Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na botsing

Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na botsing

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op industrieterrein Arnestein in Middelburg is gistermiddag een scooterrijder gewond geraakt.

Het slachtoffer kwam rond 16.50 uur ten val op de kruising van de Elektraweg en de Herculesweg. Vermoedelijk gebeurde dat na een botsing met een personenauto. Omstanders schoten te hulp en vervolgens ontfermden ambulancemedewerkers zich over de gewonde. Het slachtoffer is rond 17.15 uur met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Meer uit Middelburg

Steekincident op de Roozenburglaan

MIDDELBURG - Hulpdiensten zijn ter plaatsen op de Roozenburglaan waar zich hoogstwaarschijnlijk een steek incident heeft plaatsgevonden. 

12 minuten geleden
Nieuwbouw multifunctionele accommodatie Aagtekerke van start

AAGTEKERKE - Met het storten van een stuk beton voor de fundering gaf wethouder Bert Tuk (CU) afgelopen donderdag het startsein voor het bouwen van de nieuwe functionele accommodatie (MFA) in Aagtekerke.  In juni 2023 wordt het gebouw, geheel circulair en bijna energieneutraal, opgeleverd. Met een dorpshuis-, sport- en gezondheidsfunctie vervangt het de bestaande verouderde voorzieningen in het dorp. 

6 uur geleden
Nieuwe sportactiviteiten in Middelburg en Vlissingen

MIDDELBURG -Na het succes van de voetbalclinics in maart voor inwoners van Middelburg die normaal niet kunnen sporten, organiseert Stuart Dekker nu een drietal sportactiviteiten voor Oekraïense kinderen en vluchtelingen uit de AZC’s en noodopvangen. De eerste activiteit was op vrijdag 30 september in Sporthal de Kruitmolen, in oktober volgen twee activiteiten in Middelburg Vlissingen voor dezelfde doelgroep.

6 uur geleden
Gemeente Veere verlengt samenwerking Duurzaam Bouwloket

DOMBURG - De gemeente Veere verlengt haar samenwerking met het Duurzaam Bouwloket met 4 jaar. Wethouder Marcel Steketee en Klaas Visser, directeur van het Duurzaam Bouwloket, zetten hun handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

7 uur geleden
Aagterkerke: een nieuwe naam voor een bestaand dorp

AAGTEKERKE - Sommige mensen dachten dat ze in de maling werden genomen op Facebook, maar de foto’s, die werden gemaakt door Bart van Kervinck, zijn niet bewerkt. Het staat er echt: ‘Aagterkerke’. “Een nieuwe naam voor een bestaand dorp”, grapt Stijn van Kervinck van Hart voor Veere op zijn pagina.

7 uur geleden
Ook Neeltje Jans nu groen strand

VROUWENPOLDER - Sinds woensdag 21 september 2022 heeft de gemeente Veere er een nieuw Groen Strand bij. Naast de stranden van Oranjezon, die vorig jaar Groen Strand werden, was het nu de beurt aan Neeltje Jans. De aanwijzing van dit Groene Strand vond plaats bij Strandpaviljoen Atlantis op Neeltje Jans waar ook de officiële ondertekening plaatsvond en de Groene Strand vlag wappert. Een deel van de Noordzeekust is nu Groen Strand.

8 uur geleden
Nieuwe eigenaren De Drvkkery in Middelburg

MIDDELBURG - Boekhandel De Drvkkery (Markt 51, Middelburg) krijgt nieuwe eigenaren. Per 1 oktober a.s. dragen de huidige eigenaren Geertruida Hettema en Jan de Vlieger het bedrijf over aan hun opvolgers Fred en Trudi de Bruijne.

8 uur geleden