Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sociale Verzekeringsbank (SVB) straks te bezoeken in stadskantoor Goes

Sociale Verzekeringsbank (SVB) straks te bezoeken in stadskantoor Goes

GOES - De Sociale Verzekeringsbank (SVB) opent op dinsdag 31 oktober een fysiek loket in het stadskantoor van de gemeente Goes. Hier kunnen Zeeuwen straks iedere dinsdag zonder afspraak terecht.

Het loket zal iedere dinsdag geopend zijn vanaf 9.00 tot 17.00 uur. Inwoners die gebruikmaken van de diensten van de SVB of van plan zijn dat te gaan doen, kunnen voortaan bij het loket terecht voor hulp en informatie.         

Persoonlijke dienstverlening

De SVB is een van de grootste uitvoeringsorganisaties van Nederland en verantwoordelijk voor het uitbetalen van onder andere de Algemene Ouderdomswet (AOW), de kinderbijslag en de aanvullende inkomensondersteuning ouderen (AIO) aan ongeveer 5,7 miljoen burgers. Inwoners van de gemeente Goes en alle andere Zeeuwse gemeenten kunnen vanaf nu iedere dinsdag zonder afspraak bij het loket terecht voor vragen, ondersteuning of voor meer informatie over de regelingen die de SVB uitvoert.

‘De dienstverlening van de overheid wordt steeds digitaler. Voor veel mensen is dat fijn, maar digitale dienstverlening is niet voor iedereen altijd de juiste oplossing’, zegt Ellen Atteveld, relatiemanager bij de SVB. ‘Ook kan het bij ingewikkelde vragen soms prettig zijn om persoonlijk contact te hebben met een medewerker, met name als er meerdere organisaties bij betrokken zijn.’

Meer uit Beveland

Brand in auto aan de Patijnweg in Goes

GOES - Maandagavond heeft er brand gewoed in een auto aan de Patijnweg in Goes. De brand ontstond onder de motorkap van het voertuig. Brandweerlieden hadden het vuur gelukkig snel onder controle. Het voertuig stond op het moment dat bestuurder de brand opmerkte voor de stoplichten te wachten.

4 uur geleden
Energiecoaches helpen mensen aan huis

25 energiecoaches zijn in de gemeenten Borsele, Goes, Noord-Beveland, Kapelle en Reimerswaal beschikbaar om langs te komen bij mensen voor hulp bij energie besparen. Tot en met eind 2025 zet het team van vrijwillige coaches zich in om energiearmoede te bestrijden en kosteloos helpen ze iedereen die behoefte heeft aan hulp met energiekosten besparen en het huis verduurzamen.

6 uur geleden
Goes voert tweede controle leegstaande panden uit

GOES - De gemeente Goes controleerde donderdagavond voor de tweede keer onverklaarbaar leegstaande panden. 'In drie woningen woonden arbeidsmigranten', laat de gemeente Goes weten. 'Er volgt een onderzoek of bewoning in deze huizen is toegestaan.'

11 uur geleden
Minder treinen en vertraging door verzakt spoor

VLISSINGEN - Er rijden minder treinen op het traject van Vlissingen naar Roosendaal vanwege verzakkingen in het spoor. Daarnaast moeten reizigers rekening houden met 30 minuten vertraging.

13 uur geleden
Wereldlichtjesdag herdenkt overleden kinderen

KLOETINGE - Op zondag 10 december is het Wereldlichtjesdag. Om 19.00 uur worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. 'Zo slingert in 24 uur een golf van licht over de hele wereld', aldus de organisatie. In de Geerteskerk in Kloetinge kunnen mensen samenkomen.

18 uur geleden
Flinke brand in sauna van vakantiewoning aan de Veerweg in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK- In de sauna van een vakantiewoning op een vakantiepark aan de Veerweg is zondagmorgen een flinke brand ontstaan. Twee blusvoertuigen zijn momenteel actief bezig met het blussen van de brand. Een voertuig blust vanaf de buitenkant, het andere voertuig is ingezet om binnen te blussen. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

1 dag geleden
COV Goes is in beweging en geeft zaterdag 9 december concert

WOLPHAARTSDIJK - Op zaterdag 9 december wordt door het COV Goes een adventsconcert gegeven in Wolphaartsdijk. Het concert bestrijkt drie verschillende muziekstijlperiodes, de klassieke, romantische en barokperiode met werken van drie componisten.

2 dagen geleden