Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Start project 'Duiker Kleverskerke'

Start project 'Duiker Kleverskerke'

Veere - Door Van Hese Hout- & Waterbouw B.V. wordt in de week van 20mei gestart met het project 'Duiker Kleverskerke'. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds begonnen.

Meer uit Middelburg

Tijdrit ZLM-tour in Westkapelle

DOMBURG - Dit jaar wordt op 5 juni de tijdrit van de ZLM-tour verreden in Westkapelle. De tijdrit start woensdag 5 juni rond 17.30 uur in Westkapelle vanaf het Abraham Calandplein. De tijdrit zal over een deel van de Zeedijk en door het achterland gaan. Iedereen kan en mag komen kijken en aanmoedingen. De tijdrit eindigt rond 20.15 uur.

9 uur geleden
Zeiljacht strandt bij Westkapelle, schipper kan zelf aan land komen

WESTKAPELLE - Op de dijk bij Westkapelle is vrijdagmorgen een zeiljacht aangetroffen zonder opvarenden. De politie, KNRM en Kustwacht begonnen een zoekactie. 'Uiteindelijk kwam de 61-jarige Duitse schipper circa een kilometer verderop zelf aan land', laat de politie weten. 

13 uur geleden
Maandverwachting: juni start overwegend droog met geregeld zon

REDACTIE - Het begin van de meteorologische zomer zal vaak droog verlopen met geregeld zon, af en toe kan wel een bui voorkomen. De temperaturen liggen ietwat onder het langjarig gemiddelde. In de tweede juni helft neemt de wisselvalligheid en de kansen op wat warmer juniweer toe. Vooral tijdens warme dagen kan het weleens tot stevige buien komen. 

13 uur geleden
Eerste kinderburgemeester van Veere officieel geïnstalleerd

DOMBURG - Tijdens de raadsvergadering van donderdag 30 mei 2024 is de eerste kinderburgemeester van Veere officieel geïnstalleerd. Max Huiszoon van basisschool 't Paalhoofd in Zoutelande werd al eerder, tijdens de verkiezingen op 16 april, verkozen door de jury, maar vandaag kreeg Max dan ook officieel een keten omgehangen.

16 uur geleden
Geïnteresseerden in Zeeuwse cultuur en dialecten welkom op CSW Toorop Talent College

MIDDELBURG - Hoe zit het met jouw Zeeuwse roots? Op dinsdag 11 juni organiseert CSW Toorop Talent College een evenement rond Zeeuwse cultuur en dialecten in samenwerking met ZB Bibliotheek van Zeeland. Het evenement in kunstlokaal T06 is gratis toegankelijk voor zowel leerlingen als algemeen publiek.

1 dag geleden
Zaterdag 8 en zondag 9 juni feest in Het Kaslokaal in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Theetuin Het Kaslokaal bestaat 5 jaar. Dat wordt gevierd op zaterdag 8 en zondag 9 juni met muziek, lekkers en leuks.Het hele weekend kunnen gasten genieten van een special Taart & Thee voor een leuke prijs.Hoogtepunten uit het programma:Zaterdag 8 juni, Feestelijke opening met Eilyn. Zumba voor het hele gezin!10.15 - 11.00 Deelname is gratisAanmelden via [email protected] 9 juni, Gruffalo Voorleesfeest met Zeeuws Voorleeskampioen Danischa BahOntmoet de echte Gruffalo! Luister naar de verhalen van het leukste prentenboekenmonster, voorgelezen door Zeeuws Voorleeskampioen Danischa Bah. Doe een dansje met de Gruffalo, geef hem een knuffel en laat je schminken.10.15 - 11.00 Deelname is gratisAanmelden via [email protected] 9 juni, Lunchconcert met Harpensemble AusitôtGeniet van het harpspel van Dorine van Dijk, tevens docent aan de Zeeuwse Muziekschool, en de zang van Bas Bariton Martijn Hop, tijdens een 4-gangen lunch geheel verzorgd door Het Kaslokaal.Tussen 12.00 en 14.00Aanmelden via [email protected] en zondagmiddag is er live muziek om van te genieten!Lees alle info via www.hetkaslokaal.nl/5jaar

1 dag geleden
Subsidiepot voor jongerencultuur leeg

MIDDELBURG-DOMBURG - Gedeputeerde Staten hebben 28 mei besloten de laatste drie projecten uit de Impuls Jongerencultuur te subsidiëren. Het is de zevende toekenning uit de tweede openstelling . Het gaat om een bedrag van in totaal € 56.683. Daarmee is de regeling gesloten en de pot leeg. In totaal zijn er in de tweede ronde 25 verschillende projecten gesubsidieerd. In totaal, in de eerste én tweede ronde, hebben 41 projecten subsidie gekregen.

1 dag geleden