Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schoonmaakdag zwembad Haestinge

Schoonmaakdag zwembad Haestinge

SINT-MAARTENSDIJK - Wij vragen weer vrijwilligers voor het openingsklaar maken van het zwembad Haestinge in Sint Maartensdijk op zaterdag 30 maart.

Al twee jaar deden wij mee aan de landelijke actiedagen van NLDoet. Op de site staat ons zwembad dan ook vermeld en wel op zaterdag 16 maart. Praktisch gezien is deze dag te vroeg in het seizoen om het zwembad dan al schoon te maken voordat de baden gevuld worden met water. Aan het verzoek van de badmeester hebben wij als Dorpstafel gevolg gegeven en de opschoondag twee weken later gepland op zaterdag 30 maart. Wij hopen dat er die dag vele vrijwilligers beschikbaar zijn, zodat wij er met zijn allen een gezellige dag van kunnen maken zoals voorgaande jaren.

Dagindeling 30 maart
De dagindeling is ongewijzigd als aangegeven op de NLDoet site. Wij beginnen met de werkzaamheden op de klusdag om 9.00 uur. Rond 11.00 uur is er koffie of thee met wat lekkers erbij en van 12.30 uur tot 13.15 uur is er een lunch. Voor broodjes en koffie wordt gezorgd en het einde van de klusdag is uiterlijk om 15.00 uur. Het is verstandig en gewenst om zelf wat mee te brengen. Werkkleding, werkhandschoenen, goede schoenen of laarzen voor diegene die in de baden klussen verrichten. Regenkleding voor het geval van nat weer, kniebeschermers die werk doen op hun knieën.


Vrijwilligers die met de hogedrukspuit gaan werken is regenkleding noodzakelijk. Neem ook zelf wat eigen gereedschap mee zoals een bezem, hark, schep schoffel, stoffer en blik, snoeischaar, emmer, borstel, zeem, werkdoekjes enzovoort. Vorig jaar was er een tekort aan bladharken en kruiwagens. U kunt zich als vrijwilliger opgeven op onze site:[email protected]. Graag tot ziens op zaterdag 30 maart.

Meer uit Tholen

Vooraankondiging participatiebijeenkomst en ter inzage legging Ontwerp Omgevingsvisie

THOLEN - In 2023 hebben we een concept omgevingsvisie gepresenteerd, ter inzage gelegd, participatiebijeenkomsten georganiseerd en hierover met de gemeenteraad gesproken. Van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties ontvingen we daarop veel inspraakreacties. Die leidden er toe om een tussenraadpleging te houden. Het gevolg hiervan is dat we nu een Ontwerp Omgevingsvisie hebben gemaakt, waarin we de hiervoor vermelde ingebrachte reacties hebben verwerkt.

8 uur geleden
Heinenoordtunnel (A29) dit weekend in beide richtingen afgesloten

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Reis je dit weekend over de A29 richting Bergen op Zoom of Rotterdam? Dan kun je niet door de Heinenoordtunnel. De tunnel is het hele weekend afgesloten voor nieuwe werkzaamheden. Hierdoor moet het verkeer rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

12 uur geleden
Vanavond kun je meepraten over de nieuwe groene ontmoetingsplek

THOLEN - De perenboomgaard aan de Luchtenburgseweg wordt binnenkort omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek, zo werd vorige week bekend. Wil je meer weten over dit plan of het ontwerp bekijken? Dan ben je vanavond op 29 februari welkom tijdens de inloopavond in het gemeentehuis.

1 dag geleden
Dieven op heterdaad betrapt bij stelen spullen van bouwterrein Stalland

SINT-ANNALAND - Drie mannen zijn woensdagavond gearresteerd omdat ze spullen meenamen vanaf een bouwterrein aan de Tienhoven. Het gaat om twee mannen van 31 en 32 jaar oud uit Sint-Maartensdijk en een 42-jarige man uit Nieuw-Vossemeer.

1 dag geleden
Hiep hiep hoera! Zo veel inwoners van Tholen zijn op deze schrikkeldag jarig

THOLEN - Vijftien inwoners van de gemeente Tholen vieren vandaag op schrikkeldag hun verjaardag. Dat is bijzonder, omdat 29 februari maar één keer in de vier jaar voorkomt. Daarnaast is trouwen op de laatste dag van deze maand zeer populair, blijkt uit cijfers van het CBS.

1 dag geleden
Autoschade Buijs: 'Werken met ZLM geeft ons veel vertrouwen'

THOLEN - Schade aan je auto? Dan zorgt Autoschade Buijs voor een snelle en betrouwbare oplossing. Vanaf 1 maart is dit Thoolse bedrijf aan de Ambachtsweg een erkend schadehersteller van ZLM Verzekeringen. Met deze nieuwe samenwerking blijft Autoschade Buijs na 17 jaar haar groeiende service nog altijd uitbreiden.

2 dagen geleden
Skills helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan

THOLEN - Skills draait op volle toeren. Aan de Marconiweg in bedrijventerrein Welgelegen ligt deze nieuwe werkplaats. De missie van Skills is duidelijk: het trainen van deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk. Dit kan iedereen zijn, van mensen met psychische klachten tot nieuwkomers.

2 dagen geleden