Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schade bij botsing tussen meerdere voertuigen op Rondweg Biggekerke

Schade bij botsing tussen meerdere voertuigen op Rondweg Biggekerke

BIGGEKERKE - Bij een ongeval op de N288 tussen Koudekerke en Biggekerke zijn vanmorgen meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Het ongeval zorgde voor vertraging op de weg.

Meer uit Middelburg

Verkeersmaatregelen in Middelburg vanwege etappe ZLM Tour

MIDDELBURG - Van 5 tot en met 9 juni wordt de wielerwedstrijd ZLM Tour 2024 verreden. De tweede etappe start op donderdag 6 juni om 12.00 uur vanaf de Dam in Middelburg. De etappe eindigt, na 189 km rijden op Zeeuwse bodem, in Wissenkerke.

7 uur geleden
Omgevingsvisie 2050 gemeente Middelburg bekend

MIDDELBURG - Hoe ziet de leefomgeving van ons en onze (klein)kinderen eruit in 2050? Dat is de centrale vraag van de Omgevingsvisie voor de gemeente Middelburg. Het is een zoektocht geweest naar de 'stip op de horizon' en de koers die Middelburg moet varen. 

11 uur geleden
Automobiliste ramt geparkeerde auto in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de Segeersingel in Middelburg is maandagavond een vrouw gewond geraakt. Ze ramde met haar auto een andere geparkeerde auto.

16 uur geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Lisette Moerdijk die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden
Ontving jij ook het NL-Alert testbericht?

REDACTIE - Vandaag rond 12.00 uur stuurde de overheid een NL-Alert testbericht uit. Hierdoor ervaar je hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. Ken je mensen die het testbericht niet ontvingen? Bijvoorbeeld omdat hun mobiele telefoon uitstond? Misschien kan je afspreken dat jij hen voortaan waarschuwt wanneer je een NL-Alert ontvangt. Zo zijn zij ook op de hoogte bij een noodsituatie.

1 dag geleden
Gevangenis Middelburg kreeg signalen binnen die leidden tot verhoogde alertheid

MIDDELBURG - De organisatie van de penitentiaire inrichting in Middelburg kreeg vanmorgen signalen die geleid hebben tot een verhoogde alertheid. De situatie is momenteel veilig.

1 dag geleden
Twee gewonden bij ernstig ongeval N288 Zoutelande

ZOUTELANDE - Bij een ongeval op de Rondweg Biggekerke bij Zoutelande zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Bij het ongeval werd een e-bikester door een motorrijder geschept.

1 dag geleden