Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schuur gaat in vlammen op bij brand in achtertuin

Schuur gaat in vlammen op bij brand in achtertuin

THOLEN - In de nacht van woensdag op donderdag is een flinke brand uitgebroken in een schuur bij een woning aan de Grindweg. Snel optreden van de brandweer kon niet voorkomen dat de schuur grotendeels uitbrandde. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.Hulpdiensten kregen de melding van het vuur rond 00:40 uur binnen. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur over zou slaan naar aangrenzende tuinen. Bij de brand kwam aardig wat rook vrij welke richting het centrum van Tholen trok.Hoe het vuur heeft kunnen ontstaan zal worden onderzocht door team brandonderzoek.

Meer uit Tholen

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

HOOGERHEIDE - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4 bij knooppunt Zoomland. Hierdoor is van woensdag 24 augustus 21.00 uur tot donderdag 25 augustus 5.00 uur de A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Daarna is de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen dicht van donderdag 25 augustus 21.00 uur tot vrijdag 26 augustus 5.00 uur. 

1 uur geleden
Inschrijven voor Thoolse Mijl kan nog steeds!

THOLEN - Nog twaalf dagen en dan gaat de Thoolse Mijl weer van start. Deelnemers duiken dan in het water om 1,85 of 3,7 kilometer te zwemmen. Inschrijven kan nog steeds!

5 uur geleden
Jij op Tholen reikt tassen uit aan kinderen van ouders met laag inkomen

THOLEN - Ook dit jaar organiseerde het team van RAAD&DAAD van het Leger des Heils Tholen weer de actie ‘vakantietassen’.

6 uur geleden
Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

THOLEN - Beste mensen, waar zou dit woonhuis met zijn fraaie karakteristieke voorgevel staan? En wie woonden er toen en in welke plaats? Ik hoor het graag. Foto gemaakt op 27-09-1994. Graag uw reacties naar onderstaand adres.

10 uur geleden
Een plek voor een praatje bij GAAF&GOED Tholen

THOLEN - Sinds een aantal weken is de ontmoetingsruimte in de 2e kanswinkel GAAF&GOED van het Leger des Heils  in Tholen geopend. Iedereen is welkom. Je kunt rustig een kopje koffie drinken en/of een praatje maken. De ruimte is gezellig ingericht.

11 uur geleden
Fractie ABT maakt zich zorgen over veiligheidssituatie rondom werkzaamheden Bierensstraat

SINT-ANNALAND - Al een hele lange tijd zijn er werkzaamheden aan riolering en straatwerk aan de gang in de Bierensstaat in Sint-Annaland. Door de lange duur van deze werkzaamheden ervaren sommige buurtbewoners overlast. Daarom stelde de fractie ABT onlangs vragen aan het college. “Er zijn door de manier van werken ook onveilige situaties ontstaan.”

1 dag geleden
Volop gezelligheid tijdens tropische zomerdag op Stallandse braderie

SINT-ANNALAND - Een zomer in Sint-Annaland zonder braderie kan natuurlijk niet en daarom staat vandaag een nieuwe editie van deze gezellige braderie op de planning. Bezoekers genoten volop van alle activiteiten tijdens een snikhete zomerdag.

2 dagen geleden