Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schaatsplezier in Ritthem

Schaatsplezier in Ritthem

RITTHEM - Op open water kon er nog niet geschaatst worden, maar de echte liefhebbers weten het: binnen de gemeente Vlissingen kun je het eerst schaatsen in Ritthem. En inderdaad, de ondiepe plas naast het Ritthemse bos is dichtgevroren. En hoewel het ijs hier en daar nog vervaarlijk kraakt en er aan de kanten soms wakken zijn kon er toch worden geschaatst.

Meer uit Vlissingen

Vlissingse turnsters slepen bijna 100 medailles binnen

VLISSINGEN - Afgelopen weekend hebben de A- en B-selectieturnsters van VTV Vlissingen deelgenomen aan de OZK wedstrijd in Zierikzee. Dit was een goede oefenwedstrijd om het seizoen mee te beginnen en voor een aantal turnsters tevens hun allereerste selectie turnwedstrijd. 

1 dag geleden
Extraatjes voor minima in Vlissingen

VLISSINGEN - De Stichting Jurojin komt met een minimapas waarmee Vlissingse minima extraatjes kunnen krijgen. Zo komen minima nu in aanmerking voor een pakket verzorgingsproducten, een Sinterklaascadeautje ter waarde van 25 euro of twee gratis kaartjes voor de bioscoop. De stichting van Jos en Carin Otten is opgericht uit onvrede met het armoedebeleid in de gemeente Vlissingen. "De minima van Vlissingen vallen tussen de wal en het schip," meent Carin Otten. "Vreselijk."

2 dagen geleden
Theater Stichting Valreep:Kiezen of delen in oorlogstijd

VLISSINGEN - In samenwerking met de Stichting Oorlogsjaren in Vlissingen, voert de theaterkern Stichting Valreep in het eerste weekend van november het project Kiezen of Delen uit. Dit project bestaat uit twee toneelvoorstellingen die verbonden zijn met de Tweede Wereldoorlog in Vlissingen. 

2 dagen geleden
Roberto van Delden maakt 'Lezersfoto van de week'

VLISSINGEN - De morgenstond heeft goud in de mond. Dat blijkt maar weer uit deze prachtige foto van Roberto van Delden. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden in de Vlissingse Bode.

3 dagen geleden
Twee mannen aangehouden met betrekking tot enorme coke-vondst in Vlissingen

VLISSINGEN - De douane heeft woensdag in de haven van Vlissingen een partij van 334 kilo cocaïne aangetroffen. Naar aanleiding van de vondst zijn vrijdag twee mannen aangehouden.

4 dagen geleden
Geen lijnbus, maar haltetaxi rijdt komende maanden door Paauwenburg

VLISSINGEN - Vanaf maandag (21 oktober) wordt de haltetaxi ingezet als vervangend vervoer voor buslijn 56 van Connexxion door de wijk Paauwenburg in Vlissingen. 'Vanwege wegwerkzaamheden in Paauwenburg Noordoost en aan de Gerbrandystraat kan buslijn 56 twee haltes in Paauwenburg niet bedienen', verklaart de gemeente Vlissingen in een persbericht. Het gaat om de bushaltes aan de Van Hogendorpweg en Paauwenburgweg. 

5 dagen geleden
Steekpartij op Oranjeplein Oost-Souburg blijkt conflict zonder mes

OOST-SOUBURG - De politie en ambulancedienst is donderdagavond ingezet voor een melding van een steekpartij op het Oranjeplein in Oost-Souburg. Ter plekke bleek het verhaal anders in elkaar te steken.

5 dagen geleden