Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sinterklaas gaat naar de kindertjes tóe in Wilhelminadorp

Sinterklaas gaat naar de kindertjes tóe in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - In Wilhelminadorp hoeven kinderen dit jaar niet in de kou te staan wachten tot Sinterklaas en zijn pieten aankomen. Planpiet laat weten dat de goedheiligman hen vrijdagavond zelf thuis gaat opzoeken.

Vanwege de coronamaatregelen is een Sinterklaasbijeenkomst moeilijk te realiseren. Zo is het alternatieve sinterklaasfeest bedacht. Sinterklaas en de pieterbazen bezoeken kinderen in Wilhelminadorp, heel speciaal, bij hen thuis. Ze hopen dan op mooie tekeningen en liedjes getrakteerd te worden. Via een kleurplaat op de ramen weet Sint dat de kinderen thuis zijn.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Louis53 1 week geleden
Gaat hij het Covid-19 virus brengen of halen??? Hoe krijgt de school het verzonnen in tijden van de meeste besmettingen op scholen? Ik dacht de Sint meer verstand had

Meer uit Beveland

Infectieziekten door jaren heen

In zijn rubriek ‘Schrijfsel van burgemeester Gerben Dijksterhuis’ is de burgervader van de gemeente Borsele dit keer - heel toepasselijk - in de historie van de infectieziekten gedoken:

5 uur geleden
Wel 90 tot 105 vallende sterren per uur te spotten tijdens dé meteorenzwerm van het jaar

BEVELAND - Er is weer een meteorenzwerm op komst. In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 december zijn er, als het weer het toelaat, veel vallende sterren te spotten van de meteorenzwerm Geminiden. Ook in de dagen daaromheen heb je de kans om een wens te mogen doen. 

6 uur geleden
Fijne werksfeer en ambitie kenmerkt bedrijfsvoering

VLISSINGEN - Vraag in Vlissingen aan een Zeeuw waar een fietsenmaker te vinden is en je komt vanzelf uit bij De Fietsenmakker aan de Troelstraweg. “Het is een Zeeuwse woordspeling”, zegt Ferdinand Boogaard (32), die het bedrijf in geleidelijke fases overneemt van oprichter David.

9 uur geleden
Negen airsoft-wapens en vijf kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in woning in Kortgene

KORTGENE - Tijdens toezicht vanwege aanhoudende vuurwerkmeldingen heeft de politie naar aanleiding van informatie een woning in Kortgene gecontroleerd. Daar werden negen wapens en vijf kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De verdachte moet zich op een later moment melden voor het afleggen van een verklaring.

10 uur geleden
Welzijnswerkers gaan in gesprek met 75-plussers in Lewedorp

HEINKENSZAND - Alle zelfstandig wonende vijfenzeventigplussers in Lewedorp krijgen de komende maanden bezoek van een welzijnswerker van het Vrijwilligershuis van de gemeente Borsele om te vragen hoe het met hen gaat. 

1 dag geleden
Open brief aan Zeeuwen: ‘De situatie in Zeeland is zeer ernstig’

In een open brief aan alle inwoners van Zeeland schrijven de Zeeuwse burgemeesters en de directeur van de GGD Zeeland vrijdag dat de coronasituatie in Zeeland ‘zeer ernstig’ is. 

1 dag geleden
Zeeuwen kunnen kurken voortaan apart inleveren bij milieustraat

De Zeeuwse Reinigings Dienst (ZRD) zamelt als eerste in Nederland kurken apart in. Met het oog op pakjesavond en de andere aankomende feestdagen roept de dienst Zeeuwen op om de kurken van bijvoorbeeld wijn- en champagneflessen in te leveren bij de milieustraat. 

1 dag geleden