Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Serooskerke zamelt geld in voor goede doel en historische wedstrijdbal

Serooskerke zamelt geld in voor goede doel en historische wedstrijdbal

SEROOSKERKE - De wedstrijdbal van de historische oefenwedstrijd tussen VV Serooskerke en het Nederlands elftal in 1988 keert misschien terug naar de amateurclub.

Legendarische spelers als Marco van Basten, Frank Rijkaard en Ruud Gullit en de al net zo legendarische trainer Rinus Michels raakten hem dertig jaar geleden aan. Na de wedstrijd zetten ze hun handtekening op de bal, die daarna als dank naar de sponsor ging.

Deze sponsor blijkt dertig jaar later ernstig ziek te zijn en wilde de bal veilen voor Alpe d’Huzes.

Beklimming

Het geld schenkt hij aan iemand die meedoet aan de beklimming van de Alpe d’Huez voor KWF. De sponsor heeft gezegd dat als VV Serooskerke helpt geld in te zamelen voor Alpe d’Huzes de historische wedstrijdbal terugkeert naar de club. “Een unieke kans”, zegt het bestuur. “We willen graag helpen.”

Baromzet

Een deel van de opbrengst van de baromzet van de nieuwjaarsreceptie is al opzij gezet. Daarnaast komen alle leden in actie en staan er collectebussen in de kantine. Op zaterdag 25 mei moet bekend zijn hoeveel geld is opgehaald voor het goede doel. Meer informatie? Zie www.vvserooskerke.nl.   

Meer uit Middelburg

Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

13 uur geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

16 uur geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

2 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

5 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

5 dagen geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

5 dagen geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

1 week geleden