Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schiedammer (26) aangehouden na gebruik van lachgas achter stuur op A58 bij Goes

Schiedammer (26) aangehouden na gebruik van lachgas achter stuur op A58 bij Goes

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 26-jarige man uit Schiedam aangehouden op een parkeerplaats bij afslag Goes-Zuid aan de A58. Hij had tijdens zijn rit op de snelweg lachgas gebruikt. Hierbij reed hij ook over de vluchstrook.

Rond 21.30 uur zagen eenheden van de politie en de Koninklijke Marechaussee een man lachgas gebruiken achter het stuur. Ook reed hij over de vluchtstrook. Daarop werd de man voor een controle meegenomen naar de parkeerplaats bij afslag Goes-Zuid. In de auto werden drie flessen met lachgas en diverse balonnen aangetroffen. De 26-jarige man uit Schiedam wilde echter niet meewerken aan een speekseltest. Daarop werd hij aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man is vanochtend verhoord. 

Het rijbewijs van de Schiedammer is ingevorderd. Deze wordt naar het CBR gestuurd, die dan vermoedelijk maatregelen zal nemen. In de meeste gevallen gaat het om een onderzoek naar de rijgeschiktheid. Verder heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt voor het weigeren van een speekseltest en omdat hij het verkeer in gevaar heeft gebracht. 


Meer uit Beveland

Rubriek Goes Gezien: Aalscholvereiland als ongerepte natuur

Een maand geleden waren we figuurlijk geland op het schijnbaar onbewoonde eilandje in de Oostvest. Hoewel het eilandje geen kliffen heeft, maar juist makkelijk toegankelijk is voor rustzoekende dieren, eindigde die aflevering wel met een cliffhanger: wie zijn behalve vier schildpadden nog meer de vaste bewoners van dit eilandje? In maart, toen ik dit onderwerp uitkoos, zaten er steevast zo'n tien, twaalf aalscholvers op de in het water hangende takken, al of niet met gespreide vleugels. Nu is dat aantal veel lager; dat zal met het broedseizoen te maken hebben. Ze zijn nu vermoedelijk vooral druk op de Middelplaten in het Veerse Meer, waar een teruglopend aantal aalscholvers broedt.

19 uur geleden
Eén lichtgewonde bij kop-staartbotsing op de Deltaweg (N256)

WILHELMINADORP- Bij een incident op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp is zaterdagmiddag één persoon lichtgewond geraakt. Vlakbij de verkeerslichten op de kruising bij de Langeweg vond een kop-staartbotsing plaats. De lichtgewonde werd ter plaatse behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis over te worden gebracht. 

19 uur geleden
Profibike Goes: Nieuwe winkel met bekend gezicht

GOES - Heel goed bereikbaar, direct naast een afrit van de A58 bij Goes kun je sinds een jaar terecht bij Profibike. Raoul de Regt is de vestigingsmanager van deze fietsenwinkel en ziet veel bekenden als klant de winkel binnenstappen.

1 dag geleden
Hennepkwekerij met 173 planten ontdekt in Buys Ballotstraat Goes

GOES - In een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes heeft de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij met 173 planten aangetroffen.

2 dagen geleden
Landelijke pinstoring zorgt voor lange rijen en drukte

BEVELAND - Door een landelijke pinstoring is er een flinke drukte ontstaan in supermarkten en andere winkels. Rond 18.00 uur kwamen er duizenden meldingen binnen op AlleStoringen.nl. 

2 dagen geleden
Groene wimpel en zes blauwe vlaggen voor Noord-Beveland

WISSENKERKE - Ook dit jaar doet Noord-Beveland het goed tijdens de uitreiking van de Blauwe Vlag. Binnen de gemeente ontvangen vijf jachthavens de Blauwe Vlag, waarvan een met de Groene Wimpel. Ook het Banjaardstrand bij Kamperland krijgt een Blauwe Vlag. 

2 dagen geleden
Hevige regenval veroorzaakt wateroverlast in Borssele

BORSSELE - Vanuit verschillende plaatsen in Zeeland komen meldingen binnen van wateroverlast door de langdurige regenval. Onder meer in Borssele is de brandweer in actie gekomen.

2 dagen geleden