Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Skeelerronde door Krabbendijke

Skeelerronde door Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Op woensdagavond 8 juni organiseert IJs- en Skeelervereniging Krabbendijke de skeelerronde in het centrum van het dorp. ‘Dit jaar is extra bijzonder, want het is de 25e editie van dit mooie evenement’, laat de organisatie weten. 

‘Wij nodigen alle sportievelingen van harte uit op deze leuke avond. We hopen natuurlijk dat de sportieve inspanningen aangemoedigd worden door supporters en andere toeschouwers.’ Voor de allerkleinsten geeft burgemeester José van Egmond van de gemeente Reimerswaal om 18.30 uur het startschot. Rond de klok van 19.00 uur proberen de grotere kinderen een medaille te behalen. Hoe meer ronden er gereden worden, hoe dichter bij de gouden plak. ‘Vanaf 2 ronden hebben de kinderen recht op een bronzen medaille, en dat loopt op tot 15 ronden van een kilometer voor goud!’

Na deze inspanning zorgt ijscoman Case 4 ice voor een verkoelende versnapering voor elke deelnemer. Hierna beginnen rond de klok van 20.00 uur de wedstrijden, eerst voor de jonge sporters, en vanaf 20.30 uur wordt er gestreden om de Krabbendijke Trofee. Naast de bekers zijn er hele leuke premies te verdienen op de meet. Het geheel wordt muzikaal aangekleed door muziekvereniging Concordia en Vooruit.

Meer uit Reimerswaal

Grote controle in jachthaven Wemeldinge

WEMELDINGE - De gemeente Kapelle hield donderdag samen met de politie, douane, Regionale Uitvoeringsdienst en brandweer een grote controle in de jachthaven van Wemeldinge. 'De actiedag had als voornaamste doel om de veiligheid, leefbaarheid en aanpak van ondermijnende criminaliteit in en rondom jachthavens te verbeteren', laat de gemeente Kapelle weten in een persbericht. 

4 uur geleden
'Geen overtredingen geconstateerd bij grote controle in jachthaven Yerseke'

YERSEKE - De jachthaven van Yerseke is donderdag onderworpen aan een uitgebreide controle. Daarbij zijn geen strafbare feiten geconstateerd, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

3 dagen geleden
Doe- en Dagcentrum Reimerswaal iedere woensdag open in Kruiningen

KRUININGEN - Met de groeiende vergrijzing in onze samenleving en een dalend aantal zorgmedewerkers, wordt het steeds uitdagender om hoogwaardige zorg te bieden aan ouderen. Om deze uitdagingen aan te pakken en ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, is in Kruiningen het Doe- en Dagcentrum Reimerwaal geopend. Het is iedere woensdag te bezoeken in het dorpshuis in Kruiningen.

5 dagen geleden
Krabbendijke krijgt dit najaar pumptrack, Yerseke en Kruiningen volgen later

KRABBENDIJKE - In de Kruisbessestraat in Krabbendijke legt de gemeente Reimerswaal dit najaar een pumptrack aan.

5 dagen geleden
Kapelle deelt boetes uit voor onjuist parkeren bij laadpaal

KAPELLE - Wie vanaf woensdag (10 juli) zijn brandstofauto in de gemeente Kapelle parkeert bij een openbare laadpaal voor elektrisch opladen, riskeert voortaan een boete van 129 euro.

6 dagen geleden
Norah Tramper en Ferry Schouwenaar got talent op Wemeldings Zomerfeest

WEMELDINGE - Dit weekend is tijdens het Wemeldingse Zomerfeest ook weer Wemeldinge's Got Talent georganiseerd. Tijdens het middagvullende programma deden negen deelnemers in de categorie onder twaalf jaar mee en twee deelnemers in de categorie boven twaalf. 

6 dagen geleden
Ongeval met quad in buitengebied bij Schore

SCHORE - In het buitengebied tussen Kapelle en Schore is een quadbestuurder maandagavond gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

6 dagen geleden