Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sander van Oost eerste op Jeugdvakwedstrijden

Sander van Oost eerste op Jeugdvakwedstrijden

THOLEN - Sander van Oost uit Tholen heeft onlangs meegedaan aan de Jeugd Vakwedstrijden 2019 Rayon Zuid/West in de klasse Zelfstandig werkend broodbakker. Sander is hierbij eerste geworden en gaat nu door naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Er waren 100 punten te winnen en Sander heeft 87 punten gescoord, om door te gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen heb je 70 punten nodig. Sander heeft al maanden geoefend hiervoor dus daarom dit welverdiende resultaat. Hij heeft een super lekker desem bierbrood gemaakt, super mooie croissants, een heerlijk hartig broodje met kip en Indiase curry ragout,en een verse vruchtencarree.

Zelfstandig geproduceerd

Sander van Oost werkt bij zijn ouders André en Rian van Oost bij Ambachtsbakker van Oost in Tholen. Hij heeft deze producten zelf bedacht samen met hulp van zijn vader André van Oost, maar zelfstandig alleen geproduceerd.

Trots

André en Rian van Oost zijn super trots op Sander dat hij dit resultaat heeft behaald. We wensen Sander heel veel succes dinsdag 9 april op de Nederlandse Kampioenschappen!

Meer uit Tholen

Woning in Oud-Vossemeer drie maanden gesloten na vondst hennepkwekerij

OUD-VOSSEMEER - Een woning aan de Molenstraat in Oud-Vossemeer wordt voor drie maanden gesloten vanwege de vondst van een hennepkwekerij. Dat heeft burgemeester Marleen Sijbers besloten. De kwekerij werd afgelopen mei ontdekt na een tip.

11 uur geleden
Leer fotograferen van dieren in natuurgebied Slikken van de Heen

SINT PHILIPSLAND - Slikken van de Heen is een natuurgebied dat bekend staat om zijn gevarieerde landschappen met flora en fauna. Dit maakt het een geschikte locatie voor een fotoworkshop van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Deelnemers krijgen de kans om het natuurlijke gedrag van konikpaarden, rode geuzen en wisenten vast te leggen. 

11 uur geleden
VrijMiBoTho maakt Thoolse verenigingen blij met ieder duizend euro

THOLEN - De Vrijdagmiddagborrel Tholen op vrijdag 14 juni was een groot succes, met bijna 2000 enthousiaste bezoekers die de werkweek kwamen afsluiten en het weekend kwamen inluiden. Bij de oprichting van de organiserende organisatie, stichting Tholen Unighted, is besloten jaarlijks de opbrengsten te schenken aan andere Thoolse stichtingen met een maatschappelijk belang. Woensdag 10 juli was de overhandiging van de cheques.

1 dag geleden
Flink omrijden: Alles wat je moet weten over de werkzaamheden op de A4

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 in West-Brabant. Hierdoor is de A4 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Sabina in de richting van Rotterdam afgesloten van vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 5 augustus 05.00 uur. Deze werkzaamheden zijn gelijk met de meerdaagse zomerafsluiting van de Heinenoordtunnel (A29). Weggebruikers dienen door filevorming en omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten.

1 dag geleden
Koninklijke Marine oefent in augustus en september op Tholen

THOLEN - De Koninklijke Marine houdt in augustus en september drie weken lang militaire oefeningen binnen de gemeente Tholen. Het is niet bekend wat de zeemacht precies gaat doen. Het doorgaand verkeer zal geen hinder ondervinden van de oefeningen.

1 dag geleden
Athletes in Action is terug: Gratis sporten voor Thoolse jeugd

THOLEN - Athletes in Action (AIA) keert deze zomer terug naar Tholen. Van 15 tot en met 19 juli organiseert de christelijke sportorganisatie activiteiten op de oesterputten. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen dagelijks van 14.00 tot 16.00 uur deelnemen aan sport en spel. Voor tieners en jongeren ouder dan 12 jaar zijn er 's avonds van 19.00 tot 21.00 uur programma's.

2 dagen geleden
Paul (61) al een maand vermist vanuit Stavenisse: laatst gezien bij haven [UPDATE]

STAVENISSE - De 61-jarige Paul Verberne is sinds vrijdag 7 juni vermist uit Stavenisse. Hij werd voor het laatst gezien rond 11.00 uur, toen hij op de fiets vertrok vanuit de Spuihaven. Vanaf dat moment ontbreekt elk spoor. De politie heeft zijn signalement en foto gedeeld.

2 dagen geleden