Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sander van Oost eerste op Jeugdvakwedstrijden

Sander van Oost eerste op Jeugdvakwedstrijden

THOLEN - Sander van Oost uit Tholen heeft onlangs meegedaan aan de Jeugd Vakwedstrijden 2019 Rayon Zuid/West in de klasse Zelfstandig werkend broodbakker. Sander is hierbij eerste geworden en gaat nu door naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Er waren 100 punten te winnen en Sander heeft 87 punten gescoord, om door te gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen heb je 70 punten nodig. Sander heeft al maanden geoefend hiervoor dus daarom dit welverdiende resultaat. Hij heeft een super lekker desem bierbrood gemaakt, super mooie croissants, een heerlijk hartig broodje met kip en Indiase curry ragout,en een verse vruchtencarree.

Zelfstandig geproduceerd

Sander van Oost werkt bij zijn ouders André en Rian van Oost bij Ambachtsbakker van Oost in Tholen. Hij heeft deze producten zelf bedacht samen met hulp van zijn vader André van Oost, maar zelfstandig alleen geproduceerd.

Trots

André en Rian van Oost zijn super trots op Sander dat hij dit resultaat heeft behaald. We wensen Sander heel veel succes dinsdag 9 april op de Nederlandse Kampioenschappen!

Meer uit Tholen

Bedrijfsongeval op boerderij bij Sint-Maartensdijk, arbeidsinspectie in kennis gesteld

SINT-MAARTSENDIJK - Bij een boerderij aan de Meliasweg tussen Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland heeft vanmorgen een bedrijfsongeval plaatsgevonden. De arbeidsinspectie is door de politie in kennis gesteld.Op de meldkamer kwam vanmorgen een melding van een bedrijfsongeval bij een boerderij aan de Meliasweg tussen Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland binnen. Dit was rond 11:10 uur. Direct werden de politie en een ambulanceteam met spoed naar de boerderij gestuurd. De arbeidsinspectie is door de politie in kennis gesteld. Momenteel wordt er nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

2 uur geleden
Aan de keukentafel bij Patrick Noppen: 'Ik heb voor mijn werk ook offers moeten brengen'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Patrick Noppen.

2 uur geleden
OVS en ijsbaan Scherpenisse slaan handen ineen

SCHERPENISSE - Deze week beginnen IJsclub Scherpenisse en Oranjevereniging Scherpenisse met de aftrap van een mooi project in Scherpenisse. Zij gaan namelijk samen aan de slag met ‘de Kooije’.

1 dag geleden
De ZLM Tour raast in juni door gemeente Tholen

THOLEN - De ZLM Tour zal op zaterdag 10 juni starten én finishen in gemeente Roosendaal, maar zal ook door Tholen komen. Dat maakt de organisatie gisteren bekend in een persmoment. 

1 dag geleden
Gemeente Tholen doet opnieuw mee aan het NK en ZK Tegelwippen

THOLEN - De gemeente Tholen doet dit jaar weer mee met het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Tegelwippen. “Als we de felbegeerde Gouden Tegel en Gouden Schep winnen is dat mooi meegenomen, maar het is zeker niet het hoofddoel.”

2 dagen geleden
Gemeente Tholen verwijdert fietsenrek met fiets: 'Ben jij je fiets kwijt?'

THOLEN - Tijdens werkzaamheden op de Markt in Tholen heeft de gemeente een fietsenrek verwijderd. Aan dit fietsenrek zat nog een fiets. De gemeente deelt daarom een foto van de fiets in de hoop de eigenaar op te kunnen sporen.

2 dagen geleden
Jij op Tholen verwezenlijkt sportdromen voor mensen met een beperking

THOLEN - Jij op Tholen wil mensen met een beperking of aandoening de kans bieden om te sporten en bewegen. Daarom starten zij het project ‘Sportdromen’.

2 dagen geleden