend creatief en weerbaar te zijn. Ook nu laten ze dat ongetwijfeld zien. 

Gratis plaatsen

Willen jullie aan de lezers van Weekblad de Bode laten weten dat jullie doorgaan door middel van afhaalmaaltijden en bezorging?

Geef jullie naam, adres, website, aanbiedingen, specialiteiten en een leuke foto door aan  www.internetbode.nl/steundehoreca. 

Wij plaatsen dat volgende week gratis op speciale ‘Steun de horeca, zij gaan door-pagina’s’ in onze kranten. Het is een druppel, maar we hopen jullie daarmee een hart onder de riem te steken.    

Meer uit Beveland

Prominente vrouwen in Platepolder Heinkenszand

HEINKENSZAND - De straatnamen van de nieuwe wijk in Platepolder in Heinkenszand zijn bekend. De dertien straten worden vernoemd naar prominente vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis, zoals de Irene Vorrinkstraat en Marga Klompélaan.

3 uur geleden
Getuigen helpen politie in Goes fietsendief grijpen

GOES - De politie heeft woensdagmiddag een fietsendief kunnen aanhouden met hulp van getuigen. Dat gebeurde in het centrum van Goes. 

1 dag geleden
Derde editie Lewedorp Lady’s Tournament op 9 september

LEWEDORP - Liefhebbers van vrouwenvoetbal 7 tegen 7 komen vrijdag 9 september volop aan hun trekken tijdens het 7 tegen 7 vrouwentoernooi, dat wordt georganiseerd door de Lewedorpse Boys.

1 dag geleden
Blauwalg steekt kop op in stilstaand water, onder meer in Goese Polder

GOES – Door de hoge temperaturen duiken blauwalgen op in stilstaand water in Zeeland, zoals in de wijk Goese Polder in Goes. Het wordt mens en dier afgeraden om met dit water in contact te komen. Waterschap Scheldestromen verwacht dat de aanwezigheid van blauwalg de komende dagen toeneemt door de warmte.

1 dag geleden
Treinverkeer tussen Vlissingen en Arnemuiden gestremd door aanrijding

ARNEMUIDEN – Door een aanrijding op de Doeleweg met een trein is het treinverkeer tussen Vlissingen en Arnemuiden voor onbepaalde tijd gestremd.

2 dagen geleden
Betsy en Kees Schout-Sonke zijn 65 jaar getrouwd

WILHELMINADORP - Betsy Schout-Sonke en Kees Schout uit Wilhelminadorp vierden dinsdag hun 65-jarige bruiloft. De echtelieden wonen al hun leven lang in Wilhelminadorp.

2 dagen geleden
Brutale dieven in Zeeland doen zich voor als bankmedewerkers

MIDDELBURG - De politie in Zeeland ziet in juli en augustus een toename in het aantal aangiften van bankhelpdeskfraude. Daarbij worden mensen benaderd door criminelen die zich voordoen als medewerkers van een bank.

2 dagen geleden