Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Spreekuur voor Zeeuwen met sociale en culturele ideeën

Spreekuur voor Zeeuwen met sociale en culturele ideeën

Het VSB-fonds heeft geld beschikbaar voor sociale en culturele activiteiten in Zeeland. Donderdag 13 januari geven medewerkers van het fonds advies aan Zeeuwen die ideeën hebben voor dit soort activiteiten. Het VSB-fonds is op zoek naar mensen met mooie ideeën waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale en culturele activiteit, waarbij de deelnemers andere mensen kunnen ontmoeten of inspireren, zich verder kunnen ontwikkelen of kunnen bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. 

Op de dag van het spreekuur krijgen Zeeuwen tijdens een telefoongesprek of online video-verbinding de gelegenheid kennis te maken met een adviseur van het VSB-fonds en kunnen ze hun ideeën of plan toelichten. Ook ontvangen ze advies over de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen. Geïnteresseerden kunnen donderdag 13 januari tussen 10.00 uur en 16.00 uur bellen met 030-2303306. Wie liever een videogesprek voert, kan daarvoor een afspraak maken via de mail: [email protected].

Meer uit Beveland

Nisse viert zaterdag Kossemisse

NISSE - Het Dorpsplein van Nisse is zaterdag weer het sfeervolle decor voor het kerstfeest Kossemisse. 

1 uur geleden
'Iedereen in dorp gaat voor behoud basisschool De Regenboog'

HOEDEKENSKERKE - 'Help ons onze school open te houden.' Met die hartenkreet overhandigden leerlingen van basisschool De Regenboog in Hoedekenskerke vorige week een brief met handtekeningen van alle leerlingen aan burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. Ouders boden een petitie aan met 384 handtekeningen voor het open houden van de school. De burgemeester beloofde de ouders en kinderen in gesprek te gaan over de toekomst van de enige school in het dorp.

5 uur geleden
Winterconcert Messiah door Boi Akih in Grote Kerk Goes

GOES - Boi Akih brengt een vernieuwende swingende en actuele uitvoering van de Messiah op donderdag 21 december om 20.00 uur in de Grote Kerk in Goes.

1 dag geleden
Schrijfsel burgemeester Dijksterhuis: 'Gaat u ook de politiek in?'

Politiek heb ik altijd interessant gevonden. Zo hebben we twee weken geleden weer Tweede Kamer verkiezingen gehad. Ik volg alle opkomstcijfers en peilingen op zo'n dag dan op de voet. Ik vind het ook erg mooi om te zien dat er alleen al in de gemeente Borsele zoveel mensen zijn die helpen op de stembureaus. Maar niet alleen landelijke politiek vind ik interessant, ook de lokale politiek blijft me boeien. Anders was ik natuurlijk ook geen burgemeester geworden.

1 dag geleden
Nieuwe kinderburgemeester Borsele: 'Zet zich in tegen pesten en discriminatie'

BORSELE - De gemeente Borsele heeft een nieuwe kinderburgemeester gekozen. Bregje Boonman mag zich heel 2024 kinderburgemeester van Borsele noemen. De jury koos afgelopenvrijdagmiddag de winnaar.

2 dagen geleden
Brandweer komt af op gaslucht Oostsingel in Goes

GOES – Vanwege een gaslucht in een pand in het centrum van Goes werd de brandweer vrijdagavond ingezet.

2 dagen geleden
Provincie vraagt aandacht voor Zeeuws spoor in brief aan ProRail

MIDDELBURG - Op 8 december 2023 heeft de Provincie Zeeland een brief gestuurd aan ProRail om aandacht te vragen voor de problematiek op het Zeeuwse spoor. De afgelopen periode hebben treinreizigers in Zeeland veel overlast ervaren. De Provincie roept op om snel met een oplossing te komen.

2 dagen geleden