Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schade bij aanrijding Langedam (N288) Zoutelande

Schade bij aanrijding Langedam (N288) Zoutelande

ZOUTELANDE - Op de Langedam (N288) in Zoutelande zijn maandagmorgen twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Op de kruising van de Langedam met de Sloestraat in Zoutelande ging het omstreeks 08.00 uur mis. Een automobilist had een andere auto over het hoofd gezien en raakte deze linksachter. Medewerkers van de ambulancedienst en de politie kwamen direct ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de inzittenden van een van de voertuigen nagekeken op letsel. Dit bleek mee te vallen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft verklaringen opgenomen en geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.

Meer uit Middelburg

Man aangehouden op de Markt, verdenking van zware mishandeling met bierflesje

MIDDELBURG - Surveillerende politiebikers hielden gisteren kort voor middernacht op de Markt een 20-jarige man uit Noorwegen aan op verdenking van zware mishandeling. Hij zou een man uit Vlissingen met een bierflesje hebben geslagen.

14 minuten geleden
26-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van mishandeling

OOST-SOUBURG - Politieagenten hielden gisteravond een 26-jarige man uit Middelburg aan op verdenking van mishandeling. Aan de mishandeling zou een verkeersruzie vooraf zijn gegaan. Een 45-jarige inwoner van Oost-Souburg raakte hierbij gewond.

25 minuten geleden
Stichting Ruilwinkel op Walcheren start tekenwedstrijd in zoektocht naar een locatie

MIDDELBURG - Stichting Ruilwinkel op Walcheren is op zoek naar een geschikte locatie in Middelburg om de activiteiten van de organisatie verder uit te bouwen. De stichting is in dat kader een actie gestart in samenwerking met de zelfstandig adviseur van de RegioBank in Middelburg, Corstanje Assurantiën.

1 dag geleden
Bomont wint titel beste leerbedrijf 2023 in de sector handel

MIDDELBURG - Bomont Middelburg is dé winnaar uit een selectie van 169 genomineerde leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector handel, dit maakt SBB 31-3-2023 bekend. Tijdens het Ambassadeursgala van SBB op 15 mei wordt bekend gemaakt welke sectorwinnaar zich de allerbeste van Nederland kan noemen.

1 dag geleden
Omstanders redden fietser uit gracht in Middelburg

MIDDELBURG - Alerte omstanders hebben zaterdagnacht een persoon gered uit het water bij de Langevielebuitenbrug in Middelburg. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht.

1 dag geleden
Zicht op meer geld voor het Bibliotheekwerk in de gemeenten Noord-Beveland en Veere

DOMBURG - De Rijksoverheid heeft besloten dat elke gemeente met ingang van 2025 moet zorgen voor een bereikbare en toegankelijke Bibliotheekvoorziening. Noord-Beveland en Veere zijn de enige gemeenten in Nederland waar geen Bibliotheekgebouw is, maar inwoners gebruik kunnen maken van de Bibliobus. Bibliotheken hebben hun maatschappelijke functies succesvol verbreed en hun impact is vergroot. Het gevolg daarvan is dat de dienstverlening die door de Bibliobussen wordt geboden verder aangevuld dient te worden. Naast het lezen en de educatieve functie voor de scholen, gaat ook de maatschappelijke functie van de Bibliotheek meer aandacht krijgen in deze gemeenten.

2 dagen geleden
Boekpresentatie 'Luchtoorlog boven Zeeland, deel 6a, Walcheren' in Museum Veere

VEERE - Op donderdag 30 maart 2023 verzamelden genodigden zich in de Schotse Huizen teVeere voor de boekpresentatie van ‘Luchtoorlog boven Zeeland, deel 6a, Walcheren’. De schrijvers presenteerden met trots het eerste deel in de reeks over Walcheren. De burgemeester van gemeente Veere, Frederiek Schouwenaar, opende de bijeenkomst. 

2 dagen geleden