Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Steekincident op de Roozenburglaan

Steekincident op de Roozenburglaan

MIDDELBURG - Hulpdiensten zijn ter plaatse op de Roozenburglaan waar zich een steekincident heeft plaatsgevonden. Eén persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aangehouden op de Meanderlaan.

De melding van de steekpartij op Roozenburglaan in Middelburg kwam omstreeks 15:20 uur binnen bij de alarmcentrale. Bij deze steekpartij zou een persoon gewond zijn geraakt. Direct kwamen meerdere eenheden van de politie en een ambulance ter plaatse. Daar bleek dat het slachtoffer zo dusdanig gewond was, dat er rond 15:25 uur ook een traumahelikopter van het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar wachtte het MMT het slachtoffer op. Uit onderzoek van de politie blijkt het slachtoffer elders in de wijk Dauwendaele werd neer gestoken maar vervolgens in een auto is gevlucht. 

De politie heeft rond 16:15 uur een mannelijke verdachte aangehouden op de Meanderlaan in Middelburg. De man werd gezocht door de politie omdat hij als verdachte naar voren was gekomen bij een kort onderzoek. Even daarvoor was al een plaats delict afgezet bij het Meanderhof hier heeft de steekpartij zich waarschijnlijk afgespeeld. Ook de Roozenburglaan, waar het slachtoffer werd gevonden, is nog afgezet. De verdachte wordt overgebracht naar het politiecellencomplex.

Meer uit Middelburg

Vuurwerk aangetroffen in woning Middelburg, EOD ingezet

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmiddag meerdere dozen illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning in Middelburg. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd ingezet.

2 uur geleden
Oudere man gewond na valpartij in Middelburg

MIDDELBURG - Een oudere man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een valpartij in het centrum van Middelburg. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

2 uur geleden
Auto beschadigd bij ongeval N57 Middelburg

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Middelburg is donderdagmiddag een personenauto beschadigd geraakt. Eén rijbaan werd afgesloten.

2 uur geleden
Tentoonstellingsproject Jumping Fences komt naar Middelburg

MIDDELBURG - Op uitnodiging van Vleeshal komt Jumping Fences, een tentoonstellingsproject waarin artistieke ontwikkeling en collectief curatorschap centraal staan, naar Middelburg. Jumping Fences is een evoluerend tentoonstellingsproject en is dit jaar bij Het Paviljoen in Gent georganiseerd in samenwerking met studenten van KASK Curatorial Studies. 

3 uur geleden
Een weekend vol evenementen in de Oostkerk

MIDDELBURG - Aankomend weekend is het weer goed vertoeven in de Oostkerk. Met Bird on the wire die Leonard Cohen meest geliefde klassiekers laten horen op vrijdag, op zaterdag de Singer-songwriter die meeschreef aan Rollercoaster van Danny Vera en op zondag kan je lekker wijntjes proeven onder het genot van wijn cabaret door de Aimabele Schoften.

3 uur geleden
Basisschool Het Element krijgt modderkeuken van Soroptimisten

MIDDELBURG - Soroptimist club Walcheren heeft voor de kleutergroepen van basisschool Het Element in Middelburg een modderkeuken aangeschaft. Die werd donderdag feestelijk 'geopend'. De keuken is voor een groep grotendeels taalarme kinderen met verschillende culturele achtergronden.

3 uur geleden
Integrale controle bedrijventerreinen gemeente Veere

DOMBURG - Om ondermijning in de gemeente Veere te signaleren en aan te pakken vond op dinsdag 16 april een integrale controle plaats op verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Veere. 

3 uur geleden