Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Samen al 61 jaar vrijwilliger bij Tafeltje Dekje in Noord-Beveland

Samen al 61 jaar vrijwilliger bij Tafeltje Dekje in Noord-Beveland

WISSENKERKE - Tafeltje Dekje, de warmemaaltijdvoorziening in de gemeente Noord-Beveland, heeft twee gouden krachten in het zonnetje gezet. Mevrouw Geelhoed zet zich er al 35 jaar voor in en meneer Geluk al 26 jaar.

Wethouder Anja Slenter van de gemeente Noord-Beveland heeft de twee vrijwilligers persoonlijk bedankt voor hun jarenlange inzet. Meneer Geluk kon vorig jaar, vanwege de coronapandemie, niet gehuldigd worden voor zijn 25-jarige jubileum. Daarom zijn hij en mevrouw Geelhoed nu feestelijk in de schijnwerpers gezet. Wethouder Slenter sprak haar waardering uit voor alle vrijwilligers die, ook in deze coronatijd, doorgaan met het bezorgen van de maaltijden.

Meer uit Beveland

UPDATE: Brand bij bedrijf Heinkenszand mogelijk aangestoken

HEINKENSZAND - De politie onderzoekt of de brand bij het bedrijf aan de Daniëlsweg in Heinkenszand afgelopen nacht is aangestoken. Twee caravans en een camper zijn hierbij in vlammen opgegaan.

3 uur geleden
Brand in Heinkenszand legt caravans en camper in de as

HEINKENSZAND - Op het terrein van een caravanhandel in Heinkenszand zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee caravans en een camperbus in vlammen opgegaan. 

4 uur geleden
Marnix Staete fase II van start in Goes

GOES - De symbolische eerste paal van de tweede fase van Marnix Staete in Goes is dinsdag 14 mei geslagen.

1 dag geleden
250 euro boete voor illegaal jagen bij Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Drie Roemeense mannen zijn zondagavond bij Colijnsplaat aangehouden voor illegaal jagen. 

1 dag geleden
Motorrijder (23) uit 's-Heerenhoek ernstig gewond na valpartij

's-HEERENHOEK - Een motorrijder is maandagmorgen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de 's-Heerenhoeksedijk bij 's-Heerenhoek. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

2 dagen geleden
Lezersfoto van de week komt uit Goese tuin

GOES - De rubriek 'Lezersfoto van de week' in de Bevelandse Bode wordt deze eer opgesierd door een foto van Corry Dijke uit Goes.

3 dagen geleden
Aan de keukentafel bij Luna Heuvingh en Esther Beunis

Ze kenden elkaar al langer maar de liefde sloeg een jaar of tien geleden pas echt over achter de bar bij café Seventy-Seven in Middelburg. Toen gingen ze nog samen op boevenpad, nu zijn ze bezig met opstarten van Marie Bio Strandkot op het natuurstrand van Oostkapelle. Een strandtent waar uitsluitend met biologische en lokale producten gewerkt gaat worden. Van het land naar het strand, dat is het idee. Esther: 'Bij een cappuccino krijg je melk van de koeien van de boerderij achter de duinen.'

4 dagen geleden