Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Slachtoffer dodelijk ongeval bij Nieuwland is 41-jarige man uit Lewedorp

Slachtoffer dodelijk ongeval bij Nieuwland is 41-jarige man uit Lewedorp

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij het verkeersongeval op de Langeweg bij Nieuw- en Sint Joosland is dinsdagmiddag een 41-jarige man uit Lewedorp om het leven gekomen.

Het slachtoffer kwam rond 14.30 uur op zijn motor in botsing met een automobilist op de Langeweg bij de kruising met de Binnendijk. Hulpdiensten, waaronder een traumaheliteam, zijn ter plaatse gekomen, maar hulp aan het slachtoffer mocht niet meer baten. De motorrijder is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De 57-jarige bestuurder van de auto raakte niet gewond. De weg is lange tijd afgezet geweest voor de hulpverlening en het politieonderzoek naar de toedracht van het ongeval. 


Meer uit Beveland

Politie rondt onderzoek naar gevonden lichamen af, geen aanwijzing voor misdrijf

RILLAND - De politie heeft het onderzoek na het aantreffen van twee levenloze lichamen in het water aan de Bathseweg bij Rilland afgerond. ‘Er zijn geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf of dat er andere personen betrokken zijn bij het overlijden van de twee mannen uit Lewedorp’, laat de politie vrijdag weten.

43 minuten geleden
Burgemeester Borsele: ‘We willen niet dat dorpen straks verstikken’

HEINKENSZAND - Het voorlopig besluit over twee nieuwe kerncentrales in Nederland is uitgesteld, omdat de plannen, met daarin Borssele als locatie, dinsdag zijn uitgelekt. Waarschijnlijk beslist het kabinet nu volgende week vrijdag. 

2 uur geleden
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen

GOES - Met een opbrengst van bijna € 13 miljoen verbreekt de Grote Clubactie voor het derde jaar op rij al haar records. Verenigingen uit Goes haalden samen € 31884 op. Zijne Majesteit de Koning gaf de voorzet met zijn bewogen quote en iedereen kopte deze massaal in.

2 uur geleden
Benefiet voor stichting Goese Els van Teijlingen

GOES - Voor de zesde keer organiseert stichting de Figurant in Goes het benefietconcert ‘Goes geeft thuis’ voor het goede doel. Donderdagavond 8 december treden in theater de Mythe in Goes verschillende muzikanten op.

3 uur geleden
Nieuwe locatie voor De Vossenhoek Caravan & Recreatie

RUCPHEN - De Vossenhoek Caravan & Recreatie uit Rucphen gaat verhuizen. Per 1 januari is de kampeerspecialist te vinden op Bedrijvenpark Borchwerf II in Oud Gastel. Sinds 2006 zijn ondernemers Ruud Bakker en Theo de Jong eigenaars van Mobiledrôme & Partners. Bij dit campercentrum krijgt het iconische bedrijf uit Rucphen haar nieuwe onderkomen. Voor onderhoud en reparatie aan caravan of kampeerauto blijven klanten welkom bij Het Technocenter aan de Korte Hei in Rucphen.

4 uur geleden
Weerbericht: Koud Sinterklaasweekend voor Heerlijk Avondje

Het eerste weekeinde van december verloopt licht winters. ‘De bewolking overheerst, soms schijnt de zon en het blijft droog’, voorspelt weerbureau Weeronline. 

4 uur geleden
Vrouw neergestoken in Goes, dader voortvluchtig

GOES - In de ‘s-Heer Hendrikskinderenstraat in Goes is bij een steekpartij een vrouw gewond geraakt aan haar been. De dader wist te ontkomen en de politie is op zoek naar hem. Het steekincident gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag.

5 uur geleden