Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Seniorenraad Borsele viert twintigjarig bestaan met feest op Ouderendag

Seniorenraad Borsele viert twintigjarig bestaan met feest op Ouderendag

‘s-HEERENHOEK - Seniorenraad Borsele geeft vrijdag 7 oktober een jubileumfeest in de Jeugdhoeve in ’s-Heerenhoek. 

In oktober 2020 bestond de seniorenraad precies twintig jaar, maar toen kon het feest niet doorgaan vanwege corona. In plaats daarvan bracht de raad toen het boekje Dorpsgezichten uit, met bijzondere verhalen van Borselse senioren. We beloofden de Borselse ouderen dat we het feest later zouden inhalen. Daarom geven we op Nationale Ouderendag alsnog een feest in ‘s-Heerenhoek. Borselse inwoners van 55 jaar en ouder zijn van harte welkom dit van 14.30 tot 16.30 mee te vieren. Het belooft een gezellige middag te worden met een optreden van cabaretduo de Freesia’s. 

Aanmelden

De toegang tot het feest is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 3 oktober. ‘Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan bij het Vrijwilligershuis via 0113-311999.’ Wethouder Marga van de Plasse van de gemeente Borsele: “Al 20 jaar is de seniorenraad in Borsele actief. Ze adviseert en organiseert met enthousiasme ten bate van onze 55-plussers. Dit jubileum mag en kan gelukkig gevierd worden. Wat is dan een beter moment dan de jaarlijks terugkerende Nationale Ouderendag. Feesten doen we graag samen en positieve aandacht met een portie gezelligheid doet iedereen goed. Soms in het klein, soms groot en groots. Zorg dat u er 7 oktober bij bent en kom mee genieten van een onvergetelijke gezellige middag!”

Meer uit Beveland

Burgemeester Dijksterhuis neemt Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst

HEINKENSZAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft uit handen van Robert Odekerken van Uitgeverij De Bode het Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst genomen. 

13 uur geleden
Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

2 dagen geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

2 dagen geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

2 dagen geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

2 dagen geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

3 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 dagen geleden