Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schade bij botsing in Middelburg

Schade bij botsing in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg zijn vanmorgen twee voertuigen tegen elkaar gebotst. Er raakte niemand gewond.

Het incident gebeurde rond 08.25 uur op de Herculesweg ter hoogte van de Waldammeweg. Op deze kruising botste een bestuurder van een bestelauto tegen de zijkant van een personenauto. Beide voertuigen kwamen met schade tot stilstand. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te onderzoeken. Na controle bleek dat er niemand gewond was geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Dronken Middelburger verwondt zichzelf bij nachtelijke ruzie

MIDDELBURG - De politie ontving in de nacht van woensdag of donderdag twee keer een melding van ruzie in de Laurens Stommesweg in Middelburg. Het bleek om onenigheid tussen twee beschonken mannen te gaan, van wie een zichzelf heeft verwond.

19 uur geleden
Kleinschaligheid als grote troef bij de Palmenhof en ‘t Groentje in Sint Laurens

SINT LAURENS - Het zijn zorgelijke tijden voor basisscholen. Op veel scholen worden regelmatig kinderen naar huis gestuurd vanwege de oplopende coronabesmettingen. De situatie is zo zorgelijk dat  Pim van Kampen van Coöperatie Primair Onderwijs Zeeland (CPOZ) vorige week niet uitsloot dat sommige scholen zelf dicht zouden gaan, als ze daar niet toe zouden worden gedwongen door de overheid. Ook op basisschool Palmenhof en bij de inwonende peuterspeelzaal ‘t Groentje in Sint Laurens zijn er zorgen. Alle noodzakelijke maatregelen zijn genomen, maar er zijn dit schooljaar nog geen leerlingen of peuters naar huis gestuurd. De kleinschaligheid van school en speelzaal blijkt een troef te zijn.

23 uur geleden
CDA Veere stelt nieuwe kandidatenlijst vast

DOMBURG - Op de ledenvergadering van het CDA Veere van 1 december is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld.

1 dag geleden
Melding steekpartij asielzoekerscentrum Middelburg

MIDDELBURG - Vannacht is er melding gemaakt van een steekpartij bij het asielzoekerscentrum in Middelburg. Of er iemand gewond is geraakt is onbekend.

1 dag geleden
Q-Aviation en Fylm winnaars Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

Q-Aviation uit Middelburg is de winnaar van de juryprijs en Fylm uit Heinkenszand gaat naar huis met de publieksprijs van?de Zeeuwse Innovatieprijs?Emergo?2021. Zij mogen hun innovaties de beste van Zeeland noemen dit jaar en verslaan hiermee de andere genomineerden: MST Groep uit Meliskerke, Vervaet uit Biervliet en Meatless uit Goes.  

1 dag geleden
Burgerwetenschappers gezocht in Domburg

DOMBURG - Domburg heeft als eerste plaats in Zeeland een CoastSnap. Op de Boulevard van Schagen, tussen Villa Carmen Sylva en strandovergang 56, staat sinds kort een bord met een metalen telefoonhouder. De  Coastsnap-borden vind je al op honderden kuststroken wereldwijd. 

1 dag geleden
Een warm dank je wel voor vrijwilligers

MIDDELBURG - Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag, een passend moment om vrijwilligers extra te bedanken. Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig van Welzijn Middelburg organiseert de campagne ‘Een warm dank je wel’ om waardering te uiten voor de inzet van alle vrijwilligers voor het vrijwilligerswerk in en om de stad.

1 dag geleden