Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Speeltuinvereniging Buutvrij start een Sinterklaas- & Kerstactie

Speeltuinvereniging Buutvrij start een Sinterklaas- & Kerstactie

THOLEN - Recent is gestart met de aanleg van de buitenruimte rond de nieuwe Brede School in Tholen. In dit plan wordt een deel van de realisatie van speeltuin Buutvrij meegenomen. De eerste concrete stappen voor realisatie van de speeltuin zijn daarmee gezet! Dat is goed nieuws voor alle kinderen van Tholen-stad!


De realisatie van speeltuin Buutvrij zal gefaseerd plaatsvinden. Om ook voor de komende fases voldoende geld op te halen is de speeltuinvereniging een Sinterklaas- & Kerstactie gestart. Voor de Sinterklaas zijn twee actiepakketten samengesteld met daarin diverse lekkernijen om de Sinterklaasavond nog feestelijker te maken. Bestellingen voor de Sinterklaasactie kunnen uiterlijk op 27 november worden gedaan. De bestelling kan worden afgehaald op 4 december.

Kerstactie
Voor de Kerstactie zijn ook twee actiepakketten samengesteld, wordt er een visslaatje en luxe broodje vis aangeboden van een lokale ondernemer en is er keuzen uit diverse cadeau-artikelen. Bestellingen voor de Kerstactie kunnen uiterlijk op 9 december worden gedaan. De bestelling kan worden afgehaald op 18 december, maar voor beide acties is het mogelijk de bestelling thuis te laten bezorgen. Meer informatie over de verkoopactie en de bestellijst is te vinden op de website speeltuinbuutvrij.kentaa.nl en de social media kanalen van de speeltuin. Alle inwoners van Tholen-stad worden opgeroepen de actie te steunen en de start van fase 2 van de speeltuin mogelijk te maken!

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Jurgen: 'Dit vak leer je niet op de middelbare school' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Jurgen van Keulen.

1 uur geleden
Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

22 uur geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

1 dag geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

1 dag geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

1 dag geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

1 dag geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

1 dag geleden