Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Slootkant in brand tussen Oud-Vossemeer en Sint Philipsland

Slootkant in brand tussen Oud-Vossemeer en Sint Philipsland

Oud-Vossemeer - Langs de Krabbenkreekweg is gisteravond een brand ontstaan. Achter enkele bossen had een stuk slootkant vlam gevat. De brandweer rukte hierop uit.

Langs de Krabbenkreekweg is gisteravond een brand ontstaan. Passanten maakten rond 23:00 uur melding van de brand langs de N656. Achter enkele bossen had een stuk slootkant vlam gevat. 

De brandweer rukte hierop uit. Al snel hadden zij het vuur onder controle en afgeblust.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Patrick en Marianne leven als God in Frankrijk

SINT-ANNALAND - Patrick en Marianne Jungbeker (voorheen woonachtig in Sint-Annaland) jaagden hun droom na en zijn sinds vorig jaar eigenaar van een uniek stukje Frankrijk. Eerder woonde het stel met hun dochter en zoon jarenlang bij de molen in Sint-Annaland.

5 uur geleden
Het succesverhaal van De Speelkrael!

SCHERPENISSE - In 2018 sloegen inwoners van Scherpenisse de handen ineen om de speelplek aan de Beatrixlaan aan te pakken. Speeltuinvereniging De Speelkrael volgde en vormde het begin van een uniek project dat zoveel meer werd dan alleen een speeltuin. De Speelkrael werd een succesverhaal!

1 dag geleden
George de Leeuw stapt per direct uit ABT-fractie

SINT MAARTENSDIJK - George de Leeuw stapt per direct op uit de ABT-fractie. Dat liet hij maandagochtend weten. De Leeuw gaat verder als eenmansfractie onder de naam ‘ Lijst DeLeeuw.’ 

2 dagen geleden
Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

THOLEN - Muziekvereniging KMV Condordia uit Tholen organiseert voor alle kinderen en ouders een instrumentenparade op woensdagmiddag 1 juni van 2 tot 4 uur in ’t Muzieklokaal aan de Zoekweg in Tholen. Dit is dé gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument uit te proberen!

2 dagen geleden
Vrijwilligers gevraagd voor Taalhuis Tholen

THOLEN - Vanaf 1 januari 2022 is Bibliotheek Oosterschelde verantwoordelijk voor de projectleiding en coördinatie van het Taalhuis Tholen. We hebben als Bibliotheek al ervaring met het coördineren van de Taalhuisnetwerken in de Bevelandse gemeenten en Schouwen-Duiveland. We zijn blij dat ook Tholen hierbij aansluit. 

3 dagen geleden
Op de Werkvloer bij Jeffrey Teunissen

Jeffrey Teunissen is in opleiding voor de functie van meewerkend projectleider bij GePa Installatietechniek in Halsteren. Maar, zo’n zes jaar geleden kwam hij zonder enige kennis van het vak binnen in het bedrijf. “Als ik kijk naar waar ik nu sta, dan is het best vlot gegaan”, lacht hij. 

4 dagen geleden
Traumahelikopter landt op een pleintje bij de Kaaij

THOLEN - Een traumahelikopter landde gistermiddag vanuit Rotterdam op een pleintje bij de Kaaij in Tholen. De traumahelikopter was opgeroepen voor een medische noodsituatie.

4 dagen geleden