Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sc Waarde stijgt door uitzege met stip

Sc Waarde stijgt door uitzege met stip

KRABBENDIJKE - Aan de weersverwachtingen lag het in elk geval met veelal zonnige dagen aaneen, echter regende het afgelastingen na het carnavalsweekend. Dit zorgde ervoor dat vijf hoofdmachten niet actie kwamen, Yerseke en Wemeldinge als eerste, daarna volgden Rillandia en Kruiningen. Op de speeldag werd ook het duel Zwaluwe tegen Kapelle afgelast. 

Hierdoor bleven er drie duels over, Krabbendijke verloor nipt in Scharendijke van Z.S.C.’62, Hansweertse Boys kon geen vuist maken in Kerkwerve op sportpark ‘De Vospit’ tegen W.I.K.’57. Sc Waarde daarentegen boekte een uitzege tegen Colijnsplaatse Boys waardoor zij stijgen naar het ‘linker rijtje’. 

Z.S.C.’62-Krabbendijke 1-0 (Robin Provoost 1-0) 

Men had na twee minuten ook kunnen kiezen voor een ‘lange derde helft’, immers tekende Robin Provoost voor de openingstreffer in de 2e minuut en bleek deze het enige en winnende doelpunt na 90 minuten strijd. Krabbendijke genoot kansen waarvan niet één verzilverd, daarentegen voorkwam wederom een uitstekend keepende Lorenzo Hoekman dat Z.S.C. ‘62 de marge uitbreidde. 

Een gemiste kans om uit de gevarenzone te geraken voor Krabbendijke dat op een voorlaatste positie blijft in de 3e klasse B.  

W.I.K.’57-Hansweertse Boys 3-0 (Colin van Wanrooij 1-0 en 2-0, Remco Theunisse 3-0)

Hansweertse Boys was niet bij machte het de thuisclub moeilijk te maken, een 3-0 overwinning die vaak wordt gehanteerd wanneer een tegenstander niet op komt dagen zonder geldige reden. Colin van Wanrooij trefzeker in de beginfase met twee treffers, waarna ook Remco Theunisse zich onderscheidde van de penaltystip en schaarde tussen de doelpuntenmakers van deze speelronde. 

Hansweertse Boys op een voorlaatste positie in de 4e klasse B met 5 behaalde punten tot nu toe. 

Colijnsplaatse Boys-Sc Waarde 1-2 (Koen van Os 1-0, Jawad Samiky 1-1, Alfred Szilamer Bíró 1-2)

Een zege op vreemde bodem voor Sc Waarde, en dat telt. 

Een 1-0 achterstand ombuigen naar een 1-2 overwinning zal oefenmeester Jeroen Bakx goed doen, ze stijgen hierdoor naar een virtuele 6e positie op de ranglijst in de 4e klasse B. 

Koen van Os opende de score waarna Colijnsplaatse Boys niet echt onder druk kwam, Sc Waarde kreeg meer en meer vat op het duel en sloeg tweemaal toe wat zorgde voor een nipte uitzege. Voor Jawad Samiky en Alfred Szilamer Bíró een hoofdrol weggelegd als doelpuntenmaker. 

Topscorerslijst: 1e Thomas van Dijke (Wem) 16 doelpunten, 2e Xander van der Poel 10 doelpunten, 3e Thomas Paauwe (Kru) 8 doelpunten, gedeeld 4e Guus de Leeuw (Yer), Joel Danielse (Kru) en Reinier Goedmondt (Kap) 7 doelpunten, gedeeld 7e Stef Dane en Steffan van Houte (Kru) 6 doelpunten, 9e Alfred Szilamer Bíró 5 doelpunten en vier spelers op een gedeelde 10e plaats met 4 doelpunten, Carsten Duernholz (HB) Rowen Boeije en Steven Luteijn (Wem) met Valon Mehmeti (Waa).

Meer uit Reimerswaal

'Geen overtredingen geconstateerd bij grote controle in jachthaven Yerseke'

YERSEKE - De jachthaven van Yerseke is donderdag onderworpen aan een uitgebreide controle. Daarbij zijn geen strafbare feiten geconstateerd, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

22 uur geleden
Doe- en Dagcentrum Reimerswaal iedere woensdag open in Kruiningen

KRUININGEN - Met de groeiende vergrijzing in onze samenleving en een dalend aantal zorgmedewerkers, wordt het steeds uitdagender om hoogwaardige zorg te bieden aan ouderen. Om deze uitdagingen aan te pakken en ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, is in Kruiningen het Doe- en Dagcentrum Reimerwaal geopend. Het is iedere woensdag te bezoeken in het dorpshuis in Kruiningen.

2 dagen geleden
Krabbendijke krijgt dit najaar pumptrack, Yerseke en Kruiningen volgen later

KRABBENDIJKE - In de Kruisbessestraat in Krabbendijke legt de gemeente Reimerswaal dit najaar een pumptrack aan.

3 dagen geleden
Kapelle deelt boetes uit voor onjuist parkeren bij laadpaal

KAPELLE - Wie vanaf woensdag (10 juli) zijn brandstofauto in de gemeente Kapelle parkeert bij een openbare laadpaal voor elektrisch opladen, riskeert voortaan een boete van 129 euro.

3 dagen geleden
Norah Tramper en Ferry Schouwenaar got talent op Wemeldings Zomerfeest

WEMELDINGE - Dit weekend is tijdens het Wemeldingse Zomerfeest ook weer Wemeldinge's Got Talent georganiseerd. Tijdens het middagvullende programma deden negen deelnemers in de categorie onder twaalf jaar mee en twee deelnemers in de categorie boven twaalf. 

3 dagen geleden
Ongeval met quad in buitengebied bij Schore

SCHORE - In het buitengebied tussen Kapelle en Schore is een quadbestuurder maandagavond gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

3 dagen geleden
Letsel bij ongeluk Westelijke Kanaalweg Wemeldinge

WEMELDINGE - Bij een verkeersongeval op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge is maandagmiddag iemand gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

3 dagen geleden