Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

HOOGERHEIDE - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4 bij knooppunt Zoomland. Hierdoor is van woensdag 24 augustus 21.00 uur tot donderdag 25 augustus 5.00 uur de A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Daarna is de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen dicht van donderdag 25 augustus 21.00 uur tot vrijdag 26 augustus 5.00 uur. 

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Door de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met extra reistijd. Die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen

A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland richting Rotterdam:
- Oprit 30 (Hoogerheide) van de A4 richting Rotterdam
- Op- en afrit 29 (Bergen op Zoom-Zuid) van de A4 richting Rotterdam
- Op- en afrit 28 (Bergen op Zoom) van de A4 richting Rotterdam
- Verbindingsweg A4/A58 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Rotterdam richting Roosendaal

A4 hoofdrijbaan tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen:
- Oprit 27 (Bergen op Zoom-Noord) van de A4 richting Antwerpen
- Op- en afrit 28 (Bergen op Zoom) van de A4 richting Antwerpen
- Op- en afrit 29 (Bergen op Zoom-Zuid) van de A4 richting Antwerpen
- Afrit 30 (Hoogerheide) van de A4 richting Antwerpen
- Verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal richting Antwerpen

Weersgevoelige werkzaamheden

Het werk betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. ‘Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig’, meldt Rijkswaterstaat. ‘Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.’

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Meer uit Tholen

Zomers weer op komst? Ho maar, ook deze week veel regen op Tholen [WEERBERICHT]

THOLEN - Een zeer natte meteorologische lente komt deze week tot een einde. Op zaterdag 1 juni begint volgens weerkundigen de zomer, maar van zomers weer is voorlopig geen sprake. Er trekken regelmatig buien over Tholen en de temperaturen komen niet boven de 18 graden uit. Vooral woensdag wordt er veel regen verwacht. Waterschap Scheldestromen heeft bij Poortvliet een noodpomp ingezet om al het regenwater weg te werken.

1 uur geleden
Waterschap zet noodpomp in vanwege wateroverlast in polder Poortvliet

POORTVLIET - Waterschap Scheldestromen heeft een noodpomp geplaatst bij Poortvliet vanwege wateroverlast in poldergebied Weihoek. Door de hevige regenval van afgelopen weekend draait het gemaal aan de Kadijk op volle toeren. Met de inzet van de noodpomp hoopt het waterschap opgewassen te zijn tegen de verwachte nieuwe regenbuien van deze week.

4 uur geleden
Jij op Tholen organiseert Thoolse beweegweek: Bewegen is gezond en ook gezellig

THOLEN - Jij op Tholen organiseert van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni de Thoolse beweegweek. In deze week worden meerdere gratis acties en activiteiten georganiseerd om jong en oud extra te laten bewegen. Naast dat bewegen gezond is en zorgt dat je vitaal en fit blijft is het ook gezellig om samen met anderen te bewegen. Er is een sportcafé voor verenigingen, een kampioenschap stoepranden en een fietstocht. Ook is er een leuke winactie. 

7 uur geleden
Meer dan 200 muzikanten maken eerste Thools Muziekfestival tot een succes

SINT-MAARTENSDIJK - De organisatie kan terugkijken op een succesvolle eerste editie van het Thools Muziekfestival. Het festival bestond uit zes concerten, van elke Thoolse muziekvereniging één en als klapstuk het Thoolse mammoetorkest. Dit was een gezamenlijk concert van alle verenigingen. Dit optreden bracht meer dan  200 muzikanten samen op het podium. Het publiek genoot volop van bekende en onbekende muziekstukken uit binnen- en buitenland. 

1 dag geleden
Aan de keukentafel met Bas Quist van Huys van Roosevelt: 'Een gat in de markt' [AAN DE KEUKENTAFEL]

OUD-VOSSEMEER - Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Bas Quist van het Huys van Roosevelt.

1 dag geleden
Botsing tussen twee auto's op de Hikseweg zorgde tijdelijk voor verkeershinder

OUD-VOSSEMEER - Twee personenauto's zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Hikseweg met de Kreekweg. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de inzittenden behandeld. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

1 dag geleden
Alle informatie over avondvierdaagse Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Van maandag 3 tot en met 6 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met muziekvereniging Euterpe de avondvierdaagse in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

2 dagen geleden