Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sport en spel in gemeente Middelburg

Sport en spel in gemeente Middelburg

MIDDELBURG - Zolang de lockdown aanhoudt kunnen basisschoolkinderen op verschillende momenten en plekken in de gemeente Middelburg deelnemen aan sport- en spelactiviteiten. De buurtsportcoaches van Welzijn Middelburg bieden na online schooltijd enerverende beweegactiviteiten aan in de buitenlucht. De activiteiten zijn gratis en gericht op kinderen uit groep een tot en met acht.Al ruim 160 kinderen hebben zich uitgeleefd op verschillende pleinen en velden in de gemeente Middelburg. De buurtsportcoaches die normaal gesproken inwoners van allerlei leeftijden in beweging krijgen, bieden zolang de regels het toelaten alternatieve sport- en spelactiviteiten aan om kinderen na schooltijd in beweging te brengen en ouders te ontlasten.

Aanmelden 

Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht, anderen zijn op instuif. Bij slecht weer gaan de activiteiten niet door. De laatste informatie is te vinden op onder meer www.facebook.com/samenactiefmiddelburg. Kijk voor meer informatie op www.welzijnmiddelburg.nl. 

Meer uit Middelburg

'We willen voor alle Zeeuwen een leuk festival zijn': Hugo Kramer over Mini Mundi Junior HRIEPS

GRIJPSKERKE - Op vrijdag 10 mei is er in één van de grote HRIEPS-tent een kinderfestijn. Overdag zijn er twintig luchtkastelen, ontelbaar veel ballonnen, schmink en muziek. 's Avonds wordt het frisfestival gevierd met als hoofdact Snollebollekes.

17 uur geleden
Koningsdag Zoutelande 2024

ZOUTELANDE - Vier Koningsdag en -nacht 2024 in Zoutelande! Op 26 en 27 april 2024 viert Zoutelande Koningsnacht en Koningsdag met een spectaculair programma vol activiteiten voor jong en oud, mogelijk gemaakt door de enthousiaste steun van lokale ondernemers en sponsors.

20 uur geleden
Politie waarschuwt inwoners om alert te zijn op inbrekers en maatregelen te nemen

WALCHEREN- De politie waarschuwt voor inbrekers in het gebied van Walcheren. Ze zouden vooral actief zijn in Vlissingen, Middelburg en Veere. Inbrekers wisten tot nu toe in april spullen te stelen uit zeven woningen. De teller voor dit jaar staat op ongeveer veertig meldingen voor woninginbraak. 

1 dag geleden
Naast vuurwerk ook ruim 100 gram harddrugs gevonden in woning aan het Kraanstraatje

MIDDELBURG- Bij de doorzoeking in een woning aan het Kraanstraatje is donderdag niet alleen vuurwerk gevonden. De politie heeft zaterdagmorgen bekend gemaakt dat er ook ruim 100 gram  harddrugs zijn ontdekt. De politie betrad afgelopen donderdag de woning na een anonieme tip van Meld Misdaad Anoniem. Volgens de tip zouden in de woning drugs gemaakt worden. De politie doet onderzoek naar de strafbare feiten. De 40-jarige bewoner, die niet thuis was toen de politie het huis binnen ging, zal later verantwoording af moeten leggen.

1 dag geleden
Maaltijdbezorger op scooter gewond na aanrijding met personenauto in centrum

MIDDELBURG- In het centrum  van Middelburg is vrijdagavond een maaltijdbezorger op een scooter lichtgewond geraakt. Dit gebeurde toen hij op de kruising van de Kromme Weele met de Molenberg, de Penninghoeksingel en de Seisbinnenbrug in botsing kwam met een personenauto. De scooterrijder kon ter plaatse behandeld worden door de ambulancedienst. De oorzaak van de aanrijding is vermoedelijk een voorrangsfout.

1 dag geleden
Kunstenaar Zeus Hoenderop geeft signaal af met performance 'Met pek en veren'

MIDDELBURG - Op donderdagmiddag 18 april 2024 vond op het Abdijplein in Middelburg, voor het provinciehuis, de performance 'Met pek en veren' plaats van kunstenaar Zeus Hoenderop. Met deze performance wilde Hoenderop een signaal afgeven aan het provinciaal cultuurbeleid en hoe de effecten daarvan doorwerken op de individuele kunstenaar en bij kunstinstellingen.

2 dagen geleden
Middelburger Johan Murre voltooit zijn Lexicon Bijbels Hebreeuws

MIDDELBURG - De Bijbel, het Oude Testament, lezen in de oorspronkelijke taal? In Zeeland gebeurt dit volop. Veel Zeeuwen willen weten wat er echt in de Bijbel staat. Middelburger Johan Murre stond aan de wieg van veel cursussen Bijbels Hebreeuws. Hij gaf ze jarenlang zelf; inmiddels doen zijn gevorderde leerlingen dit. Op het Middelburgse Bijbelevent op 31 mei verschijnt zijn Lexicon Bijbels Hebreeuws, het ideale woordenboek voor de bijbelliefhebber. Een eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Eduard Smit, wethouder cultuur van Middelburg. Ook de nieuwe Naardense Bijbel wordt gepresenteerd en er is een orgelconcert met koorzang.

2 dagen geleden