Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stenevate in Heinkenszand is donderdag domein van de sprinters

Stenevate in Heinkenszand is donderdag domein van de sprinters

HEINKENSZAND - De Stenevate in Heinkenszand is donderdag de finishplaats van de tweede etappe van de ZLM Tour.

Bekende sprinters zoals Dylan Groenewegen en Caleb Ewen zullen rond 16.00 uur proberen om als eerste over de streep tegenover de raadsboerderij te komen. De etappe, op de dag na de proloog in Yerseke, begint in het Belgische Bredene.

Tunnel

Via de Westerscheldetunnel komen de renners rond 13.45 uur aan in de gemeente Borsele. Daar rijden ze een aantal ronden door en langs bijna alle dorpen. “Het is een mooie manier om ons landschapspark te laten zien”, zegt wethouder Marga van de Plasse.

Doorkomsten

Rondom de finish is van alles te doen. Op het Kamilleplein staan alle bussen van de wielerploegen. De Stenevate is afgesloten van 8.00 uur tot 17.00 uur. De parkeerplaats van de Jumbo is tot 14.00 uur vanaf de Dorpsstraat bereikbaar. Andere wegen en kruisingen zijn tijdens de doorkomsten dicht. Wie naar de finish wil komen kijken kan parkeren op industrieterrein Noordzak. Vanaf 13.00 uur is er rondom de eindstreep van alles te doen.

Meer uit Beveland

Culturele Fair Noord-Beveland toe aan tweede editie

KORTGENE - Wethouder Yvonne Maas van de gemeente Noord-Beveland opent donderdag om 18.00 uur de tweede editie van de Culturele Fair Noord-Beveland. Dit is een avond vol muziek, exposities, theater, workshops, optredens, activiteiten en meer op het terrein van Eindeloos Eiland Festival (EEF) in Kortgene.

1 uur geleden
Stichting Leergeld Oosterschelderegio krijgt 1000 euro bij haringparty Goes

GOES - Tijdens de goed bezochte haringparty bij Slot Oostende in Goes heeft stichting Leergeld Oosterschelderegio woensdag een cheque van 1000 euro uitgereikt gekregen.

2 uur geleden
Inge Sportfonds en SGB organiseren derde Inge Memorial in Goes

GOES - Donderdag vindt de derde Inge Memorial plaats. Tijdens dit sportevenement in het Omnium in Goes kunnen geïnteresseerden kennis maken met rolstoelhockey en met de activiteiten van het Inge Sportfonds.

19 uur geleden
Plaats voor ondernemers Broodfondsen in Zeeland

GOES - In Zeeland is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op dinsdag 25 juni a.s. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen zij elkaar bij ziekte met schenkingen. 

22 uur geleden
Auto belandt op N62 in berm bij 's-Heerenhoek en raakt zwaar beschadigd

's-HEERENHOEK - Een personenauto is woensdag tijdens de ochtendspits van de Sloeweg (N62) geraakt bij 's-Heerenhoek. De bestuurder bleef ongedeerd.

1 dag geleden
Borsele ageert tegen plan hoogspanningsstation Sloegebied

HEINKENSZAND - Het conceptvoorkeursalternatief, het milieueffectrapport en de Integrale Effectenanalyse voor de bouw van een nieuw 380 kV-hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied liggen t/m 20 juni ter inzage. Iedereen kan een reactie indienen. 

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

2 dagen geleden