Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

HOOGERHEIDE - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4 bij knooppunt Zoomland. Hierdoor is van woensdag 24 augustus 21.00 uur tot donderdag 25 augustus 5.00 uur de A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Daarna is de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen dicht van donderdag 25 augustus 21.00 uur tot vrijdag 26 augustus 5.00 uur. 

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Door de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met extra reistijd. Die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen

A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland richting Rotterdam:
- Oprit 30 (Hoogerheide) van de A4 richting Rotterdam
- Op- en afrit 29 (Bergen op Zoom-Zuid) van de A4 richting Rotterdam
- Op- en afrit 28 (Bergen op Zoom) van de A4 richting Rotterdam
- Verbindingsweg A4/A58 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Rotterdam richting Roosendaal

A4 hoofdrijbaan tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen:
- Oprit 27 (Bergen op Zoom-Noord) van de A4 richting Antwerpen
- Op- en afrit 28 (Bergen op Zoom) van de A4 richting Antwerpen
- Op- en afrit 29 (Bergen op Zoom-Zuid) van de A4 richting Antwerpen
- Afrit 30 (Hoogerheide) van de A4 richting Antwerpen
- Verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal richting Antwerpen

Weersgevoelige werkzaamheden

Het werk betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. ‘Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig’, meldt Rijkswaterstaat. ‘Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.’

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Meer uit Tholen

Weerbericht Tholen: De zon schijnt flink en het blijft droog

THOLEN - Het is zonnig en het blijft droog vandaag. Bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind loopt de temperatuur op naar 17 of 18 graden. 

15 uur geleden
PvdA en Groenlinks: ‘Aannemer verwerkt plastic afval in wandelpaden Stadszicht’

THOLEN - Tijdens de aanleg van de wandelpaden in de wijk Stadszicht, wordt er door de aannemer plastic verwerkt in de stoep. Althans, dat zeggen PvdA en GroenLinks. Zij maken zich zorgen over deze situatie en stellen vragen aan het college. 

17 uur geleden
Persoon gewond bij kop-staartbotsing op afrit Thoolsebrug

THOLEN - Eén persoon is woensdagavond gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Thoolsebrug. Het overige verkeer ondervond weinig hinder aan het ongeval. 

20 uur geleden
Werkzaamheden tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord

THOLEN - De snelweg A4 tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord is afgesloten van maandag 10 oktober 22.00 uur tot dinsdag 11 oktober 05.00 uur in de richting van Bergen op Zoom.

1 dag geleden
Leerlingen tellen af bij slaan eerste heipalen van hun nieuwe schoolgebouw

SMERDIEK - Alle leerlingen van de Juliana van Stolbergschool en De Rieburch verzamelden zich gisteren in Sint-Maartensdijk. Daar werden de eerste heipalen geslagen voor de bouw van de nieuwe Brede School.

1 dag geleden
Volop Zeeuwse activiteiten tijdens Dutch Food Week

Met Foodsafari’s, Proteïne Praat, Boeren & Buren Proeverij en Boer en Zorg zijn er ook in Zeeland allerlei activiteiten tijdens de landelijke Dutch Food Week. Die vindt plaats van zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 oktober en laat het publiek de boeiende wereld van de voedingsindustrie zien. Niet alleen staat Nederland bekend als belangrijk voedselproducerend land, Zeeland in het bijzonder speelt daarin een belangrijk rol, legt voorzitter Caroline Verwijs van Food Delta Zeeland uit. “Zeeland is samen met Flevoland de grootste voedselproducerende regio van Nederland. Dat komt door de akkerbouw en daarnaast is Zeeland uniek door de aquacultuur. We produceren zowel voedsel op land als op zee.”

2 dagen geleden
Het is Dierendag: deze Thoolse huisdiereigenaren verwennen hun beestje vandaag iets meer

THOLEN - Het is vandaag Dierendag! Huisdiereigenaren zetten op die dag hun beestjes even extra in het zonnetje. Zo ook op Tholen. Eén van die baasjes is Asia Mainka-van Houdt. Zij heeft drie tamme ratjes. “Ze zijn ‘s ochtends net zo blij om je te zien als bijvoorbeeld een hond of kat.”

2 dagen geleden