Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Seniorenraad Borsele viert twintigjarig bestaan met feest op Ouderendag

Seniorenraad Borsele viert twintigjarig bestaan met feest op Ouderendag

‘s-HEERENHOEK - Seniorenraad Borsele geeft vrijdag 7 oktober een jubileumfeest in de Jeugdhoeve in ’s-Heerenhoek. 

In oktober 2020 bestond de seniorenraad precies twintig jaar, maar toen kon het feest niet doorgaan vanwege corona. In plaats daarvan bracht de raad toen het boekje Dorpsgezichten uit, met bijzondere verhalen van Borselse senioren. We beloofden de Borselse ouderen dat we het feest later zouden inhalen. Daarom geven we op Nationale Ouderendag alsnog een feest in ‘s-Heerenhoek. Borselse inwoners van 55 jaar en ouder zijn van harte welkom dit van 14.30 tot 16.30 mee te vieren. Het belooft een gezellige middag te worden met een optreden van cabaretduo de Freesia’s. 

Aanmelden

De toegang tot het feest is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 3 oktober. ‘Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan bij het Vrijwilligershuis via 0113-311999.’ Wethouder Marga van de Plasse van de gemeente Borsele: “Al 20 jaar is de seniorenraad in Borsele actief. Ze adviseert en organiseert met enthousiasme ten bate van onze 55-plussers. Dit jubileum mag en kan gelukkig gevierd worden. Wat is dan een beter moment dan de jaarlijks terugkerende Nationale Ouderendag. Feesten doen we graag samen en positieve aandacht met een portie gezelligheid doet iedereen goed. Soms in het klein, soms groot en groots. Zorg dat u er 7 oktober bij bent en kom mee genieten van een onvergetelijke gezellige middag!”

Meer uit Beveland

Kruispunt Stenevate in Heinkenszand weer open

HEINKENSZAND - Vanaf vrijdagmiddag 25 november is het kruispunt Platewegje - Stenevate in Heinkenszand weer geopend. Dit is een week eerder dan de planning was. 

1 uur geleden
Lisette Jacobs: ‘Het voelt voor mij niet als werken’

MIDDELBURG - Ze is typisch zo´n geval van jong geleerd, oud gedaan. De liefde voor dans zat er bij de Middelburgse Lisette Jacobs (28) al vroeg in. Als zesjarig meisje begon ze en inmiddels heeft ze op een gezonde manier van haar danspassie haar leven kunnen maken. Lisettes familie en vrienden hebben haar altijd gesteund in de keuze om het danspad op te gaan; lonkend lachte het haar toe, vrij van obstakels. Haar eigen inzet om te slagen in haar opzet, was en is honderd procent. Als oprichtster en eigenaresse van Dansschool Danzette is de diversiteit in haar werk groot en daar geniet ze van. ´Het voelt voor mij niet als werken, het is veelomvattender dan dat.´

4 uur geleden
Paradepaardje in aantocht langs de A58 bij Goes

GOES - In de Anthony Fokkerstraat in Goes zijn de werkzaamheden begonnen om de omgeving aan te passen op de ontwikkeling van Bedrijvenpark Deltaweg.

1 dag geleden
Weerbericht: Zaterdag wordt beste dag van weekeinde

GOES - Voor dit weekeinde is de weersverwachting heel anders dan voor afgelopen week. ‘Zowel in de nacht als overdag is het duidelijk boven nul en vooral op zondag valt op veel plaatsen regen’, aldus weerbureau Weeronline. ‘De temperatuur loopt zaterdag op naar een graad of 10. Zondag is het maximaal 8 of 9 graden.’

1 dag geleden
25 Oekraïense vluchtelingen in Vliethoeve Kortgene

KORTGENE - 25 vluchtelingen uit Oekraïne krijgen woonruimte in de voormalige jeugdzorginstelling de Vliethoeve in Kortgene.  

2 dagen geleden
Adrz specialiseert zorg aan jonge mensen met kanker

GOES - Ziekenhuis Adrz biedt sinds deze week officieel specifieke zorg voor jonge mensen met de diagnose kanker.

2 dagen geleden
Gemeentehuis Borsele kleurt oranje tegen geweld tegen vrouwen

HEINKENSZAND - Van vrijdag (25 november) tot en met 10 december wordt er wereldwijd aandacht besteed aan Orange The World, een internationale campagne tegen Geweld tegen Vrouwen. De gemeente Borsele doet mee aan deze actie door het gemeentehuis in deze periode oranje te verlichten. 

2 dagen geleden