Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stalland krijgt muziekspektakel in plaats van braderie

Stalland krijgt muziekspektakel in plaats van braderie

SINT ANNALAND - Geen braderie, maar wel een muziekspektakel. Dat kondigt de organisatie van Havenplein festival aan. het wordt gehouden op 13 augustus 14 augustus, het weekend dat eigenlijk de braderie gehouden zou worden. Je moet volledig gevaccineerd zijn of getest zijn via Testen voor Toegang. 

“Nu voor het tweede achtereenvolgende jaar de braderie niet doorgaat hebben Cafe An de Sloove, 2K Music en Macgregorsound de handen ineen geslagen om het muziekspektakel op het Havenplein wel plaats te laten vinden. Na bijna 1,5 jaar zonder evenementen kondigen we dan ook met trots het Havenplein Festival 2021 aan. Er is gekozen voor een festivalvorm, zodat we op het plein de 1,5 meterregel los kunnen laten en zoals vanouds onbezorgd en vrij kunnen feesten. Want daar zijn niet alleen wij, maar heel Eiland Tholen aan toe!”, zegt men. 

“We toveren het Havenplein om tot een omheind festivalterrein met muziekpodium, bars, terras, foodtrucks etc. Bij de toegangspoort maken we gebruik van de Corona Check App. Iedereen die volledig is gevaccineerd of enkele dagen vooraf een gratis test heeft gedaan via ‘Testen voor Toegang’ is welkom. We zorgen twee dagen lang voor een gevarieerd muziekprogramma met diverse artiesten, bands en dj’s. Het complete programma maken we in de komende weken bekend. We willen graag deze zomer weer een feest voor iedereen, van jong tot oud! Daarom kiezen we bewust voor een laagdrempelige opzet en vragen we slechts een kleine entree om de extra kosten mee af te kunnen dekken. We hopen vooral het oude ‘braderiegevoel’ terug te krijgen. Het reüniegevoel van al die oude bekenden die je weer tegenkomt, het ophalen van herinneringen aan al die legendarische stapavonden, het samen genieten van een koud biertje en dansen op het plein”, zegt de organisatie. 

Vrijdagavond 13 augustus start het event om 20:30u en kost een ticket € 5,00 ex fee in de voorverkoop. Op zaterdag starten we om 16:00u en kost een ticket € 10,00 ex fee. Een combiticket voor beide dagen kost € 12,50 ex fee. De voorverkoop is alleen online en start a.s. woensdag 7 juli om 19:00u via www.cafeandesloove.nl 

Meer uit Tholen

Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

13 uur geleden
Weerbericht Tholen: 'Hoge zonkracht tijdens lang pinksterweekend'

THOLEN - De dagen worden langer en dit betekent dat de zon steeds feller kan gaan schijnen. Komende dagen wordt op uitgebreide schaal zonkracht 7 bereikt. Dat meldt Weeronline.Vergeet dus niet zonnebrandcrème te gebruiken als je midden op de dag naar buiten gaat!

1 dag geleden
Sarah maakte de afgelopen vijf jaar 150 duiken: 'Tholen heeft iets wat België niet heeft'

In vijf jaar tijd maakte Sarah zo’n 150 duiken. Afgelopen weekend was zij ook aanwezig bij het duikkamp op Tholen. Haar twee kinderen (13 en 16 jaar) duiken ook. Zij zijn ooit uit verveling op vakantie begonnen met duiken. 

2 dagen geleden
Bruno heeft al 45 jaar duikervaring: 'Op plaatsen zoals Tholen doen wij 40 duiken per jaar'

Met zijn 45 jaar duikervaring noemt Bruno Goyvaerts zichzelf ‘een ouwe rakker’. Hij geeft aan zo’n beetje de hele wereld al verkend te hebben. Maar op plaatsen als de Oosterschelde komt hij toch nog wel het meest. “Op dit soort plaatsen doen wij zo’n 30 tot 40 duiken per jaar.”

3 dagen geleden
Proef met wasbare luiers vanaf morgen van start

THOLEN - In Tholen en Reimerswaal start vanaf morgen een proef met wasbare luiers. In beide gemeenten begint een groep jonge ouders met het gebruiken van de herbruikbare luiers. Met de proef willen de gemeenten jonge ouders stimuleren de enorme hoeveelheid luierafval te beperken.

4 dagen geleden
Diederik organiseerde het duikkamp op Tholen: 'Blij met de Zeeuwse gastvrijheid'

Diederik van Noten duikt al 32 jaar. Hij heeft bij verschillende clubs gezeten, maar heeft zo’n 20 jaar geleden een eigen duikschool opgericht met een familiaal karakter. Dat zie je ook terug; er zijn veel gezinnen aanwezig.

4 dagen geleden
Traumahelikopter geland voor ongeval met heftruck in Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een incident met een heftruck aan de Molendijk in Sint-Maartensdijk is een persoon bekneld komen te zitten. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. 

5 dagen geleden