Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Spinnen voor Alpe d'HuZes in Oostdijk

Spinnen voor Alpe d'HuZes in Oostdijk

OOSTDIJK - Om sponsorgeld op te halen voor Alpe d'HuZes, ten bate van onderzoek naar de behandeling van kanker, organiseert het team Amb d'Ulance op zaterdag 18 mei een spinning-evenement in Oostdijk.


“Wij gaan als team Amb d’Ulance de uitdaging aan om de Alpe d’Huez te beklimmen en wij vragen mensen of zij het aandurven om met ons deel te nemen aan dit spinning-event”, vertelt Bram Lagendijk van team Amb d’Ulance. De andere teamleden zijn Carin Jonkers, Kees van Schelven, Maikel Stoelman, Rini Goedegebuur en Marten bij de Vaate.

Apeldoorn

Het spinning-evenement op zaterdag 18 mei duurt zes uur en vindt plaats in dorpshuis Apeldoorn in Oostdijk. Wie wil meedoen kan een fiets huren voor tien euro per uur per fiets. “Iedereen kent of heeft wel een familielid of kennis in zijn of haar buurt die geconfronteerd is met de verschrikkelijke ziekte kanker, dus we hopen dat er veel mensen mee fietsen bij het spinning-event.”

Bazaar

In blok één wordt er gespind tussen 11.00 en 11.50 uur en tussen 12.00 en 12.50 uur, in blok twee van 13.10 tot 14.00 uur en van 14.10 tot 15.00 uur en in blok drie tussen 15.20 en 16.10 uur en 16.20 en 17.10 uur.
Het fietsfestijn wordt ‘aangekleed’ met een bazaar met onder meer een rad van avontuur, schiettent en een reuzen sjoelbak. Ook kunnen de aanwezigen spijker slaan, stokjes trekken en blikken omgooien. “De opbrengst van deze dag, minus de gemaakte kosten, komt volledig ten goede aan kanker gerelateerde onderzoeken en doelen.”

Alpe d'HuZes

Team Amb d’Ulance hoopt nog meer geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker door haar deelname aan Alpe d’HuZes. Van zondag 2 tot vrijdag 7 juni vindt dit sportevenement plaats in Frankrijk. Door de berg Alpe d’Huez te bedwingen halen de deelnemers geld op voor onderzoek naar kanker en de verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Vijfduizend deelnemers hopen zes keer de top van de berg te bereiken, lopend of fietsend.

Aanmelden
Inschrijven voor het evenement van team Amb d'Ulance in Oostdijk kan door naam, telefoonnummer, het aantal gewenste fietsen en de voorkeurstijd te mailen naar [email protected]
Kijk voor meer info over Alpe d'HuZes op www.opgevenisgeenoptie.nl.

Meer uit Reimerswaal

Kunstenaar Barre Verkerke op basisschool Schuttevaer

HANSWEERT - Van 15 tot en met 26 maart dompelde basisschool Schuttevaer in Hansweert zich onder in ‘Water in de kunst’, het thema van de kinderkunstweek dit jaar met als titel: ‘Van druppel tot tsunami’.

12 uur geleden
Mooie prestaties op meerkampfinale voor Olympia Kapelle

KAPELLE - Zaterdag was de meerkampfinale in Zierikzee. Veel turnsters van G.V. Olympia in Kapelle, die hoog genoeg geëindigd waren tijdens de 2 voorwedstrijden, turnden deze finalewedstrijd. En wat ging het goed. Er konden 4 medailles meegenomen worden en heel veel turnsters hebben een top 10 plaats behaald.

14 uur geleden
Man raakt gewond bij ruzie (update)

RILLAND - Bij een mishandeling in een pand gelegen aan de Hoofdweg, is één persoon gewond geraakt. Hulpdiensten waren massaal aanwezig. Volgens de politie ging er een ruzie aan de mishandeling vooraf.

2 dagen geleden
24-uurs voetbalmarathon vv Kapelle op 7 en 8 april

KAPELLE - Voetbalvereniging Kapelle organiseert op vrijdag 7 en zaterdag 8 april een 24-uurs voetbalmarathon. 

3 dagen geleden
'Waterplanten helpen met kustbescherming'

YERSEKE - In zijn onderzoek naar natuurlijke kustbescherming, onder meer in Zeeland, heeft Jaco de Smit ontdekt dat zeegras voor de kust verrassend weerbaar is tegen stormen en dat slijkkreeftjes de bodem juist minder stabiel maken. De Smit is promovendus bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ), dat ook een vestiging heeft in Yerseke.

3 dagen geleden
De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

5 dagen geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

5 dagen geleden