Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Speelronde 6: Tholense Boys alleen koploper, SV Smerdiek blijft winnen

Speelronde 6: Tholense Boys alleen koploper, SV Smerdiek blijft winnen

THOLEN - Lees hieronder de samenvattingen van de zesde speelronde in het amateurvoetbal op Tholen. De mannenteams van NOAD’67, Tholense Boys, SV Smerdiek, SPS en SC Stavenisse zitten in dezelfde zaterdagcompetitie, namelijk 4e klasse D. WHS speelt in een hogere klasse: 2e klasse E 

Op Sportpark De Bent was Tholense Boys op eigen veld met 4-0 te sterk voor SC Welberg. Hierdoor staan ze nu op de eerste plaats in de competitie met 16 punten. Tot vorige week deelden ze deze positie met SEOLTO, maar de Zevenbergse ploeg verloor van VV De Fendert. De ploeg uit Fijnaart staat nu op een tweede plaats met 2 punten achter de Thoolse club. De Tholenaren hebben met slechts drie tegendoelpunten nog steeds de meest solide verdediging in de competitie. 

Doelpuntenfestijn

NOAD’67 uit Sint Philipsland staat op de derde plaats met 13 punten. Na hun eerste nederlaag van het seizoen vorige week, waarin ze met 3-1 verloren van VV DHV uit Zevenbergschen Hoek, herstelden ze zich afgelopen weekend met een 3-1 overwinning op VV Steenbergen.

SV Smerdiek kende een moeilijke start van het seizoen, maar lijkt nu weer in vorm te komen. Na twee opeenvolgende verliespartijen behaalden ze drie opeenvolgende overwinningen en staan ze nu op de zevende plaats met 9 punten. Ze moeten nog een inhaalwedstrijd spelen op donderdag 9 november.

SPS uit Poortvliet staat op de tiende plaats met 3 punten na een 2-0 nederlaag in Sint-Maartensdijk. SC Stavenisse, samen met Lepelstraatse Boys, bungelt onderaan de ranglijst met 0 punten. Ze verloren met 3-0 op eigen veld tegen VV DHV. Volgende week gaan ze op bezoek bij Steenbergen.

Het lokale duel met de meeste doelpunten tot nu toe was het treffen tussen Smerdiek en NOAD’67 in de tweede speelronde. Die wedstrijd eindigde in een 0-8 overwinning voor de ploeg uit Sint Philipsland.

Tweede nederlaag

WHS staat momenteel op de tiende plaats in hun competitie met 6 punten. Na een overwinning in de eerste speelronde tegen MOC ‘17 uit Bergen op Zoom, verloren ze met 5-1 van VV Arnemuiden. Vervolgens speelden ze drie opeenvolgende gelijke spelen: 1-1 tegen MZC ‘11, 2-2 tegen VV Yerseke en 1-1 tegen DBGC. Afgelopen weekend incasseerden ze hun tweede nederlaag tegen VV Terneuzen.

VV Vosmeer is sinds 2019 niet meer actief bij de KNVB. Hun eerste mannenelftal voor 35-plussers staat momenteel onderaan de ranglijst in hun competitie met 0 punten, hoewel ze nog enkele inhaalwedstrijden tegoed hebben.

Wedstrijden speelronde 6
NOAD’67 3-1 VV Steenbergen
SC Stavenisse 0-4 VV DHV
Tholense Boys 4-0 SC Welberg
Smerdiek 2-0 SPS
VV Terneuzen 4-1 WHS

Meer uit Tholen

Oplichter met babbeltruc actief in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Afgelopen week is er een poging gedaan tot een babbeltruc bij een woning in Sint Annaland. 

12 uur geleden
Zomers weer slaat om: Vanavond code geel vanwege onweer en hagel

ZEELAND - Donderdag gaat rustig en zonnig van start, maar vanavond geldt code geel in Zeeland. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien en hagel. De waarschuwing geldt in Zeeland vanaf 21.00 uur. 

16 uur geleden
Woning in Poortvliet gesloten na vondst enorme hoeveelheid drugs

POORTVLIET - Een woning aan het Kerkplein in Poortvliet moet vanwege een drugsvondst zes maanden lang gesloten blijven. Zo heeft burgemeester Marleen Sijbers vandaag besloten. In de woning werd op 22 maart een grote hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen na een inval van de politie.

1 dag geleden
Programma dodenherdenkingen in Sint Philipsland en Tholen

SINT PHILIPSLAND/THOLEN - Op zaterdag 4 mei worden de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en latere oorlogs- of vredesoperaties herdacht in Sint Philipsland en Tholen. Alle inwoners van de gemeente Tholen worden uitgenodigd voor deze herdenkingsbijeenkomsten.

1 dag geleden
Nagenieten van Koningsdag in Poortvliet, Smerdiek en Stavenisse met foto's [FOTOALBUM]

POORTVLIET/SINT-MAARTENSDIJK/STAVENISSE - Het is elk jaar weer spannend of Koningsdag droog blijft, maar gelukkig brak na een grijze ochtendlucht in de loop van de dag de zon door. De inwoners van Poortvliet, Smerdiek en Stavenisse genoten afgelopen zaterdag van een gezellig feest, waarbij ze elkaar begroetten met een lach en complimenten geven over elkaars oranje outfits.

1 dag geleden
Hoezo vrij? Nederland gewoon aan het werk tijdens Dag van de Arbeid

THOLEN - Bijna overal ter wereld wordt vandaag de Dag van de Arbeid gevierd en kunnen werknemers genieten van een betaalde feestdag. Nederland vormt hierop een uitzondering: waar bijvoorbeeld onze Belgische en Duitse buren vrij zijn, wordt in Nederland door vrijwel iedereen 'gewoon' gewerkt. Daar is een reden voor.

1 dag geleden
Brandweer blust afvalbrand naast de weg aan rand Stavenisse

STAVENISSE - De brandweer is gisteravond zonder spoed uitgerukt naar een brandje langs de Molendijk in Stavenisse. Een stapel afval stond in de fik. De brandweerlieden hebben het vuur gedoofd. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

2 dagen geleden