Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stan Meulblok lijsttrekker Partij voor Goes

Stan Meulblok lijsttrekker Partij voor Goes

GOES - De Partij voor Goes heeft opnieuw gekozen voor de zittende raadsleden Stan Meulblok en Gonneke de Boe-Hoogerland. Zij vormen de top van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Op plaats drie staat steunfractielid Ferdi Korsuize, gevolgd door de eerste nieuwe naam Patrick Geus op plaats vier.

Fractievoorzitter Meulblok is evenals in 2018 lijsttrekker. In het dagelijks leven is hij directeur van Omnis Kindcentra, met zes vestigingen in de gemeente Borsele. “Ik heb veel zin om ons lokale, onafhankelijke en nuchtere geluid in de raad te blijven geven. Op te komen voor de gewone inwoners van onze prachtige gemeente.” Hij blikt terug op het afketsen van de gezamenlijke lijst met PvdA en GroenLinks. “Ons lokale geluid dreigde onvoldoende ruimte te krijgen in deze combinatie. Misschien was het ook gewoon: drie is te veel. Maar ik verwacht een prettige samenwerking met hun nieuwe fractie.” Van oud zeer ten opzichte van de PvdA, waarvan de partij ooit afsplitste is volgens Meulblok geen sprake. 

Ook Gonneke de Boe kijkt uit naar verlenging van haar raadslidmaatschap. De Boe kende een persoonlijk moeilijker periode na het overlijden van haar vader, politiek prominent Henk Hoogerland. Inmiddels is de positiviteit weer terug en staat ze weer klaar voor haar raadswerk.

De Partij voor Goes heeft in Floor van Lamoen een heuse lijstduwer. Van 2010 tot en met 2020 was hij fractievoorztter van de SP-fractie in de Goese gemeenteraad. Hij verliet de SP en de raad uit onvrede over het landelijk beleid van deze partij. Maar de lokale politiek liet hem niet los en hij werd lid van de Partij voor Goes. “De Partij voor Goes is wars van poeha en komt op voor de gewone Goesenaar.” Van Lamoen levert sinds deze zomer hand- en spandiensten aan de fractie en is van plan dat te blijven doen voor de nieuwe fractie. “Voor mij is lijstduwer zijn geen loze letter.” Door het volgen van een opleiding naast zijn werk bij het Ostrea Lyceum is raadslidmaatschap op dit moment niet in te passen. 

Kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2022 Partij voor Goes

1. Stan Meulblok

2. Gonneke de Boe-Hoogerland

3. Ferdi Korsuize

4. Patrick Geus

5. Eline de Boe

6. Leen van Zon

7. Joyce Vuijck-Meulblok

8. Rick Christiaansen

9. Marian van Heugten-van den Burg

10. Casper Vuijck

11. Evelien Geus-Jeronimus

12. Arie van Heugten

13. Carmen Schoe

14. Floor van Lamoen

Meer uit Beveland

Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

16 uur geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

19 uur geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

1 dag geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

1 dag geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

1 dag geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

1 dag geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

1 dag geleden