Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Scheldegalm en kinderen houden tuinconcert

Scheldegalm en kinderen houden tuinconcert

HANSWEERT - Muziekvereniging Scheldegalm en het leerlingenorkest van basisschool de Eendracht houden maandag 24 juni een tuinconcert in Hansweert.

Vorig jaar trok het tuinconcert volgens de muziekvereniging meer dan honderd bezoekers. Zij genoten van het samenspel van de harmonie en slagwerkgroep van Scheldegalm en de kinderen.

Muziektuin

Het gratis toegankelijke tuinconcert vindt vanaf 19.00 uur plaats in de muziektuin voor het al 106 jaar oude verenigingsgebouw van Scheldegalm aan de Boomdijk in Hansweert.

Muziekles

De harmonie en slagwerkgroep staan onder leiding van dirigent Patrick Geerts en instructeur Rene Kaljouw. Van basisschool de Eendracht doen leerlingen uit groep zeven en acht mee. Deze kinderen krijgen sinds februari wekelijks muziekles van Meike Warmoeskerken. Ze laten onder leiding van Meike Warmoeskerken zien, en vooral ook horen, wat ze tot nu toe allemaal hebben geleerd.
Bij slecht weer vindt het concert plaats in dorpshuis Kaj Munk.

Meer uit Reimerswaal

Op zoek naar Jacobus Pieter Griep uit Yerseke

YERSEKE - Henk Goedbloed is op zoek naar nakomelingen van Jacobus Pieter Griep en zijn vrouw Santje. 

19 uur geleden
Personenauto raakt van de weg op de A58 vlakbij afrit Rilland: Eén gewonde

RILLAND- Op de A58, vlakbij afrit Rilland, is zaterdagmorgen een personenauto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de rechter rijbaan richting Vlissingen. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Eén persoon raakte bij het ongeval gewond. Hoe het kwam dat de auto van de weg raakte is onbekend. 

23 uur geleden
Rilland actief in verduurzamen woningen

RILLAND - Een duurzamer Rilland, dat is waar Energiecoöperatie 4411 voor staat. Op dit moment is de coöperatie druk bezig met het project met energiecoaches, zoals dat ook in andere gemeenten gebeurt. Daarbij krijgen woningeigenaren in het postcodegebied advies over het verduurzamen van hun woning. 

1 dag geleden
Nieuwe naam voor Fruitteeltmuseum Kapelle: Zeeuws Fruit Museum

KAPELLE - Het Fruitteeltmuseum in Kapelle heeft vrijdag haar nieuwe naam onthuld: Zeeuws Fruit Museum.

1 dag geleden
Bromfietser naar ziekenhuis na botsing met auto in Kruiningen

KRUININGEN - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Kruiningen.

2 dagen geleden
'We gaan voor feestdag waarop heel Yerseke trots kan zijn'

YERSEKE - Er is nog het nodige werk te verzetten, maar Yerseke at Sea staat al stevig in de steigers. Op zaterdag 17 augustus is het mosselen, oesters en sfeer in de haven. De nadruk ligt niet op kwantiteit, maar op kwaliteit, vertelt de organisatie achter het nieuwe festival.

2 dagen geleden
Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

3 dagen geleden