Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stadswild in hartje Vlissingen

Stadswild in hartje Vlissingen

VLISSINGEN - Festival Onderstroom, dat van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli plaatsvindt in Vlissingen, presenteert haar eerste special. Het dansgezelschap Vloeistof voert Stadswild op. Dit is een dansexpeditie met een rauw randje in het hart van Vlissingen.

Stadswild is alle dagen van Festival Onderstroom te zien. ‘Als toeschouwer krijg je een koptelefoon op en word je door de dansers van Vloeistof op sleeptouw genomen’, aldus de organisatie van Onderstroom, de Cultuurwerf Vlissingen. ‘Je ziet Vlissingen zoals je de stad nooit eerder zag. Een uitdagende belevenis voor iedereen, behalve watjes.’

Gestoord?

Met dans, muziek en gesproken woord maakt Vloeistof van de expeditie een belevenis waardoor het publiek aan alles gaat twijfelen. ‘Is dit nu zo’n danser of gewoon een passant met moeilijkheden? Is die vent gestoord of ben ik het? Stadswild zet je waarneming over alles en iedereen op z’n kop. Van voorgebakken ideeën blijft niet veel over. Je gaat anders over je omgeving en je eigen positie nadenken.’ Kijk voor tickets op festivalonderstroom.nl.

Festivalhart

Festival Onderstroom brengt theater op straat en muziek aan zee. Het gratis toegankelijke festivalhart bevindt zich op het Bellamypark. Daar staat het drie dagen lang bol van de activiteiten, kolder en spektakel.
De openingstijden zijn op vrijdag 5 juli van 16.00 tot 0.00 uur, zaterdag 6 juli van 13.00 tot 0.00 uur en zondag 7 juli van 13.00 tot 22.00 uur.

Meer uit Vlissingen

Speelstad Vlissingen maakt zich op voor vijftigste editie: 'Ideale locatie!'

VLISSINGEN - Speelstad Vlissingen maakt zich op voor de vijftigste editie op een nieuwe locatie. Omdat op de vertrouwde locatie op voormalig sportpark Baskensburg huisvesting voor arbeidsmigranten wordt gebouwd, moest de organisatie van Speelstad in allerijl op zoek naar een nieuwe locatie waar naar hartenlust kan worden gespeeld en hutten kunnen worden gebouwd. "We kunnen terecht op het veld bij CSW Bestevaêr," vertelt penningmeester Alex van den Elshout. "Voor ons eigenlijk een ideale locatie, het ligt mooi centraal. Maar we hebben al van de gemeente begrepen dat we hier niet kunnen blijven omdat er binnen een jaar of twee, drie een nieuwe sporthal gebouwd gaat worden."

15 uur geleden
Fietstunnel onder Nieuwe Vlissingseweg (N661) wordt gerenoveerd

MIDDELBURG - Van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 6 september 2024 wordt de fietstunnel onder de Nieuwe Vlissingseweg (N661), ter hoogte van de draaibrug Souburg, gerenoveerd. 

19 uur geleden
Reddingsevenement LEF in Vlissingen dit weekeinde extra groot feest door jubileum

VLISSINGEN - Het reddingsevenement Lifesaving Event Flushing (LEF) vindt zaterdag en zondag plaats vanaf het Badstrand in Vlissingen. Het wordt in samenwerking met de Dr. A. Stavermanbrigade door vier enthousiaste instructeurs georganiseerd. 'Dit jaar is een feestelijke editie, omdat de brigade honderd jaar bestaat', laat de organisatie weten.

1 dag geleden
Provincie waarschuwt strandgangers: 'Let op voor zeeschuim'

VLISSINGEN - Naar aanleiding van berichtgeving van de NOS waarschuwt de provincie Zeeland woensdag voor zeeschuim op het strand vanwege de giftige PFAS-stoffen.

2 dagen geleden
Lezersfoto van de week toont strakblauwe hemel

VLISSINGEN - Een heerlijk zomerse foto heeft Anne-Marie van Iersel uit Vlissingen ingestuurd naar de Vlissingse Bode. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden.

3 dagen geleden
Vlissinger (18) onwel; politie treft drugs aan

VLISSINGEN - Een man (18) uit Vlissingen is maandagmorgen rond 00.30 uur vermoedelijk door drugs onwel geworden in Westerzicht.

4 dagen geleden
Bellamypark is vrijdag en zaterdag weer domein ringrijders

VLISSINGEN - De Zeeuwse Ringrijders Vereniging houdt vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli wedstrijden ringrijden op het Bellamypark in Vlissingen.

4 dagen geleden