Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Silent disco, mocktailbar en dj: gemeente organiseert feest voor jongeren

Silent disco, mocktailbar en dj: gemeente organiseert feest voor jongeren

SINT-ANNALAND - Jij op Tholen organiseert op vrijdag 2 september een feest voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Het feest vindt plaats in de Feestzaal Scheepsruum in Sint-Annaland. 

Jij op Tholen, een initiatief van de gemeente Tholen, sluit de zomervakantie dit jaar feestelijk af met een ‘FRIS Feest’ voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Het feest vindt vrijdag 2 september vanaf 19.30 uur plaats in de Feestzaal Scheepsruum in Sint-Annaland. Die avond is DJ Jip aanwezig. Ook is er een silent disco en een mocktailbar.

Toegang voor deze feestavond is 2 euro. Daarbij zijn één mocktail, één frisdrank en hapjes inbegrepen. De overige consumpties zijn voor eigen rekening. Tijdens het FRIS Feest wordt er alleen fris gedronken. Alcohol voor, tijdens of na het feest is niet toegestaan. Er is plek voor 150 jongeren. Het FRIS Feest is ontstaan vanuit de jongeren die betrokken zijn bij Jij op Tholen en komt ook voort uit het preventieakkoord ‘Lekker in je Vel’.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via https://jijoptholen.nl/12-fris-tholen.

Meer uit Tholen

Weerbericht Tholen: De zon schijnt flink en het blijft droog

THOLEN - Het is zonnig en het blijft droog vandaag. Bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind loopt de temperatuur op naar 17 of 18 graden. 

15 uur geleden
PvdA en Groenlinks: ‘Aannemer verwerkt plastic afval in wandelpaden Stadszicht’

THOLEN - Tijdens de aanleg van de wandelpaden in de wijk Stadszicht, wordt er door de aannemer plastic verwerkt in de stoep. Althans, dat zeggen PvdA en GroenLinks. Zij maken zich zorgen over deze situatie en stellen vragen aan het college. 

17 uur geleden
Persoon gewond bij kop-staartbotsing op afrit Thoolsebrug

THOLEN - Eén persoon is woensdagavond gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Thoolsebrug. Het overige verkeer ondervond weinig hinder aan het ongeval. 

20 uur geleden
Werkzaamheden tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord

THOLEN - De snelweg A4 tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord is afgesloten van maandag 10 oktober 22.00 uur tot dinsdag 11 oktober 05.00 uur in de richting van Bergen op Zoom.

1 dag geleden
Leerlingen tellen af bij slaan eerste heipalen van hun nieuwe schoolgebouw

SMERDIEK - Alle leerlingen van de Juliana van Stolbergschool en De Rieburch verzamelden zich gisteren in Sint-Maartensdijk. Daar werden de eerste heipalen geslagen voor de bouw van de nieuwe Brede School.

1 dag geleden
Volop Zeeuwse activiteiten tijdens Dutch Food Week

Met Foodsafari’s, Proteïne Praat, Boeren & Buren Proeverij en Boer en Zorg zijn er ook in Zeeland allerlei activiteiten tijdens de landelijke Dutch Food Week. Die vindt plaats van zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 oktober en laat het publiek de boeiende wereld van de voedingsindustrie zien. Niet alleen staat Nederland bekend als belangrijk voedselproducerend land, Zeeland in het bijzonder speelt daarin een belangrijk rol, legt voorzitter Caroline Verwijs van Food Delta Zeeland uit. “Zeeland is samen met Flevoland de grootste voedselproducerende regio van Nederland. Dat komt door de akkerbouw en daarnaast is Zeeland uniek door de aquacultuur. We produceren zowel voedsel op land als op zee.”

2 dagen geleden
Het is Dierendag: deze Thoolse huisdiereigenaren verwennen hun beestje vandaag iets meer

THOLEN - Het is vandaag Dierendag! Huisdiereigenaren zetten op die dag hun beestjes even extra in het zonnetje. Zo ook op Tholen. Eén van die baasjes is Asia Mainka-van Houdt. Zij heeft drie tamme ratjes. “Ze zijn ‘s ochtends net zo blij om je te zien als bijvoorbeeld een hond of kat.”

2 dagen geleden