Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Slachtoffer dodelijk ongeval bij Nieuwland is 41-jarige man uit Lewedorp

Slachtoffer dodelijk ongeval bij Nieuwland is 41-jarige man uit Lewedorp

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij het verkeersongeval op de Langeweg bij Nieuw- en Sint Joosland is dinsdagmiddag een 41-jarige man uit Lewedorp om het leven gekomen.

Het slachtoffer kwam rond 14.30 uur op zijn motor in botsing met een automobilist op de Langeweg bij de kruising met de Binnendijk. Hulpdiensten, waaronder een traumaheliteam, zijn ter plaatse gekomen, maar hulp aan het slachtoffer mocht niet meer baten. De motorrijder is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De 57-jarige bestuurder van de auto raakte niet gewond. De weg is lange tijd afgezet geweest voor de hulpverlening en het politieonderzoek naar de toedracht van het ongeval. 


0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Festival ‘Cultuur uit de Zak’ gaat door

HEINKENSZAND - Op zaterdag 23 oktober vindt het festival ‘Cultuur uit de Zak’ plaats. Door de coronamaatregelen was het even spannend of het kon doorgaan, maar dat is inmiddels zeker, laat de organisatie weten.

1 uur geleden
Willem Poppe houdt mtb-route Poelbos met groep vrijwilligers begaanbaar

GOES - Net voordat de coronacrisis uitbrak, schafte Willem Poppe voor het eerst een mountainbike aan. “Binnen de kortste keren had ik de smaak van deze sport te pakken”, vertelt de Goesenaar. Om zijn hobby te kunnen blijven uitoefenen in de buurt, onderhoudt hij nu zelfs met een groep vrijwilligers de mountainbikeroute door het Poelbos.Poppe probeerde het mountainbiken uit, omdat hij graag buiten en in de natuur is. “Ik kwam erachter dat er op een steenworp afstand van waar ik woon een mtb-route was.” Die voorziening in het Poelbos was bij zijn ontdekking alleen wel overwoekerd door onkruid. “Zonde, want het is een prachtige route. Tussen al die bomen kun je goed je stuurmanskunst oefenen en je leert er met de elementen spelen, want de kleigrond maakt de route bij regen spekglad. Je komt er van onder tot boven onder de modder uit.”

3 uur geleden
Gemeente Noord-Beveland stopt met adverteren in het ‘gele krantje’

WISSENKERKE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland ontbindt haar advertentiecontract met Trainews vanwege het nieuwe beleid van deze uitgever.

19 uur geleden
Ook Borsele heeft vanaf donderdag een repair café

HEINKENSZAND - De Borselse wethouder Marga van de Plasse en Liliane Schoone, voorzitter van de Seniorenraad Borsele, openen donderdag in Heinkenszand het eerste repair café van gemeente Borsele. 

22 uur geleden
‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

KAMPERLAND - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft, met hulp van het jongste clublid Lizzy Fillius, het vernieuwde tennispark van S.V. Slagvast in Kamperland geopend. “We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt clubvoorzitter Peter Sandee.

1 dag geleden
Dodelijk arbeidsongeval in Driewegen

DRIEWEGEN - Bij een arbeidsongeval aan de Weltevredendijk bij Driewegen is maandagmiddag een 83-jarige man overleden. Hij raakte bekneld onder een heftruck.

1 dag geleden
Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

1 dag geleden