Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Skyline van Souburg is te koop

Skyline van Souburg is te koop

OOST-SOUBURG - Tassen, kaarten, posters en mokken, Hebbes Wonen en meer verkoopt ze tegenwoordig met de skyline van Oost-Souburg erop.

De molen, kerk, draaibrug, watertoren, villa Schoonenburg en het gebouw van Omroep Zeeland ontbreken allemaal niet in de pas ontworpen skyline van Oost-Souburg. Nienke van Splunder en Jacco Jumelet van Hebbes Wonen en meer lieten het ontwerp hiervoor maken door Ons Durp, dat al meer skylines op haar naam heeft staan. Dat naast een grote stad als Rotterdam ook een dorp heel herkenbaar kan zijn, bewijzen de nieuwe producten in de winkel in de Kanaalstraat in Oost-Souburg. Sinds enkele weken zijn ze te koop en Nienke krijgt er enthousiaste reacties op. “Mensen vinden de artikelen heel leuk. Soms zie je ze ook echt raden wat alles is.” Voor wie dat niet weet, staan Nienke en Jacco van Hebbes Wonen uiteraard klaar om het verlossende antwoord te geven.

Meer uit Vlissingen

Tweemaal brons voor VTV-Acro

VLISSINGEN - Op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen Acroturnen halen de meiden van de Vlissingse Turn Vereniging onder andere tweemaal brons.

5 uur geleden
Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

2 dagen geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

2 dagen geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

3 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

3 dagen geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

3 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

4 dagen geleden