Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

SSC de Poel staat klaar voor Nationale SKATE4daagse

SSC de Poel staat klaar voor Nationale SKATE4daagse

GOES - Van 13 t/m 19 juni is het weer Skate4Daagse. Daaraan kun je individueel deelnemen via de GoSkate App maar meedoen met schaats- en skeelerclub de Poel is ook mogelijk.

Aan de KNSB Nationale SKATE4daagse kun je in heel het land deelnemen. Je stapt thuis met je skates aan de straat op, zoekt een mooie (asfalt)route uit en gaat skeeleren. Alleen, met vrienden of je gezin, of samen met skaters van SSC de Poel. Het enige wat je extra nodig hebt, is de gratis GoSkate-app, waarmee je je gereden afstand kunt bijhouden.

De GoSkate-app is al door ruim 30.000 mensen gedownload. Volg hun voorbeeld, download de GoSkate-app en geef daarin aan dat je wilt meedoen aan de SKATE4daagse Challenge. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 kilometer per dag. Als je straks op pad gaat, zet je de GoSkate-app aan. Die slaat jouw route op en registreert dat je die dag meedoet. Na vier dagen skaten heb je de SKATE4daagse voltooid.

Veel leuker dan vier keer alleen of met vrienden gaan skeeleren is natuurlijk meedoen met onze club. Je leert dan meteen nog sturen, remmen en ook een stuk beter en meer ontspannen skeeleren.

Kies, als je mee wil doen met SSC de Poel voor het gratis basispakket op de GOSkateApp en meldt je bij de club aan op [email protected]

Van maandag tot zaterdag tijdens de skate4daagse met ons meedoen kost € 15,- en is voor eigen risico. Maandag- en woensdagavond skeeleren we vanaf 18:45 uur op de skeelerbaan in Goes-Zuid (John Lennonlaan). Je leert dan meteen een stuk beter skeeleren en in een groep rijden. Op dinsdagavond rijden we groepsgewijs een route vanaf Nieuwdorp, op donderdag rondom Plan Tureluur op Schouwen-Duiveland en zaterdagmiddag kun je een gemiste dag inhalen (of lekker voor de vijfde keer meedoen) met de groepstocht vanaf het parkeerterrein van de Aldi in Kruiningen.

Als je tijdens of direct na de Skate4daagse bij ons lid wordt krijg je een gratis clubshirt!

De KNSB probeert deze vierdaagse net zo ingeburgerd te laten raken als bij wandelen en zwemmen het geval is. “De deelnemers kunnen in de GoSkate-app intussen kiezen uit ruim vijfduizend fraaie skateroutes,”, zegt Jurre Trouw, manager Sportparticipatie van de KNSB. “Met de vierdaagse zijn we ingehaakt op de groeiende populariteit van het inlineskaten. Tijdens de coronapandemie zijn veel mensen gaan skeeleren en dat zien wij graag, zeker als mensen veilig op pad gaan. Wij zien ook dat de vierdaagse extra bijdraagt aan dat plezier.” 

 “Heb je zin gekregen om mee te doen aan de SKATE4daagse, schrijf je dan snel in”, zegt Jurre Trouw. “Ga goed voorbereid op pad en skate veilig, dus zet een helm op en trek beschermers aan voor pols, knie en elleboog.

Meer uit Beveland

Goese korfbalvereniging Togo viert 90-jarig jubileum

GOES - De Goese korfbalvereniging Togo viert zaterdag 30 september haar 90-jarig jubileum.

5 uur geleden
Meerdere gewonden bij een aanrijding tussen Kamperland en Vrouwenpolder

KAMPERLAND- Bij een ongeluk op de Oost-Westweg (N57) tussen Kamperland en Vrouwenpolder zijn vanmiddag zeker vier personen gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten, waaronder een rapid responder, gingen ter plaatse. De weg is momenteel afgesloten tussen Vrouwenpolder en De Banjaard. Het verkeer wordt via de parallelweg geleid. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

8 uur geleden
's-Heerenhoek maakt zich op voor dorpsfeest tijdens Cultuur uit de Zak

‘s-HEERENHOEK - De Borselse wethouder van kunst en cultuur, Marga van de Plasse, opent Cultuur in de Zak zaterdag 30 september om 10.00 uur in ‘s-Heerenhoek. Hier komt de op handen zijnde sluiting van de Sint-Willibrorduskerk terug in het programma. Zo is er de expositie ‘Geloof in de toekomst’, waarvoor kinderen uit het dorp creatief bezig zijn.

10 uur geleden
Rubriek Goes Gezien: Gewonemensenstandbeelden

Er staan in Nederland heel wat standbeelden van bekende mensen die niet meer onder ons zijn. Twee vragen vóór u verder leest: wilt u even bedenken wat de top 4 is? En hoeveel beroemdemensenstandbeelden staan er in Goes?

1 dag geleden
Colinda werkt op de dagbesteding: 'Eruit halen wat erin zit bij de cliënt, dat is mijn doel'

GOES - Met een lunchroom, atelier en winkeltje is De Hippe Zeeuw in Goes een veelzijdige dagbestedingslocatie. De cliënten kunnen met allerlei verschillende werkzaamheden ontdekken waar hun passie ligt. Dat is voor Colinda van Meerkerk-de Kok misschien wel het mooiste aspect van haar baan als medewerker dagbesteding. “Cliënten laten doen waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden, dat vind ik heel belangrijk. Soms weten cliënten niet waar hun hart ligt en probeer je daar achter te komen. Als je dan iemands ogen ziet oplichten… dat is de reden waarom ik de zorg in ben gegaan.”

1 dag geleden
Ook Ellewoutsdijk doet mee aan Cultuur in de Zak

ELLEWOUTSDIJK - Cultuur in de Zak staat zaterdag 30 september voor een dag vol muziek, koorzang, dans, exposities, workshops, demonstraties, circustheater, familietheater, kinderactiviteiten en fiets- en wandeltochten. Het festival wordt georganiseerd door de Culturele Raad Borsele in samenwerking met culturele organisaties, verenigingen, dorpsraden en vrijwilligers in Baarland, Ellewoutsdijk, ’s-Heer Abtskerke, ’s-Heerenhoek, Heinkenszand, Kwadendamme, Lewedorp, Oudelande en Ovezande.

2 dagen geleden
Conclusie onderzoek Afvalspiegel: 'Weinig zwerfafval op Noord-Beveland'

WISSENKERKE - ‘De gemeente Noord-Beveland is erg schoon.’ Dat concludeert onderzoeksbureau Afvalspiegel na een schouw van zwerfafval in de gemeente in augustus.

2 dagen geleden